Връзка със семеен мъж

• 16 816
  • 499
  •   1
Отговори
# 195
Важно е според мен да не се обвързваш много много емоционално. Т.е да приемаш всяка среща като последна. Ако някой ще "хлътва", по-добре да е той, не ти.
Важното е жена му да не разбира.Че ако е някоя отмъстителна ,не само неговият живот ще стъжни ами  и нейният.
Тогава въобще няма да й е до пеперуди в стомаха.

# 196
Е тя е хлътнала.
То си го пише.

# 197
Официалната жена е много вероятно да е наясно, че мъжът и си има любовница/и. И за двамата явно е изгодно да стоят в брак и всеки да си гледа "интересите".

# 198
Почти на твоята възраст съм. Не знам защо си го причиняваш. Не си непукист, това те яде отвътре, иначе нямаше да пускаш тема.

# 199
Официалната жена е много вероятно да е наясно, че мъжът и си има любовница/и. И за двамата явно е изгодно да стоят в брак и всеки да си гледа "интересите".

По какво е вероятно да е наясно, това пък е другата самозаблуда на потенциалната любовница - ами то тя жена му сигурно знае, какво значение има, изгодно и е така. Също толкова вероятно и да не е наясно, а тоя да се прибира с китките от "командировка". Самият факт, че веднага предупреждава, че не иска и няма да се разведе, показва, че най-вероятно  пред жена си го играе съпруг за пример. Но авторката може да пробва - да го пита, например, може ли да го търси в къщи,  да му се обажда по време на вечеря, на празници...

Защо не си намериш някой разведен, или вдовец с големи деца и не  си създадеш стабилна връзка? Това е някаква обречена история, която ще те вкара в още по-голяма самота и депресия. Кой знае колко още жени е подлъгал по тоя начин и ще подлъже и след тебе, явно е обигран и безскрупулен, а ти се връзваш. Не виждаш ли, че си плячка като по учебник -  сама, в чужда страна, травмирана от неуспешен брак, сравнително добре изглеждаща, но немлада...

# 200
Чак пък плячка. Нали и на нея и е добре, пък било то и за малко, или за много...не се знае.

# 201
Почти на твоята възраст съм. Не знам защо си го причиняваш. Не си непукист, това те яде отвътре, иначе нямаше да пускаш тема.
Да,така е,иначе нямаше да пускам темата и се надявам да го прекратя,не знам кога ще се случи това.

# 202
Плячка, жертва, ще ѝ се стъжни живота... вие невменяема я изкарахте тая жена. Минала през изневяра и развод, отгледала си децата, чак пък толкова нежна и ранима психика да има... Ще си гледа кефа, докато я устройва и ще му даде пътя после, големи драми вкарахте вече...

# 203
Да,така е,иначе нямаше да пускам темата и се надявам да го прекратя,не знам кога ще се случи това.
С това "не знам кога ще се случи това" показваш ,че въобще нямаш намерение нищо да прекратяваш.
Ако го имаше това намерение вече да си го направила.И нямаше да я има тази тема.

# 204
  • София
Една от основните причини тук подкрепата да е различна от тази в други теми с по-млади жени е, че замесените са на 50+ и съответно - достатъчно опитни.
Коя жена на 50-55 няма да усети, че мъжът й кръшка и ще си остави магарето в калта? Бракът или е изчерпан, или в него са се разбрали да си гледат кефа. Или бракът е ок, но имат нужда от разнообразие и са си позволили странични забежки.
Авторката е влюбена, не мисли рационално, случва се.
В най-идеалния вариант в момента всички са доволни.

# 205
Чак пък плячка. Нали и на нея и е добре, пък било то и за малко, или за много...не се знае.

Имаш предвид, че изживява някой и друг оргазъм, когато на господина му е удобно.

Всъщност на мен ми е все тая, даже не вярвам че темата е реална.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 15:39 от Iris04

# 206

Имаш предвид, че изживява някой и друг оргазъм, когато на господина му е удобно.

Всъщност на мен ми е все тая, даже не вярвам че темата е реална.
И какъв е смисъла от нереалната тема?

# 207
Една от основните причини тук подкрепата да е различна от тази в други теми с по-млади жени е, че замесените са на 50+ и съответно - достатъчно опитни.
Коя жена на 50-55 няма да усети, че мъжът й кръшка и ще си остави магарето в калта? Бракът или е изчерпан, или в него са се разбрали да си гледат кефа. Или бракът е ок, но имат нужда от разнообразие и са си позволили странични забежки.

Или най-честия случай - жената си мисли, че има щастлив и стабилен брак и мъжът и и е верен. Даже може и в местната бг мама да се хвали. А мъжът и си я обича и не иска да я тревожи с глупости, като някакви случайни забежки, свалени в интернет.
Внимавай само да не му застрашиш семейния комфорт, авторке, че не се знае, може и остро да  реагира.

# 208
Има доста жени, които са наясно. Нали си познават мъжете и знаят че имат нужди.
На мен близки роднини и колежки жени са ми споделяли, че с години не правят   секс с мъжете си. Често съм чувала изрази от рода "знам че си има някоя".
Има голямо значение, какви са отношенията в двойката. Всеки си преценява с какво може да живее.
Преди доста години имах колега над 50-те. Бяхме си приятелчета, помагахме си. Споделял ми е, че когато жена му е влязла в критическата е спряла да има желание за секс. Казала му, като иска да си търси, да не се разчува и това е.
Беше си намерил една жена около неговата възраст в друг град и се срещаха.
Просто не отчитате факта, че хората не са на 30 и са в чужда държава. Съвсем различно стоят нещата на 60. Нито жените и мъжете чакат на опашка, нито имаш голям избор, нито пък си правиш илюзии и планове за деца и къща.
Той не я лъже, тя не го лъже, попълват си емоционалната и физическа липса.
Има и коцкари, да, но това са друг тип мъже които са такива и на 20 и 30 и... чак пък авторката да е последната капка в чашата, не вярвам.
Да си живее живота, не са чак толкова много хубавите моменти и изживявания.
Аз усещам, че е силна жена и не се влияе от чужди приказки, иначе нямаше да оцелее.
Според мен е добре изглеждаща и борбена и това е причината да е харесвана.

# 209

Или най-честия случай - жената си мисли, че има щастлив и стабилен брак и мъжът и и е верен. Даже може и в местната бг мама да се хвали. А мъжът и си я обича и не иска да я тревожи с глупости, като някакви случайни забежки, свалени в интернет.
Внимавай само да не му застрашиш семейния комфорт, авторке, че не се знае, може и остро да  реагира.
Да,знам,благодаря

Общи условия

Активация на акаунт