Връзка със семеен мъж

• 16 919
  • 499
  •   1
Отговори
# 285
Аз почвам силно да се депресирам от тая тема.

Ако на авторката не и е проблем, че мъжът е и ще си остане женен, добре и е сама , не иска да живее с партньор, иска само приятно прекарване, за какво е пусната  темата всъщност?

Е, как за какво? Да се похвали, че още е вървежна и дори може да отбие семеен мъж от руслото на семейния живот и брачното ложе.
Всеки с радостите си.  Simple Smile
Ама Вие верно ли си вярвате,че е да се похваля?Ок,няма да споря,но има жени на 50 ,  които изглеждат страхотно, fit и т.н
И са доста,така че аз няма за какво толкова да се хваля относно въпросния мъж.
Бих се похвалила с децата си!
Благодаря

# 286
Е, хайде сега... Още в началото се похвали, че си висока, слаба и какво още беше там, за разлика от жена му. Simple Smile

# 287
Как' Сийка, и предния път и сега вменяваш думи като "отмъкваш" или  "отбиеш" все едно тя е причината това семейство да е на разпад. Ничий мъж не е крала посред нощ, нито го е подмамвала да е с нея Simple Smile Да, "женски времена" са, ама това не е правила. Wink

Ами НЕ тя не е отмъквала, мамила, крала, подмамвала никого и не е нейна работа да пази ни настоящи, ни бивши, ни бъдещи чужди семейства. Да все ОНАЯ, другата им е виновна, защото е по-лесно отколкото да признаят, че сами са си опропастили отношенията. Който си има семейство да си се грижи за него и за това то да е сплотено. Да чакаш другите жени да бягат от мъжа ти, докато той се сурка без да се крие, все ще си жертва на която са отмъкнали мъжа.

# 288
Е, хайде сега... Още в началото се похвали, че си висока, слаба и какво още беше там, за разлика от жена му. Simple Smile
Не се похвалих, уточних, защото имаше коментар,че може да лъжа относно това как изглеждам,а аз не виждам смисъл от това,Как'Сийке.
Благодаря

# 289
Ама Вие верно ли си вярвате,че е да се похваля?Ок,няма да споря,но има жени на 50 ,  които изглеждат страхотно, fit и т.н
Благодаря
Тогава за какво е темата? Колко потребителя те питат, включително и аз, а ти продължаваш да отклоняваш и да не отговаряш. Какъв е проблемът и какво те гложди, че търсиш съвети и мнения?

Отговаряш като авторката на последната тема за името на бебето. Хем нищо съществено не казва, хем хората да й пишат и да въртят трафик.

# 290
Благодаря
Тогава за какво е темата? Колко потребителя те питат, включително и аз, а ти продължаваш да отклоняваш и да не отговаряш. Какъв е проблемът и какво те гложди, че търсиш съвети и мнения?

Отговаряш като авторката на последната тема за името на бебето. Хем нищо съществено не казва, хем хората да й пишат и да въртят трафик.
Това,което ме интересуваше го получих като съвети,мнения и критика,която приемам!
Какво съществено очакваШ да кажа?
Какво правим с него ли?

# 291
Косано,
младите нямат да разберат, но на 50+ нещата се променят. Наслаждавай се на това, което имаш.

Но ти си само на етап емоция. Вкарай разум. Няма да ти чета морал, друго искам да кажа - опознай себе си.

Отговори си на важни въпроси - не на мен или на бг-мамите, а на себе си:
1. Защо избра точно ТОЗИ мъж - какво те привлича.  Пишеш, че не ти липсва мъжко внимание. Така ще по-лесно ще попаднеш на следващия. Няма да се чудиш за някого става ли, няма да си губиш времето да излизаш с неподходящи.
2. Имаш ли (подсъзнателен) страх от обвързване - любовникът още на първа среща ти е казал, че е обвързан. Може би точно такава по-неангажираща връзка търсиш? Не искаш големи промени, не искаш СЕГА да създаваш ново семейство - да живеете под един покрив? Ако е така, няма проблеми. Просто при следващите и ти ще си казваш още в началото.

Съветът ми е - не задълбавай твърде много. А тази връзка да те съживи малко, да отвори апетита, да ти е трамплин на самочувствието. И ти пожелавам скоро да се похвалиш с нова връзка и нови емоции.

# 292
Косано,
младите нямат да разберат, но на 50+ нещата се променят. Наслаждавай се на това, което имаш.

Но ти си само на етап емоция. Вкарай разум. Няма да ти чета морал, друго искам да кажа - опознай себе си.

Отговори си на важни въпроси - не на мен или на бг-мамите, а на себе си:
1. Защо избра точно ТОЗИ мъж - какво те привлича.  Пишеш, че не ти липсва мъжко внимание. Така ще по-лесно ще попаднеш на следващия. Няма да се чудиш за някого става ли, няма да си губиш времето да излизаш с неподходящи.
2. Имаш ли (подсъзнателен) страх от обвързване - любовникът още на първа среща ти е казал, че е обвързан. Може би точно такава по-неангажираща връзка търсиш? Не искаш големи промени, не искаш СЕГА да създаваш ново семейство - да живеете под един покрив? Ако е така, няма проблеми. Просто при следващите и ти ще си казваш още в началото.

Съветът ми е - не задълбавай твърде много. А тази връзка да те съживи малко, да отвори апетита, да ти е трамплин на самочувствието. И ти пожелавам скоро да се похвалиш с нова връзка и нови емоции.
Благодаря за съвета и пожеланието!

# 293
Как' Сийка, и предния път и сега вменяваш думи като "отмъкваш" или  "отбиеш" все едно тя е причината това семейство да е на разпад. Ничий мъж не е крала посред нощ, нито го е подмамвала да е с нея Simple Smile Да, "женски времена" са, ама това не е правила. Wink

Ами НЕ тя не е отмъквала, мамила, крала, подмамвала никого и не е нейна работа да пази ни настоящи, ни бивши, ни бъдещи чужди семейства. Да все ОНАЯ, другата им е виновна, защото е по-лесно отколкото да признаят, че сами са си опропастили отношенията. Който си има семейство да си се грижи за него и за това то да е сплотено. Да чакаш другите жени да бягат от мъжа ти, докато той се сурка без да се крие, все ще си жертва на която са отмъкнали мъжа.

Че то семейството му не е на разпад.

# 294
Това,което ме интересуваше го получих като съвети,мнения и критика,която приемам!
Какво съществено очакваШ да кажа?
Какво правим с него ли?
Какъв е проблемът и какво те гложди, че търсиш съвети и мнения? Изрази с думи какво те притеснява в ситуацията. Това очаквам. Какво не е наред и какво не ти харесва, та пускаш теми по форуми, а не си гледаш кефа и просто да си чукаш чичката?

# 295
  • Варна
Не ща да диря под вола теле, ама такова обрано, роботско поведение малко ми идва в повече. Тъй пък, малко емоция да се вкара, уж има дилема, пък й чувства играят.
Все тая, каквото казах важи и ако някой си генерира трафик, и ако е реален проблема.

# 296
Изобщо не става дума за морал.
Кой, както иска, така да живее. Винаги съм била на принципа , че живота е кратък, и не трябва да се изпускат всички възможности, но ако това ти носи повече негативи, отколкото радости, по- добре не.
Ако й харесва това положение, да го хваща тоя мъж, да го изживява, но после да не се чувства пренебрегната и наранена.

# 297
Не ща да диря под вола теле, ама такова обрано, роботско поведение малко ми идва в повече. Тъй пък, малко емоция да се вкара, уж има дилема, пък й чувства играят.
Все тая, каквото казах важи и ако някой си генерира трафик, и ако е реален проблема.

Пързаляме си се тука Simple Smile

# 298
  • По света и у нас
Да, не зная защо все жената я изкарват виновна за всичко , при положение, че в играта има двама възрастни с мозък в главите си. Уви такава ни е позицията. И да си съпруга ще си изкарана виновна и да си любовница - пак.

Накрая като се разсмърдят нещата любовницата ще я изгорят на клада, а него горкия ще го оправдаят, той бил объркан, прелъстен.

Аз като жена която е била горена на кладата от бивши не веднъж, не вярвам на никакви приказки от мъж или от новата му приятелка, че бившата е смърт. Както си най-добрата във всичко и Ангел небесен,  така за 2 минути може да им се счерниш ако не му уйдисваш на глупостите.

В този ред на мисли, съчувствие за мъж и разни защитнички на мъже нямам, само знам че мъжа настройва всички около него да му вярват, а жените често “в стремежа си да се харесат и да бъдат отличнички в сърцето му” като някакви патки повтарят ли повтарят каква е ужасна жена му, тя го мъчи, тя тва, тя онова, тя секс не му дава, без на знаят въобще за какъв човек става дума.

Жена му може и да не знае, че имат проблем въобще. Той вкъщи може да е най-мазния котарак.

Разбира се, не говоря всичко това да пораждам някакви съмнения в авторката.

Просто го казвам за да си знае, да не мисли за последствията, просто да вземе каквото и е нужно колкото и е нужно, без угризения и без страх. Тръгнат ли нещата към сблъсък, ще  е грозно.

Като започне да звъни официалната, направо блокирай номера и не се обяснявай на никого. Може да те тормози, може да дойде у вас да те заплашва.

Не му пращай снимки, твои, за да не лъснеш из мрежите.Това е.

# 299
  • Варна
Дааа, и аз забелязвам, че често все жените са виновни. Жената се запуснала, не правела секс и ала бала. Любовницата го утешавала, при нея намирал каквото му липсва. А мъжът обикновено все минава през трудности, има служебни и финансови проблеми, в депресия е и е толкова раним горкия, че няма как да изправи гръб, а трябва две жени да го подпират. Е, тази тенденция я отдавам на това, че тук пишат основно жени и няма как да напишат в прав текст, че онзи, за когото са се омъжили, е просто коцкар, а вадят от девет кладенеца вода как другата е лоша, а той бял и добър, прелъстен и измамен. Сякаш той не си сваля гащите доброволно, а насила.

Да не се припознае някой, визирам общия случай.

Общи условия

Активация на акаунт