Връзка със семеен мъж

• 16 909
  • 499
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Пък аз явно съм пропуснала частта с това, че жените са виновни. Виновни са и двете с жена му, че нямат вкус. Иначе съветите да не се занимава с женения, по когото е хлътнала са за нейно добро, не за нечие друго. Това си е класиката за жената, с която не са интимни. Така съм виждала преди сто години позната, тя любовница, онзи неинтимен с жена си от 20 години и тя, неинтимната жена, взе, че му роди второ дете.
Няма нужда човек лично да е патил от подобни неща, за да ги знае, те са си клише, толкова са банални всичките.

# 301
Мда,горканчовците мъжете.Ние ги направихме това което са.

# 302
  • Out of the Mix
Мда,горканчовците мъжете.Ние ги направихме това което са.
Вие, като родители вашите синове, или "мъжчетата" ви, които да "изграждате и моделирате по образ, подобие, сервилност и безхарактерност, изпълняващи безпрекословно всяка прищявка"? Rolling Eyes

# 303
Момичета и момчета,искам да благодаря на всички за съветите,мненията,критиките,имах нужда от това,за да мисля по-реално върху нещата.
Аз съм емоционална натура и когато нещо ме удари челно,не разсъждавам много трезво,поне в началото.
Но определено нямам намерение да развеждам никой!
Отново благодаря и бъдете здрави и споделени!

# 304
  • Out of the Mix
Коsano, успех и щастие с много любов да имаш!

# 305
Kosano, много любов ти пожелавам!

# 306
Дааа, и аз забелязвам, че често все жените са виновни. Жената се запуснала, не правела секс и ала бала. Любовницата го утешавала, при нея намирал каквото му липсва. А мъжът обикновено все минава през трудности, има служебни и финансови проблеми, в депресия е и е толкова раним горкия, че няма как да изправи гръб, а трябва две жени да го подпират. Е, тази тенденция я отдавам на това, че тук пишат основно жени и няма как да напишат в прав текст, че онзи, за когото са се омъжили, е просто коцкар, а вадят от девет кладенеца вода как другата е лоша, а той бял и добър, прелъстен и измамен. Сякаш той не си сваля гащите доброволно, а насила.

Да не се припознае някой, визирам общия случай.

Биологичег факт е, че междуженската конкуренция при хората е по-силна и даже по-жестока от междумъжката. Дължи се на по-рисковия живот на мъжете и по-честите случаи на неестествена смърт при тях. Даже днес, в уж уредените, безрискови европейски общества мъжът живее по-малко години.
Та жената подсъзнателно е склонна да прости грешки на мъж, отколкото на друга жена.

Скрит текст:
Цитат
Между другото, в „Птиците умират сами“ съм срещал най-гадното описание на жена: „Мис Макейл с поразителното си тяло приличаше в лицето на кон, който гризе ябълка през телена ограда“.
И това жена го е писала. Мъж никога не може да бъде чак пък толкова злобен.

# 307
И да искаш, не можеш да разведеш никого. Мъж на такава възраст, със стабилно семейство, няма да се разведе заради някоя връстничка, случайно забърсана от тиндър.
Виж, ако бешш 20 години по млада и топ мацка, може би и да имаше някакъв шанс. Кой знае още колко такива като теб са му минали, щом на първа среща се застрахова, че няма намерение да се развежда. Пък ти си мисли колко си по готина от жена му и как има чувства към теб.
Дано поне на хотел да те води, а не да ти използва безплатно твоят терен.
Ами ти толкова много години си била на сухо, нормално е да се влюбиш в първия, който ти обърне малко внимание. Трябвало е по отдавна да си потърсиш мъж.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 20:55 от Прекрасная Василиса

# 308
И да искаш, не можеш да разведеш никого. Мъж на такава възраст, със стабилно семейство, няма да се разведе заради някоя връстничка, случайно забърсана от тиндър.
Виж, ако бешш 20 години по млада и топ мацка, може би и да имаше някакъв шанс. Кой знае още колко такива като теб са му минали, щом на първа среща се застрахова, че няма намерение да се развежда. Пък ти си мисли колко си по готина от жена му и как има чувства към теб.
Дано поне на хотел да те води, а не да ти използва безплатно твоят терен.
Ами ти толкова много години си била на сухо, нормално е да се влюбиш в първия, който ти обърне малко внимание. Трябвало е по отдавна да си потърсиш мъж.

Жената никъде не е споменала, че иска да го развежда чичето. Но едно си баба знае, едно си бае.
На бабите тука само женитби и разводи са им в главите.
Има живот и отвъд брака, смея да ви уверя.

# 309
Вярно е. Тя не пита как да излезе от ролята на любовница т.е. как да се разделят с него или как да го раздели с жена му. Тя иска да продължи да ,,изпитва чувства и емоции", а ние да й успокоим гузната съвест. Това е целта на темата, само че не може да го каже в прав текст.

Жената никъде не е споменала, че иска да го развежда чичето. Но едно си баба знае, едно си бае.
На бабите тука само женитби и разводи са им в главите.
Има живот и отвъд брака, смея да ви уверя.

# 310
На 53 години спокойно може да се събере с нов мъж и да не остава сама, стига да не се пуска с женени.

# 311
На 53 години спокойно може да се събере с нов мъж и да не остава сама, стига да не се пуска с женени.

А може и да не се събере с никого и да остане и без това "изживяване". Варианти разни!
Честно, нямам представа как е била толкова години без секс. Има да наваксва!

# 312
  • По света и у нас
А тя може да си има женения от време на време и пак да си намери неин…ако поиска да има. Ако и е притрябвал да и седи у тях като страж.

Задръстените баби дето веднъж са се омъжвали преди 44 години, за да прекратят живота си извън кухнята и хола, и да се отдадат на теми относно съпруга и манджата, очакват или да си имаш твой мъж си или нищо.

Не може да имаш нещо средно, не може харем от мъже, не може таен мъж, не може под наем, назаем, на лизинг, виртуален ….
Трябва да е скучно, да е твой без възможност да мърда да изчезва , както и ти да не можеш да се изключиш.
Разбирам да си на 20 и да искаш да минеш по протокола със семейството и цялата семейна какофония. Но на 53 за какво ти е? Ако има нещо дето не си го изпитала в тоя живот го 53, действай!

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 05:02 от PriMadonna

# 313
Виждам много либерални разсъждения. Аз се питам, ако детето/ децата са далеч и няма "мъж" вкъщи, на 63 как би се чувствала? Или интогава ще се намери готин мъж за разходка, лов, риболов, вила, ранчо, от време на време?

# 314
Когато нямаш в картинката малки деца, сигурно и семейния живот тече по различен начин.

Общи условия

Активация на акаунт