Школи в София за подготовка за НВО в 7 клас - Тема 2

• 7 607
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте, някой може ли да препоръча школа за подготовка за НВО след 7 клас по БЕЛ и МАТ в района на Манастирски ливади,Стрелбище,Красно село. Кои са най-добрите школи за подготовка за НВО - има ли класация?
Няма да е зле да кажете дали търсите за тази учебна година или за следващата. В повечето школи групите са започнали още през септември и ако е за настоящ седмокласник, вероятно ще е по-трудно да се намери място.

# 46
Здравейте, виждам че темата е позамряла, но нямам познати с ученици по-големи от моето дете и не знам към кого да се обърна. Единствената школа за подготовка по БЕЛ, за която от колежка бях чула добри отзиви се оказа, че от сега нямат места за седмокласници за догодина. И тъй като измежду множеството реклами онлайн всички ми звучат почти еднакво, реших да избирам между тези, които са ни в района и курсовете им са събота или неделя.

Та чудя се между НИЯ, Междучасие и Регалия. Може ли който е имал ученик в една от тези школи през последните 2 години да даде някакви отзиви?

# 47
  • София
Междучасие при Кирил Тодоров за БЕЛ мога да дам отличен отзив. Две от трите деца минаха през него в 7 клас, при третото се наложи още от 6 клас, та директно го записах пак при него. Те не са свръхученолюбиви моите и въпреки това изкараха приличен резултат, представям си ако се стараеха и имаха и желание за успех...

Общи условия

Активация на акаунт