Каква шевна машина и откъде - тема 2

• 8 624
  • 271
  •   1
Отговори
# 270
Огромни благодарности на elekrichar за изчерпателния отговор! Машината ми е Hoby 420 доста стара, незнам дали има горен транспорт не съм голям разбирач, но със сигурност трябва да я смажа. Това разбрах като прегледах в темата. Ще се наложи да се заровя по смело в новостите при крачетата

# 271
Не, няма двоен транспорт машината ти. Ето комплект крачета на смешна цена:
https://www.temu.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0% … ns_pubcid=4676975
А ето малък комплект, в който обаче има краче за двоен транспорт и краче за трикотаж (това с дългия израстък):
https://www.temu.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0% … ns_pubcid=4676975
Има също така краче за скрит шев, за което постоянно меля, че всяка себеуважаваща се дама трябва  да притежава. То е това с винтчето. Машина на толкова години и никоГда не е почиствана и смазвана?! Ужжжас ужасен. И друг път съм го писал, но го повтярям защото е важно. Чувам прахосмукачката на съседката как плаче. Тя пищи:
  --- Сприииии, не мога повечееееее, изгаряяяяяям, умирааааааам!
Но тя ухилена до уши, продължава да си джитка. В един момент шумът спря, а след 2 минути се звъни на вратата. Преди да е казала каквото и да е, я питам за прахосмукачката ли става дума? Утвърдителен отговор. Тя мирише ужасно на изгорял лак та се не трае. Хайде на магазина за нова. Женското ухо не може да чуе кога една машина реве кански и кога пее. Много, много отдавна е трябвало машината да се отвори напълно и да се смаже. Поставяш ръцете като за игра на ръченица и с ангелско гласче на стерва (руска дума която е събирателна за всички лоши качества на една жена), казваш на мужчината да направи това машиноугодно дело! Ако поклати неодобрително глава, включваш в действие  инструментът с който се разточва тесто в кратуната му! Освен това спираш всички добревини, която една жена прави у дома, включая най-сладкото за една мужчина! Следващият път, сам ще те пита кога да смаже машината.

Общи условия

Активация на акаунт