Паническо разстройство - 64

• 24 337
  • 784
  •   1
Отговори
# 720
И да добавя,бях спряла алкохола и цигарите и като казах на психи се смя,според нея трябва да си правя каквото ми е кеф и да не се вглабявам чак толкова..

# 721
Здравейте, някой пил Мисол?
Някакви странични ефекти, единият пише, че е рак🤔. Вие как се чувствахте?

Аз съм пила Мисол когато бях на Золофт и бяха спрели Золофта в аптеките. И двата медикамента има една и съща съставка, а именно сертралин.

# 722
Здравейте! Някой от Вас получавал ли е лекарско мнение,че паник атаките са лоши/вредни за сърцето или кръвното например? Факт е,че усещането само по себе си е отвратително,но се зачетох в интернет и навсякъде пише,че паниката е вредна за сърцето и води до последствия и рискове.Уж подплатена информация с медицински доказателства.Мойто психи не ми е казвало такова нещо.Вече съвсем ме е страх от всичко що мърда.
Ходих при двама кардиолози и никой от тях не е казал, че паник атаките вредят на сърцето. Казаха ми, че сърцето е здраво и проблемът със сърцебиенето не идва от него, а от претоварване на нервната система. Дори единият ми показа схема как нервната система изпраща сигнали на синусовия възел и така се получава тахикардия.

# 723
Здравейте, някой да е пил Бифлокс?

# 724
SelenaS
Ами аз се чувствах добре може би имах дни, в които ми беше доста отпуснато, но мисля, че е добър медикамент.

# 725
SelenaS
Ами аз се чувствах добре може би имах дни, в които ми беше доста отпуснато, но мисля, че е добър медикамент.
Благодаря!

# 726
И да добавя,бях спряла алкохола и цигарите и като казах на психи се смя,според нея трябва да си правя каквото ми е кеф и да не се вглабявам чак толкова..
Анонимен и Margarita1976, паник-атаки не е задължително са свързани със сигнала към синусовия възел и да се появява учестен пулс. При мен, например, няма висок пулс, а само усет много тежък (не мога да го опиша, сякаш умирам). Та след много ходене по болници казват, че може пролапс на клапата дава такава паническа атака. Обикновено паническите атаки се появяват при здравословни проблеми в организъма. Например, задна хрема ме е докарвала до такива панически атаки, че виках линейка. Пораждала ми е страх от задушаване. На дъщерята ми екстрасистулите й предизвикват страшни панически атаки. Те влияят на сърцето, колкото един стрес. И те са си стрес за организъма.

# 727
То при мен не бяха точно паник атаки, а "изпускане" на напрежението след продължителен стресов период, ако мога така да се изразя. Претоварена нервна система. Пристъпно сърцебиене, задух, стягане в гърлото.. като цяло това бяха симптомите. Чета, че при паник атаките има и разни други проявления, които при мен ги нямаше. Чат пат още имам екстрасистоли, хем три месеца пия магнезий и бета блокер.

# 728
То при мен не бяха точно паник атаки, а "изпускане" на напрежението след продължителен стресов период, ако мога така да се изразя. Претоварена нервна система. Пристъпно сърцебиене, задух, стягане в гърлото.. като цяло това бяха симптомите. Чета, че при паник атаките има и разни други проявления, които при мен ги нямаше. Чат пат още имам екстрасистоли, хем три месеца пия магнезий и бета блокер.
E, да! Имала си напрежение, а имаш и сърдечен проблем. Изглежда, че не трябва да се претоварваш и да имаш стресове. Просто да се съобразяваш със здравето. Екстрасистулите са ми познати до болка.... При мен се появяват от нервно напрежение.

# 729
Ти как овладяваш екстрасистолите? На мен в момента ми е спокойно, нямам стрес вече (преди имах), но тези прескачания още си стоят от време на време. Сърцето пропуска удар, после удря силно, междувременно ми прималява за секунда, и започва да бие по-бързо. Така съм от Нова година вече. Не издържам. Според кардиолозите при които бях - здраво сърце, без повод за притеснение. Но тези екстрасистоли ме ужасяват .. като ги получа и едва ли не очаквам да колабирам и да умра всеки момент.

# 730
Да Ви попитам,има ли хора тук,които пият Стрезам и ако да, дали са получили някакви пъпки по лицето и тялото?

# 731
Да Ви попитам,има ли хора тук,които пият Стрезам и ако да, дали са получили някакви пъпки по лицето и тялото?
Аз пия от 5 март всеки ден сутрин и вечер. Нямам никакви нежелани реакции.

# 732
Nargarita1976, благодаря за бързия отговор, а усещате ли подобрение?

# 733
Nargarita1976, благодаря за бързия отговор, а усещате ли подобрение?
Слабо подобрение след втората седмица. Буцата в гърлото изчезна. Прекалената тревожност я преодолях.

# 734
Здравейте, някой да се чувства отпаднал и да го държи жесток мързел, откакто смениха времето и ако да, може ли някакви съвети как да се преодолее това ?

Общи условия

Активация на акаунт