Паническо разстройство - 64

• 24 327
  • 784
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, някой да се чувства отпаднал и да го държи жесток мързел, откакто смениха времето и ако да, може ли някакви съвети как да се преодолее това ?

С влюбване. Simple Smile

# 736
засега май няма такъв вариант 😀

# 737
И аз от смяната съм много отпаднала, вечно ми се спи. А най-гадното е че вечер пак запонах с кошмарите, потъването и потенето. Ужас

# 738
и на мен ми се спи много често през деня, а вечерта пък се будя по 7 пъти примерно и не спя добре

# 739
Вече от около месец съм на Велаксин, чувствам се доста по-добре, НО от около седмица имам ужасен апетит. Вълчи глад. Това нормално ли е? В началото като го пиех нямах апетит, а сега е нещо страшно. Попринцип съм пълна и нямам нужда от още кг.

# 740
  • София
От успокояването е, от Велаксин не се пълнее. Дава енергия.

# 741
Добро утро. От Януари месец до сега пия по 1т.-дневно ципралекс. Тази нощ обаче се пробудих и ме обзе някаква топла вълна и не знаех къде се намираш сякаш.. все едно умирам.. това паник атака ли е? Може ли да се прояви така?

# 742
Здравейте, надявам се да сте добре и за да справяте с паниките и симптомите! Извинете ако е глупав въпроса - сега съм на 5мг на ден ципралекс свършва ми блистера след 5 дни, но тъй като заминаваме за БГ в сряда, докторката няма да има време да ми изпише, имам таблетки от по 20г от преди, според вас нали няма да е проблем ако си ги разделя на по 5мг и си ги взимам така, пък като си дойдем след 12 дни ще се обадя пак да ми ги изпишат, мерси и извинете:)

# 743
Мисля, че няма да е проблем, стига да могат да се разделят на 4. По спомен бяха малки май?

# 744
ох благодаря, ами да Ви кажа не са прекалено малки, могат да се делят, аз си имам машинка за делене на хапове, така че ще си ги приготвя, те са само за 7те дни, след като ми свършат тези в последния блистер, така че ще си направя, мерси много отново Simple Smile)

# 745
Здравейте, според вас на какво се дължи постоянното вдигане и сваляне на кръвно и ужасно глвоболие? Може ли да е на психическа основа само?

# 746
Здравейте, според вас на какво се дължи постоянното вдигане и сваляне на кръвно и ужасно главоболие? Може ли да е на психическа основа само?
Трудно е да се каже. Може да са много неща. Провери си кръвната захар за всеки случай.

# 747
Здравейте, според вас на какво се дължи постоянното вдигане и сваляне на кръвно и ужасно глвоболие? Може ли да е на психическа основа само?
Ако имате страх за кръвното си и го мерите постоянно стойностите ще играят непрекъснато.По същия начин с пулса и всички жизнени показатели.Страхът води до синтезиране на адреналин и кортизол,които само по себе си вдигат кръвното.Като се успокоите се връща в граници и после пак-омагьосън кръг.Кое налага постоянното мерене? Имате ли друг здравословен проблем? Главоболие съм имала ежедневно,което е било породено от тревожност.

# 748
Здравейте, според вас на какво се дължи постоянното вдигане и сваляне на кръвно и ужасно главоболие? Може ли да е на психическа основа само?
Трудно е да се каже. Може да са много неща. Провери си кръвната захар за всеки случай.
Захар,щитовидна,пълна кръвна,скенер,сърце, всичко е ок, само вит.Д мн нисък.

# 749
  • Поморие
През какви изследвания сте минали при повтарящи се ПА?

Общи условия

Активация на акаунт