Редки и изчезнали парфюми - 2 част

• 17 749
  • 268
  •   1
Отговори
# 240
Ще си се разхожда с Делина като нищо Joy Grinning , голяма съм гадка , нали ? Наистина си прилича на женски . Или ще му дам шанс все пак на парфюма , или ще го подаря на приятелка .
Що се отнася за капките за нос , мога дисертация да напиша . След операцията на счупен нос преди години  започна да ползва . Ходил е по лекари , намалил ги е доста ,че едно време направо се друсаше , особено в горещините е най-гадно ,  но е възможно и да е психосоматично . В момента даже не знам кои ползва , пресипва ги гледам от едно шишенце в друго , вреден навик заедно с цигарите ...
И малко да ви разсмея , навремето още като гаджета ми викаше  от време на време ''носко '' ,че се сърдя и си виря носа , но наистина , макар моят да е нормален , неговият беше тип ''холивудски '' нос , много хубав ( нищо общо с монголоидните носовете на нашите чалгаджийски кифли сега , разбира се )   . И аз от време на време му казвах ''дано ти го счупят '' .Е, случи му се , оправиха му го , почти като преди е , но проблемът с капките остана . Впрочем има и други случаи , когато е получавал ''наказания '' свише от мен , трябва да внимава като има вещица Satisfied вкъщи . За това ще се парфюмира с каквото му дам , даже и с мухозол Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 241
Здравейте! От доста време се опитвам да намеря този парфюм, много ми е интересно защо изчезна :/  Lolita Lempicka L DE Lolita Lempicka
Някой случайно да го има или да знае от къде мога да поръчам? Чудя се  и дали е същия аромат като от преди 15години Grinning

# 242
Здравейте! От доста време се опитвам да намеря този парфюм, много ми е интересно защо изчезна :/  Lolita Lempicka L DE Lolita Lempicka
Някой случайно да го има или да знае от къде мога да поръчам? Чудя се  и дали е същия аромат като от преди 15години Grinning

Имах го някога. Много бързо беше спрян и цената му на ebay скочи до небесата. Не знам да са го пускали отново, но можеш да провериш на ebay какво е положението сега.

# 243
Аз го имам. Парфюма ми е на около 15 години и вече не е същият. Изобщо не е траен и аромата има лека разлика също. Така, че дори да го намерите може да се разочаровате от качеството.

# 244
Аз го имам. Парфюма ми е на около 15 години и вече не е същият. Изобщо не е траен и аромата има лека разлика също. Така, че дори да го намерите може да се разочаровате от качеството.

Променил се е като трайност?😳 Той всъщност никога не е бил траен….Това ме дразнеше много. Според мен не си струваше парите, а космическата цена впоследствие пък хептен!

# 245
Имам и аз тази Лемпика. Това е един от най-магичните парфюми правени някога. Няма негов аналог никъде! Моят не се е променил, а когато съм го пръскала си е бил траен и си го усещам през целия ден. Сега само стои в кутията, каято е почти пълна. Не го ползвам, не искам да го хабя 😍

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 10:14 от Dewi D

# 246
  • Чукарландия
Аз също го имам. Останали са ми около 20 мл. И при мен е много траен!

# 247
И по мой спомен не e от най-трайните, но да, ароматът е уникален и наистина магичен. Предполагам тези които го имате сте го купували преди 10- 15години? Grinning Или пък от скоро за подобна цена - намерих го за 330лв, много са ми като че ли
:/

https://www.ubuy.bg/bg/product/CKAOIG4-lolita-lempicka-l-de-loli … -for-women-2-7-oz

# 248
  • Чукарландия
Във Фрагрантика го оприличават най-много на Lira Xerjoff. Но аз не познавам Лирата. Някой, ако познава и двата, може да сподели. 🤗

# 249
Аз си взех имитация на Лира и за мен е 95% същото като Лолита.

# 250
И по мой спомен не e от най-трайните, но да, ароматът е уникален и наистина магичен. Предполагам тези които го имате сте го купували преди 10- 15години? Grinning Или пък от скоро за подобна цена - намерих го за 330лв, много са ми като че ли

https://www.ubuy.bg/bg/product/CKAOIG4-lolita-lempicka-l-de-loli … -for-women-2-7-oz

Това като пристига от магазин в САЩ сигурна ли си, че няма мито?
Според мен най-обикновен ванилов парфюм не струва такива пари. Нищо вълшебно и неповторимо аз не помня. Дъщеря ми се пръскаше като тинейджърка, но и на нея бързо и втръсна.

# 251
О нямам идея, вероятно има. Не съм тръгнала да поръчвам, просто споделих единствената опция която намерих, като и казах, че ми е скъпичко.
Различни хора има с различни вкусове дори и за аромати Wink

Това като пристига от магазин в САЩ сигурна ли си, че няма мито?
Според мен най-обикновен ванилов парфюм не струва такива пари. Нищо вълшебно и неповторимо аз не помня. Дъщеря ми се пръскаше като тинейджърка, но и на нея бързо и втръсна.

# 252
Здравейте на всички. Дали някой си спомня кои бяха парфюмите в малки кръгли наребрени шишенца без дозатор около 30 мл.  . Имаше ги в жълта и червена опаковка 2000 + година . Ще съм благодарна ако някой ги помни ❤

# 253
  • София
Във Фрагрантика го оприличават най-много на Lira Xerjoff. Но аз не познавам Лирата. Някой, ако познава и двата, може да сподели. 🤗
Познавам, имам и двата и мога да потвърдя, че са на 95% подобни, и двата са страхотни аромати.
За мое най-огромно съжаление нито един от двата не седи особено дълго на моята кожа, иначе L съм го срещала за към 100 паунда в ebay uk.

# 254
Бел, има прилики, но има и разлики.

Общи условия

Активация на акаунт