СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 5 - Новата година мина, първи срок почти замина....

• 30 479
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
В нашето училище също имаше сигнал, но не ги пуснаха. Дошла е полиция, направили са оглед и тн. Не прекратиха занятията.

# 166
При нас имаше. Извели ги на двора, дошла полиция, направили оглед на цялата сграда, след 2 часа ги пуснали обратно, ама повечето си били тръгнали и директорът пусна заповед за първа смяна да не учат.

Дано да ги хванат тези "бомбаджии", че не знам.....

# 167
Нашите си учат и ги изпитват с пълна пара . Учителката по химия беше болна два месеца и нямаха заместник и сега за две седмици трябва да навакса с оценките , за материала не ми се мисли

# 168
  • София
И моето е с грип. Като му мине температурата, ще търси да слага запетайки и може да реши някой тест, ако се преборя.

# 169
Моля, някой с дете на курс по бел в Междучасие може ли да сподели докъде са по литература, защото моята ще ходи на пробен там, а те винаги са леко по-напред с материала. Искам да я изюркам да прочете допълнително

# 170
В групата на сина ми миналата събота взеха I част на "Една българка", съмнявам се да го включат в ПИ.

# 171
Благодаря, няма лошо да прочете

# 172
  • София
При нас в Междучасие госпожата казала тезите до Немили-недраги, не са почнали Една българка

# 173
  • Бургас
Нашите ще посещават театрална постановка  на ,,Една българка,,.
Вече са започнали да ги оформят.

# 174
  • Бургас
Карз, я дай инфо за тази постановка. Къде, кога?

# 175
  • Бургас
От училище ще ги водят на 11.02 в НХК
Нямам друга информация.

# 176
  • Бургас
Много благодаря, утре ще проверя на място. В нета не излиза никаква информация.

# 177
selleste, пиши, като имаш информация.

Ние чакаме оценки от класните, но като цяло много лежерно ни върви седми клас. Девойката не си дава много зор, решила е къде иска са учи … за сега 🙂

# 178
  • Бургас
На нас класната ни писа за това.
Дали е нещо организирано от от училище, идея нямам.
Ако искаш може да попитам за повече информация.

# 179
  • Бургас
Карз, ще съм ти благодарна. Аз утре ще се обадя все пак на касата на НХК.

Принсес, ми тя 50% от работата е свършила, щом знае къде иска да учи. Моята девойка имам чувството, че даже не разбира какво точно се случва тази година.

Общи условия

Активация на акаунт