Бюро по труда - тема 8

• 23 690
  • 649
  •   1
Отговори
# 645
Ако е задължително, нямам проблем да отида. Просто питам, защото не съм наясно.

# 646
На всичко е задължително да ходиш, не си длъжна да приемеш, ама те няма и да ти предложат работа.

# 647
Онзи ден получих имейл от бюрото, покана за подбор, за позиции в които въобще не отговарям на критериите на въпросния работодателя, ама буквално на нито едно от изискванията му. Не е поименно, мислех да го пропусна събитието, но не знаех, че е задължително да отидя на място. В случай, че не се явя - какви са последствията? Ще спрат обезщетението ли?

# 648
Онзи ден получих имейл от бюрото, покана за подбор, за позиции в които въобще не отговарям на критериите на въпросния работодателя, ама буквално на нито едно от изискванията му. Не е поименно, мислех да го пропусна събитието, но не знаех, че е задължително да отидя на място. В случай, че не се явя - какви са последствията? Ще спрат обезщетението ли?
Аз веднъж отказах на HR, който се обади да ме кани на работа, която изобщо не отговаряше на това, което търся. След месец, когато отидох за подпис в бюрото, ме попитаха защо съм отказала. Аз най-чистосърдечно обясних /беше производство и то извън града/. Нямаше последствие за мен тогава.

# 649
Някои са келеши и отписват, отпишат ли те по твоя вина, спират плащанията и шест месеца нямаш право да се запишеш отново.

Общи условия

Активация на акаунт