Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 107 944
  • 1 835
  •   5
Отговори
# 1 740
Лошото е, че всички глупости, които излизат сега, са несериозни.
Възможно е съдията да сгъне шатрата на цирка.
БЛ доказва, че е такава, каквато хората подозираха. Нищо ново, нищо подсъдно. Останали са с ТС още на 15 години.

# 1 741
Лошото е, че всички глупости, които излизат сега, са несериозни.
Възможно е съдията да сгъне шатрата на цирка.
БЛ доказва, че е такава, каквато хората подозираха. Нищо ново, нищо подсъдно. Останали са с ТС още на 15 години.
А като сгъне шатрата съдията, Балдони ще може ли да заведе дело за клевета и съсипване на имидж и кариера?

Като типична простакеса от байгаьовски тип Лайвлито е объркала благия характер на Балдони с глупост и слабост.

# 1 742
Май не можеше, БЛ се погрижи по този параграф, ако не бъркам.

Супер големи гаднярки са тия двете. И Тейлърчето каква невинна го играе винаги Imp

# 1 743
  • Berlin
Какво общо имат Бен Афлек и Мат Деймън със случая/филма?

# 1 744
Какво общо имат Бен Афлек и Мат Деймън със случая/филма?

Раян е писал на Мат Деймън и жена му за това колко много Блейк е работила по нейната версия на филма. Канил ги е да дойдат на домашно кино и един вид да “бутнат едно рамо” за версията на Блейк. Блейк пък е пратила горе долу същото на Бен Афлек. Брадли Купър също е канен за препоръки и идеи относно нейната версия. Много се подмазват и двамата, без да ги натискат, само ако са свободни. Раян даже пише, че филмът е толкова добър, че ще се прави филм за заснемането му… знаем, че филмът не е чак толкова добър, но да не вземе да се окаже лош пророк Раян 😅

Всички казват, че делото ще промени много неща в Холивуд индустрията. Съдията е изправен пред много прецеденти. За Блейк вече всичко е приключило (имам предвид кариерата й), дори да не получи никакви санкции, но за Стефани Джоунс, wme, (талант агенцията, която е уволнила Балдони), Сони -  може да си има сериозно последствия.

# 1 745
  • До морето
Значи Тейлър Суифт орева орталъка, че някой се опитва да открадне творчеството й и 7 години води битка за правата върху песните си, но няма проблем да помогне на приятелката си да открадне чужд филм?!

# 1 746
Смях се на онази част, която разкрива, че БЛ е наричала дома си Бъкингамския дворец…
Заради многото гости, които приема и техния статут.

# 1 747
А Елси нали в е захапала на расистка тематика. В изтеклия разпит на Джейми, той казва, че Блейк го е накарала да й донесе тоалетна хартия, освен другото, където му беше казала да не я гледа в очите… Та на един коментар се смях как Блейк Лайвли всичко правила на сета тя, ама не можела да си вземе тоалетна хартия 😃

Иначе Кайни Уест нали беше казал за Тейлър, че е bitch, която той направил известна и тя го била приела много тежко. Сега 10 години по-късно тая дума се връща да я захапе отзад 😅

# 1 748
Ох, това за тоалетната хартия ми беше неудобно да го изкоментирам. Изумителна простащина.

# 1 749
Ох, това за тоалетната хартия ми беше неудобно да го изкоментирам. Изумителна простащина.
Ама къде да й я донесе? В тоалетната ли?Joy

# 1 750
Досега беше за смях, сега е вече за срам.
А тепърва ще се изнасят пикантерии.

Все се чудя кой би бил смелчагата на Холивуд – да застане до Балдони и да се осмели на проект с него след тази циганска сватба.

# 1 751
За смелчагата - на Джони Деп му приляга да му подаде ръка.
Дженифър Анистън следва Балдони в ИГ.
Нина Добрев също; Ева Лонгориа, Брук Шийлдс, Дженифър Лав Хюит. Има и други.
Джен е започнала през 2025, дори му е харесала публикации. Обичам я тази жена - една грешна стъпка не е направила.

Да ви кажа, стана ми по-интересно какви ще са последствията за Тейлър Суифт. Защото - тя, крехката жена, как са се опитали я да смажат големите мъжки акули... а тя какво прави с Балдони ? Гадна недораслица.

Доколкото разбрах, с тези "доказателства" съдията наистина може да прекрати делото поради несъстоятелност. А Балдони може да заведе свое дело срещу нея за тормоз и пр.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 17:37 от Ирена_

# 1 752
И на мен ми е интересно как ще се спаси ТС и как са допуснали да не се стигне до нейния разпит. Но е факт – всяко чудо ще е за 3 дни и ще излезе суха от реката.
TMZ се пробват да изопачат нещата.
Мат Деймън, Бен Афлек, Брадли Купър… сега изглеждат като тримата глупаци в резерв на Д’дъртанян Раян.
Компроматите са 100%-ви, но на всички ще им се размине.
Всичко е като разкрита секта. Не че нямаше подозрения, но и сега с показване на комуникацията… какво ще се промени.
Балдони заслужава справедливост. Няма да получи такава.

# 1 753
Дано напише книга Балдони 100% ще е хит. За жалост кариерата му е опетнена. Хареса ми една ютубърка, която прочете твърдение от документите, че Балдони е талантлив актьор, при което адвокатите на Лайвли са оспорили фактът, че е талантлив. Колко са зле! Та касиди беше извадила от IMDb по колко номинации и награди имат и двамата. Като номинациите да речем че са горе долу еднакви, но Джъстин има 30 награди, а Блейк 8 (малко по спомен говоря) и също Девственицата Джейн има повече номинации за златен глобус в сравнение с Клюкарката. Та не знам за какъв A list се мисли Блейк

# 1 754
Тя тая коза не е излизала явно от роля. Или въобще не е влизала и през цялото време е играела себе си в "Клюкарката".
Защо да му е опетнена кариерата на Балдони. Има ли някой да не е разбрал, че Лайвли е манипулативна кучка и нагла крадла на чужди проекти.

Общи условия

Активация на акаунт