Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 108 765
  • 1 849
  •   3
Отговори
# 1 830
Извинявам се, но от второто изречение нищо не разбрах.
Може ли малко по-просто обяснение?

# 1 831
Съжалявам и аз не се разбирам понякога 😂 Ако е за Скутър Браун - музикален продуцент, който купува музикалната компания, която притежава оригиналните песни на ТС от първите й 6 албума. Тя го обвинява, че й е откраднал изкуството, че я е тормозил с години и някви такива неща в нейн стил, докато не си връща правата мисля, че беше миналата година. Армията й естествено залива Скутър с хейт и смъртни заплахи. Той  я моли да им каже да спрат, но тя отказва. Оказва се обаче, че бащата на Тейлър е взел едни 15 млн при продажбата и на нея й е предлагано да си откупи тези “мастърс” на песните им викат, но тя не го е направила (тук не съм сигурна дали е точно така), а после е оревала света. Това сега го чета отгоре отгоре, не че я следя толкова.

Как се свързва той с делото? Пак отгоре отгоре съм чела и не знам дали е на 100% така, но Скутър има някакво участие в ПР-агенцията, която Джъстин Балдони наема след скандала Таг ПР на Мелиса Нейтън. Там е искала да се прехвърли и Дженифър Ейбъл, на която й взеха неправомерно телефона. В смс Мелиса казала: “добре, че не замесиха Скутър” някъде го мернах това. Та сега цялата сага между Тейлър и него излиза на яве и Скутър от лошия май ще излезне потърпевш. Та може и карма да е и Тейлър да страда заради това, а може и някой да й е скроил капан, за да я изобличи най-накрая тая самозабравила се близо 40-годишна тийнка 😃

# 1 832
  • Berlin
Не мисля, аз в този случай аз съм на страната на Тейлър без съм много навътре с детайлите. Тя си презаписа всички песни и вече не е зависима от тези мастърси. Скутър Браун е работил и с Джъстин Б. и Селена Гомес мисля, но вече никой от тях не е при него.

# 1 833
  • Sofia
Точно такава е историята и сега детайлите излизат наяве.

Скутър купува фирмата, която има правата за песните на Тейлър. След това Тейлър иска да ги купи, той е изпращал оферта на два пъти. Тя самата признава, че е имала оферта, разминават се в причините тя да не се е реализирала.

Баща й получава 15млн при покупката на лейбъла й от Скутър, това е факт.

Източници, виждали договора, твърдят че скутър й предложил да й ги продаде веднъж за 300млн, а след 1 година, за 305млн.Към продажбата има NDA че никой няма да има право да разкрива ТЪРГОВСКИ детайли за сделката. Няма нищо записано, че няма право да говори за Скутър. Стандартно изискване при търговска сделка.

Обаче, Тейлър оревава света, че Скутър иска да й затвори устата и настройва феновете си срещу него. На него явно му писва и продава правата на друга компания за 400млн. Междувременно Тейлър започва да издава наново албум след албум, които почитателите й започват да купуват. Сега, не си мислете, че другата фирма губи пари, защото официалните записи все така продължават да си носят пари (някъде четох професионално обяснение за тези презаписвания и всъщност те даже носят повече пари и на официалните записи). В цялата сага са прецакани почитателите, защото тя ги агитира да си купят презаписаните албуми. След което, тя закупува обратно правата си за 600млн от въпросната фирма. Доста голяма разлика, спрямо предложеното от Скутър, но иначе той е лошият.

Всички са на печалба, понеже Тейлър е продала едни и същи песни два пъти Simple Smile Вероятно си е избила разликата от това. Е, без тия дето си купуват албумите Simple Smile

ПП. Тоя Скутър иначе не го знам какъв е, може да не е много приятен човек. Той си трае и го играе инвеститор.

# 1 834
Тя Тейлър няма номинации за Грами тази година, така ли? Може би се е поизчерпала.

Иначе в момента се разсекретяват нова порция файлове. Има видеа и гласово съобщение от Блейк. На живо са в момента доста хора, но оставям линк към сайт, където ги качват
https://docketupdates.com/all-links-to-the-new-filings-tied-to-t … ions-replies-etc/

# 1 835
  • Berlin
Последният й албум излезе 10.2025.

# 1 836
https://www.reddit.com/r/ItEndsWithLawsuits/comments/1qpmfcv/jus … s_proposal_story/

Отидох и аз да чета в Редит и там видях качено това видео: откъс от разговор с Балдони и жена му през 2021 година относно предложението му за брак. Това видео изчиства всички съмнения за въпросното предложение. Пускам го, понеже и на мен ми се въртеше червейчето на съмнението след прочетени определени коментари колко било егоцентрично, червен флаг и пр. Нищо подобно, Балдони в интервюто добре обяснява с какви мисли и намерения е направил всичко.

# 1 837
  • в сърцето на един мъж...
Аз съм гледала видеото от предложението му и си мислех през цялото време - колко креативно, колко много я обича и когато дойде цялото им семейство накрая - си казах, леле колко романтика има в този мъж и той наистина я обича.

# 1 838
И аз също! Но после подмятанията си свършиха работата - взех лекичко, подсъзнателно едно такова, да се съмнявам. Машината за манипулации на Блейк и сие в действие. Затова исках да пусна това видео тук.

Любимите ми коментари към поста в редит:

"- Може ли да видим как Райън предлага брак, за да анализираме и да се подиграем на всяко детайлче?
- Сигурно е предложил [на Блейк] насред развода си [със Скарлет Йохансон].
- Хайде... Не е като [сем. Балдони] да са се оженили в плантация."

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 10:15 от Ghibli

# 1 839
РР дори не ѝ честити рождения ден тази година. Всички поздравления, които получи, бяха от служителите ѝ.

Слушах гласовото… Нетърпима е. 100% word salad.

Като остави човек на заден план всичко, което знаем, е наистина показателно как за професионалист при БЛ не може да се говори: не прочита книгата, не е във физическа форма за снимки, прави се на болна и не се явява на терен, за да ходи на концерт на ТФ, мрънка да се премести снимачният график, за да може да не се разделя със семейството си за повече от две седмици…

Нали е ясно как това ще звучи на жури, което работи от 9 до 5 или на всеки човек, поел работни ангажименти.

# 1 840
Това е много забавно. Нещо като скрита камера. Тези двамата пресъздават съобщенията между Блейк и Тейлър, а пича по средата изобщо не знае за какво става въпрос 😅

https://www.instagram.com/chadgoesdeep/reel/DUEaGdeEQBR/

# 1 841
  • Berlin
За мен това, че не е прочела книгата, е голям гаф. Или е имала огромно доверие на сценаристите… Като цяло ми е непрофесионално. За семейството ок, не мисля, че това е нещо, на което да се подиграват. Мисля, че заради Хилари Дъф и сериала, в който участва, местят мястото на снимките на другото крайбрежие, за да може да е със семейството си. Така че този прецедент вече го има. За физическата форма - ако не бяха супер овърсайз якетата, с които се навлича във филма, щеше да изглежда много добре. Изобщо не ми изглеждаше да е извън форма. Не, че я защитавам, но някои неща не са толкова ужасни.

# 1 842
  • До морето
Те хората са нямали проблем, тя е имала проблем с физическата си форма. Колко болен мозък и без връзка с реалността да си, за да караш хора от екипа да режат етикети (за да не се депересираш, че си дебела)???

# 1 843
Ами аз съм чела книгата и имам изграден образ, в който Блейк изобщо не се вписа. Ама по никакъв начин. Изгледала съм не повече от 5 мин от филма и го спрях. Просто си личи, че е току-що родила жена, в което няма нищо лошо, но не се вписва в ролята. Възрастта също е фактор и не е в нейна полза. Поне за мен.

# 1 844
Точно такава е историята и сега детайлите излизат наяве.

Скутър купува фирмата, която има правата за песните на Тейлър. След това Тейлър иска да ги купи, той е изпращал оферта на два пъти. Тя самата признава, че е имала оферта, разминават се в причините тя да не се е реализирала.

Баща й получава 15млн при покупката на лейбъла й от Скутър, това е факт.

Източници, виждали договора, твърдят че скутър й предложил да й ги продаде веднъж за 300млн, а след 1 година, за 305млн.Към продажбата има NDA че никой няма да има право да разкрива ТЪРГОВСКИ детайли за сделката. Няма нищо записано, че няма право да говори за Скутър. Стандартно изискване при търговска сделка.

Обаче, Тейлър оревава света, че Скутър иска да й затвори устата и настройва феновете си срещу него. На него явно му писва и продава правата на друга компания за 400млн. Междувременно Тейлър започва да издава наново албум след албум, които почитателите й започват да купуват. Сега, не си мислете, че другата фирма губи пари, защото официалните записи все така продължават да си носят пари (някъде четох професионално обяснение за тези презаписвания и всъщност те даже носят повече пари и на официалните записи). В цялата сага са прецакани почитателите, защото тя ги агитира да си купят презаписаните албуми. След което, тя закупува обратно правата си за 600млн от въпросната фирма. Доста голяма разлика, спрямо предложеното от Скутър, но иначе той е лошият.

Всички са на печалба, понеже Тейлър е продала едни и същи песни два пъти Simple Smile Вероятно си е избила разликата от това. Е, без тия дето си купуват албумите Simple Smile

ПП. Тоя Скутър иначе не го знам какъв е, може да не е много приятен човек. Той си трае и го играе инвеститор.
И аз гледах видеа на тази тема. Реално ТейТей е искала да се изкара жертва. Трябвало е да намери злодей и е намерила такъв в лицето на Скутър. Също май е имала двойна печалба от цялата ала-бала с презаписването. Не случайно Тейчето е мултимилиардер и най-богатият певец в света. Пък песните и гласът ѝ са мидиокър ет бест.

Общи условия

Активация на акаунт