Перилни препарати и омекотители - 77

• 47 343
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Помощ Grinning Купих си две кутии с капсули Ариел, за цветно и за бяло пране. Аз обаче умницата, реших да им махна картонените капаци, защото ми пречеха и сега не знам кои са за цветно, кои за бяло. Никъде на кутията не пише, пишеше само на капака. Някакви идеи ?

# 106
Помощ Grinning Купих си две кутии с капсули Ариел, за цветно и за бяло пране. Аз обаче умницата, реших да им махна картонените капаци, защото ми пречеха и сега не знам кои са за цветно, кои за бяло. Никъде на кутията не пише, пишеше само на капака. Някакви идеи ?

Тези за цветно, над капсулата има цветове, а тези за бяло над капсулата е в зелено.

# 107
Здравейте, интересува ме по колко се слага от този препарат?  Този път сложих цяла капачка в 5кг пералня, а попринцип слагам по половин, но този път без да искам я напълних догоре. Дали хубаво ще се отмие препарата или трябва допълнително да пускам някаква програма? 

На етикета пише 110 мл е цяла капачка, а отдолу има нещо картинка за 5кг+30мл, но не го разбрах..

# 108
Гледай предните квадратчета-според замърсеността на водата и нейната твърдост. Ясно и прегледно е нарисувано. Табличка!

# 109
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте, интересува ме по колко се слага от този препарат?  Този път сложих цяла капачка в 5кг пералня, а попринцип слагам по половин, но този път без да искам я напълних догоре. Дали хубаво ще се отмие препарата или трябва допълнително да пускам някаква програма? 

На етикета пише 110 мл е цяла капачка, а отдолу има нещо картинка за 5кг+30мл, но не го разбрах..

Скрит текст:

Килограмите на пералнята (5, 6, 7, 8, 9 или 10) нямат значение. На опаковката пише, че дозировката е съобразена с 2-3 кг сухо пране.

# 110
Без значение. Реално са едно и също в различна опаковка.

# 111

Преди години попаднах на този турски препарат за пране. Супер много ми хареса, но за съжаление никъде не го откривам. Пробвах в групите за пазаруване от Турция, но без резултат. Някой дали го е срещал някъде другаде?

# 112
Явно не се произвежда или поне не и в този му вариант, защото по разни турски сайтове, включително турският амазон, пише, че не е наличен.
https://www.amazon.com.tr/baby-S%C4%B1v%C4%B1-Bebek-%C3%87ama%C5 … %B1/dp/B07F6L5ZL6
https://www.cimri.com/market/camasir-deterjani/en-ucuz-baby-me-2 … i-fiyatlari,73462
https://www.akakce.com/bebek-deterjani/en-ucuz-baby-me-2000-ml-b … yati,5576389.html

# 113

Скрит текст:

Килограмите на пералнята (5, 6, 7, 8, 9 или 10) нямат значение. На опаковката пише, че дозировката е съобразена с 2-3 кг сухо пране.
Като за 4-5 кг се добавят +30мл😄
Аз го разбрах така:

За много твърда вода +силно замърсени дрехи -135мл (за 2-3кг сухо пране) +30мл ако е заредено пране 4-5кг. Т.е. за една нормална пералня с твърда вода и силно замърсени пране -165мл

# 114
  • оттам, откъдето започва България
Не ми се смята сега, само ще споделя, че тези дни ми се наложи да изпера 5,5 кг сухо бяло пране в 8 кг пералня.
Едва го натъпках в барабана и пералнята доста се озори докато го намокри, за да спадне като обем.

Не знам съфорумката колко кг и какво пране пере с Первол, но не вярвам да е 5 кг.
Всеки може сам да си сметне колко препарат да си сложи според кг сухо пране и таблиците, приложени върху опаковките. Simple Smile

# 115
Незнам дали съм питала тук...може и другаде да е било.
Моля препоръчайте ми подходящ перилен препарат за вълна/кашмир. Нещо ,което наистина да е хубаво. Купих едно за ,,деликатно,, пране Ами.....не съм доволна🫤 Преди няколко години ,от някъде беше дошло едно вълшебно шише....дали Корал беше? Беше страхотно.

# 116
Между препарат за деликатни и такъв за вълна има разлика. За вълна розовата бутилка на ДМ (cozy & care). За деликатни синята бутилка (color & care)

# 117
Незнам дали съм питала тук...може и другаде да е било.
Моля препоръчайте ми подходящ перилен препарат за вълна/кашмир. Нещо ,което наистина да е хубаво. Купих едно за ,,деликатно,, пране Ами.....не съм доволна🫤 Преди няколко години ,от някъде беше дошло едно вълшебно шише....дали Корал беше? Беше страхотно.
https://vnosnipreparati.com/product/chante-clair-lana-e-casmere- … la-ot-argan-900ml

# 118
При много замърсени дрехи, вместо да ги накисвам, изпират ли се добре с предпране и програма на памук и 60 градуса? Колко прах се слага, за да не предозирам? Колко за предпране и колко за основно пране? Има сега на промоция на сух прах Savex за цветно пране и него ще купя, за да мога да използвам прах за предпране и основно пране. Имам само течен на Savex.

# 119
На препарата не пише ли на опаковката по колко се слага?

Общи условия

Активация на акаунт