Перилни препарати и омекотители - 77

• 47 518
  • 745
  •   2
Отговори
# 135
  • Бургас
Тествах ариела от снимката. Изключително доволна съм!
А от кой по-точно сте доволна? Те са два вида на снимката.

# 136
Тествах ариела от снимката. Изключително доволна съм!
А от кой по-точно сте доволна? Те са два вида на снимката.

От този.

# 137
Купих Sano.Maxima Javel effect прах...обаче не успя добре да се разтвори и имаше останало в чекмеджето. Дали нашата машина е проблемна, нова е , на няколко месеца, но досега само течен ползвахме?

# 138
  • София
Аз имам същия проблем. Пробвах два пъти - и двата пъти не се разтвори добре. Тъкмо влизах във форума да питам какъв съвет ще ми дадете, и виждам същото питане. Та какво можем да предприемем? Аз си мисля за предварително разтваряне на праха в гореща вода и после да го сипвам в чекмеджето като течен. Или е по-добре направо в барабана?

# 139
Барабана.

# 140
  • до най-прекрасния мъж
Аз от Сано не съм доволна. Така ми стои още една голяма опаковка, купена за пране на дрехите на детето. Петната изобщо не ги маха.
От показаните два Ариела взех официален внос за цветно от Метро. Пере много хубаво. Бих пробвала и показаният, предполагам е от Виа Маркет, ако правилно се ориентирам по снимките.

# 141
  • София
От много време вече слагам праха в барабана, преди прането, завъртам го, за да се разпредели равномерно и слагам дрехите.

# 142
Винаги слагам праха в барабана.Нищо не завъртам,той сам си минава през дупките и няма какво да  се разпределя.

# 143
  • Пловдив
Вече дори не помня да съм слагала праха за пране в чекмеджето,от години всичко слагам в барабана-прах за пране,Калгон,сол за пране(Dr.Beckmann Glo Bright или Glo white).

# 144
  • Враца
Програмата ми за бяло е с предпране.
Ако сложа праха в барабана, няма ли да излезе с предпрането и после какво?

# 145
Да, ще излезе. Не го слагай там, не е добре.

# 146
  • София
Програмата ми за бяло е с предпране.
Ако сложа праха в барабана, няма ли да излезе с предпрането и после какво?
Какво и е специалното на тази програма, само предпрането ли? Какъв е смисъла от него? Не можете ли да ползвате просто някоя програма на 60 градуса без кисненето?

# 147
  • Враца
За памук е, нямам друга за памук.
(има една еко, но нея не я броя)

# 148
Еко програмата прави същото, но е много по-бавна. Пести ток ли, вода ли, не помня.
Аз понякога ползвам програма с предпране с минималко количество препарат, просто за да се намокрят дрехите преди основното пране. Пералнята е от умните и нямам друг начин да я излъжа, за да пусне повече вода.

# 149
A не може ли предпрането да се изключи? Обикновено пералните дават тази опция.

Общи условия

Активация на акаунт