Перилни препарати и омекотители - 77

• 45 755
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
И аз деля прането. До скоро със светлите цветни дрехи перях и белите тениски. Но винаги са ми сивеели и все се ядосвах. След като на сина ми униформата за училище стана бели тениски, започнах да пускам само бяло с прах за бяло и кърпички за бяло. Ами до сега толкова запазени бели блузи и тениски не е имало у нас 😁
С прах за бяло пера и хавлиите, спалното бельо и бельото, независимо от цветовете им.

# 586
"22 тона прах за пране - менте пристигна с ферибот в Бургас"

https://offnews.bg/112/22-tona-prah-za-prane-mente-pristigna-s-f … urgas-845309.html

# 587
22 тона са нищо, ще ги изкупим и тях. 😉 ..

# 588
  • оттам, откъдето започва България
То хубаво ще ги изкупим, но не разбрах коя марка е прахът. Thinking

# 589
Най-вероятно Ариел Персил... най-продаваните.

# 590
Хубаво беше да упоменат марка, опаковка…

# 591
Според мен са хванали един от много такива кораби, едва ли пазарът ни не е залят с фалшиви прахове, омекотители и т.н. продукти. Далеч съм от мисълта, че пера винаги с оригинали.

# 592
Не се ли предполага, че ако се пазарува от хранителни вериги или дрогерии/аптеки, то продуктите за пране няма да са ментаци, или греша?

# 593
То и аз уж, така предполагам и се надявам, но уви, тези количества все някъде отиват...

# 594
Може би отиват по разни пазари и магазинчета, не знам.
Мисля си, че ако някак се докаже фалшификат, то ще е скандал, който веригите искат да избегнат. Освен това се предполага, че работят с концерните директно - Хенкел и P&G, може и да съм наивна, разсъждавам си..

# 595
То няма и да разберем, защото влезлите фалшификати никой няма за цел да ги хваща. Едва ли е един единствен кораб с фалшификати, колко са минали и разтоварили до сега...

# 596
  • някъде там
Не знам дали съм права, но точно заради липсана на вяра за това какво точно се продава по магадините, напоследък поръчвам прахове от  немския амазон за цветно и праха на ДМ за бяло, това е нищо друго не пробвам не вземам, не експериментирам. Единствено съм купила сано бебешки, да пера на кученцата, че имаме бебета .

# 597
Със сигурност е коментирано, но не намирам и да ви питам: кое е по-добре да се ползва - течен омекотител или перли?

# 598
Здравейте,
Купих ариел 90 пранета течен и тубата не е пълна до горе, знам че не се пълни до горе, но е много под стеснението.
Някой скоро да е купувал, защото прекалено празна  ми се вижда?
Не ми се прелива в шишета, за да премеря?

# 599
Със сигурност е коментирано, но не намирам и да ви питам: кое е по-добре да се ползва - течен омекотител или перли?
И мен ме интересува,но те сами по себе си не са ли с различно предназначение-омекотител и ароматизатор?

Общи условия

Активация на акаунт