Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 641
  • 735
  •   2
Отговори
# 660
Сатен, коприна, на най-ниските градуси и с парче плат отгоре се гладят, нали знаете?

# 661
Аз имам същата ютия , при мен си работи нормално . Да не е нещо уау ама върши работа за тези пари

# 662
Естествена коприна гладя на най-силно. Полиестерът се топи, но той обикновено почти няма нужда от гладене. Ако покритието на ютията е добро, няма нужда от плат отгоре, достатъчно е да се глади от опаката страна.

# 663
Ютията Тефал е кофти, казвам ви. Имам доста сатенени ризи, до преди ден ги гладех с Филипс-а (червена), пак от Кауфланд на промоция купена. Ютията се плъзгаше по сатен без проблем. Никога не съм слагала никакви парчета плат, нито нищо. За съжаление Филипса издъхна внезапно след като я включих за поредно гладене. Имах да гладя дънков панталон и памучна риза. И тогава се сетих, че бях купила и тази и я извадих. Еми пак същата работа - не се плъзга, да му се не види, лепне! Но със сатена беше същинска мъка днеска, преля ми чашата на търпението. Никога повече Тефал! И тигани Тефал не купувам никога повече.

# 664
  • София
Сатен, коприна, на най-ниските градуси и с парче плат отгоре се гладят, нали знаете?
Или просто Tefal Smart Protect серията Сама регулира градусите при допир до материята. Няма въртене на градуси, копчета, парчета плат и т.н. Родих се.

# 665
Индукционен CROWN е трябвало да си купиш, за 35 лв. Въобще и Сапир и Краун индукционни са супер от Кауфа, много издръжливи!
Уж ми е за временно ползване, докато ми пристигне печката и не ми се даваха повече пари... Обаче ..мъкааа ! Намразих готвенето !
Още преди години се прецакахме с някакъв двоен котлон Краун намален на 20лв. (тогава Кф при нас беше още  в началото и не им знаех номерцата Grinning ) и буквално яйце не можеш да изпържиш ,какво остава за друго..  Сигурно на слънце щях да сготвя по-бързо. Grinning Изобщо там често има кофти техника или се пада на нас.

# 666
Всъщност проблемът с марката Краун на "Зора", не на Кауфланд, е, че е въпрос на късмет дали ще улучиш читава или дефектна бройка.

# 667
Аз не съм доволна от Нито един уред на Краун. Имах два телевизора с тази марка - единия изкара цяла година живот, а на другия му се появиха петна на първия месец . 🤦
Блосъм - яйца варих вчера - 25 мин. ми отне 🤯. Добре че печката ми изгоря след Великден, че цял ден щях да варя яйца 😅😅

# 668
На Crown индукционният котлон мисля, че имаме. Работи си добре.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 00:21 от dolce miele

# 669
Седмица след изтичане на гаранцията, на телевизор Краун му изгоряха пиксели на екрана и стана мъка за очите. А като нов, след месец работа дефектира и го смениха от Технополис с нов. Не подлежал на ремонт. И в нашата къща, никога повече Краун, независимо какъв уред.

# 670
А, не споря.😊 В никакъв случай не хваля марката Crown като цяло, просто индукционният им котлон бива. За телевизор или нещо подобно няма шанс да им се доверя.😃

# 671
Някой недоволен от някоя комбинирана пералня със сушилня? Че за зимата ще ми е по-добре, да знам какво да избягвам. Нямам място за 2 уреда, само комбинирани ме вълнуват?

# 672
Повече няма да купя леща от Кауфланд! Случайно я видях и взех,снощи 4 часа я варих,накисната преди това и пак "хлопаше"! Никога повече!

# 673
Аз в Германия съм купувала такива, които слагаш ги за мъничко и вадиш каша пълна с люспи. Дори за кремсупа не става. Отврат/

# 674
  • Deutschland
Червената леща? Само тя ми става на каша, но у нас се яде без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт