Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 625
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Препоръчвам лещата "Родна стряха" на Лидл. Чиста и без боклуци, лесно увира и вкусна. Също и ориза им.

# 676
Червената леща? Само тя ми става на каша, но у нас се яде без проблем.
една сякаш нормална, едри зърна, плоски, кафеви ,но леко по-жълтеникави от червени .
И червена не мога да приготвя. Никога не ми става както си представям.
Аз варя вече само белуга. Или от консерва. Там незнам каква ползват , но тя си остава добре.
Черна станция на каква цена е лещата ?

# 677
Повече няма да купя леща от Кауфланд! Случайно я видях и взех,снощи 4 часа я варих,накисната преди това и пак "хлопаше"! Никога повече!
И коя по-точно е лещата? Марка, вид?
В кауфланд не е само една.

# 678

Идея си нямам, никога не съм поглеждала. Но не вярвам да е скъпа, това си е тяхната марка.

# 679

Идея си нямам, никога не съм поглеждала. Но не вярвам да е скъпа, това си е тяхната марка.

Лещата на Родна стряха май беше 2,49 или 3 лева, но и двата пакета, които пробвахме (купувани с интервал от 6-7 месеца един от друг, т.е. различни партиди), имаха доста твърди люспи. Като вкус е вкусна лещата, но люспите си останаха твърди и ако ще се яде така (а не примерно смляна за кюфтенца или пюре), може и да не се хареса на всеки.

# 680
Естествена коприна гладя на най-силно. Полиестерът се топи, но той обикновено почти няма нужда от гладене. Ако покритието на ютията е добро, няма нужда от плат отгоре, достатъчно е да се глади от опаката страна.

Е, аз точно естествена коприна изгорих точно преди една сватба. Щях да получа удар - нямах алтернативен тоалет. Добре, че мама е шивачка и спаси положението с едно прехвърляне на деколтето. Вероятно от ютията зависи. Но аз на принципа "дай да пробвам, да видим какво ще стане", не съм. Който иска да си глади на максимум, впрочем аз освен хавлии, дънки и якички на ризи, друго не гладя на максимум.

# 681
  • Mediterraneo
Цветни спирали на Мейбълин, няма такава измама! Цвят бургунди и чери скай. Никакъв дори лек помен от цвят не оставят на миглите.

# 682
Повече няма да купя леща от Кауфланд! Случайно я видях и взех,снощи 4 часа я варих,накисната преди това и пак "хлопаше"! Никога повече!
И коя по-точно е лещата? Марка, вид?
В кауфланд не е само една.
На щанда имаше 2 вида зелена леща,избрах уж българската,Не помня имена.

# 683
Цветни спирали на Мейбълин, няма такава измама! Цвят бургунди и чери скай. Никакъв дори лек помен от цвят не оставят на миглите.

Имам такава кафява и много я харесвам, но аз съм със светли мигли. Вероятно ако миглите са светли или руси ще личи цвета, но на черен цвят мигли - тц. Simple Smile

# 684
Едно време слагахме бяла пудра или талк на миглите преди цветната спирала. Като се повтори един или два пъти, цветът става ярък, а миглите плътни. В някои сайтове съм виждала основа за мигли, която играе същата роля.

# 685
При мен си личаха само синия и зеления цвят на цветните спирали (с тъмни мигли съм). Не знаех, че още се предлагат...върнахте ме много години назад.

# 686

Имам такава кафява и много я харесвам, но аз съм със светли мигли. Вероятно ако миглите са светли или руси ще личи цвета, но на черен цвят мигли - тц. Simple Smile
Аз ползвам една цветна спирала , която продават в Лили VIVIENE.Много съм доволна от лилавата.Обожавам лилавия цвят.

# 687
И аз от тях съм доволна

# 688
  • русе

Съдържанието го разделям на две дози по 250 грама, но този път втората половинка ми беше едва 218 грама.
И те започнаха да мамят,явно ще сменям с друг ориз 😤

# 689
  • Mediterraneo
Правя превъзходно суши с най- обикновен дългозърнест ориз.

Общи условия

Активация на акаунт