Какво повече НЯМА да купя - 27

  • 79 660
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Мнения: 7 644
Тия с фасула наистина са се оляли - с все отпадък.
Купувала съм стерилизиран фасул, макар и не много често, но на такова нещо не съм попадала досега.

# 106
  • гр.Пловдив
  • Мнения: 4 228
Аз не схванах - как разбрахте, че в опаковката има веро, а не препарат за пране? Подложихте го на химичен анализ или гледахте на карти Таро? После на опаковтака трябва да има: състав..., производител..., вносител...

Дайте малко повече информация....

Ами "схванах" ,понеже го ползвам от години и навсякъде и в  онлайн магазините  е изчерпан ,затова като мернах в ОЛХ и се зарадвах...,но истинска е само тубата ,за съжаление ..В ОЛХ съм от 2008г ,много съм продавала и купувала и рядко съм имала недоразумения като това ,ще ми е за урок ..

# 107
  • Мнения: 2 249
Един човек като си познава препарата,може да го различи от менте и оригинал,жената не го използва за първи път че да "гадае '"

# 108
  • Мнения: 223
Дъбов има страхотни кафета. На мен ми харесват плодови,цитроси светло изпечени и в никакъв случай шоколадови. Има едно в син пакет Лека нощ - без кофеиново също много ми харесва

# 109
  • София
  • Мнения: 31 415

Пликът се разпадна при печене. Дали пък е, защото беше последен? Да е престоял толкова много в шкафа, не помня.Thinking

# 110
  • Мнения: 3 649

Пликът се разпадна при печене. Дали пък е, защото беше последен? Да е престоял толкова много в шкафа, не помня.Thinking
На колко градуса пече? Температурата не трябва да надвишава 200, максимум 220, но е рисковано.

# 111
  • София
  • Мнения: 31 415
Скрит текст:

Пликът се разпадна при печене. Дали пък е, защото беше последен? Да е престоял толкова много в шкафа, не помня.Thinking
На колко градуса пече? Температурата не трябва да надвишава 200, максимум 220, но е рисковано.
200. Това ли да е бил проблемът?Thinking

# 112
  • София
  • Мнения: 37 837
Не, бил е стар.
На мен ми се е случвало, а само тях ползвам. От един забутан магазин взех и буквално накрая се разпадна.

# 113
  • София
  • Мнения: 31 415
Не, бил е стар.
На мен ми се е случвало, а само тях ползвам. От един забутан магазин взех и буквално накрая се разпадна.
Точно.
Ясно, ще знам.Hands Plus1

# 114
  • Мнения: 12 779
Сурими Билла. Едно сладникаво и при готвене въобще не се раздува. Досега бях доволна от лидълско.

# 115
  • Мнения: 14 159

Пликът се разпадна при печене. Дали пък е, защото беше последен? Да е престоял толкова много в шкафа, не помня.Thinking
Нали знаете,че пликът не трябва да докосва стените на фурната?

# 116
  • София
  • Мнения: 31 415
Скрит текст:

Пликът се разпадна при печене. Дали пък е, защото беше последен? Да е престоял толкова много в шкафа, не помня.Thinking
Нали знаете,че пликът не трябва да докосва стените на фурната?
Това е ясно. Фурната ми е доста по-голяма от плика.

# 117
  • Мнения: 366
Тук ще сложа мас от ЛИДЛ, полска,уж за готвене.
Ползвам мас за един вид  курабии, та реших да я пробвам.Първо няма разтапяне, после за първи път ми се случва ,да се надуят  и след това да спаднат,не е от набухвателя.
Вече ще търся баби на пазара.

# 118
  • Мнения: 32 024
Странно. Много харесвам тази мас от Лидъл и никога не съм имала описаните проблеми с нея...Даже слагам от нея и в рецепти вместо масло. Под "няма разтапяне" не разбрах какво точно се има предвид, аз съм я разтопявала на котлон без проблем.
Извинявам се, че не съм по темата.

# 119
  • Мнения: 366
Странно. Много харесвам тази мас от Лидъл и никога не съм имала описаните проблеми с нея...Даже слагам от нея и в рецепти вместо масло. Под "няма разтапяне" не разбрах какво точно се има предвид, аз съм я разтопявала на котлон без проблем.
Извинявам се, че не съм по темата.
Сложих да се разтопи в МВ, трябваха й доста мин,за да стане течна.
Вие за сладки ли я ползвате?!

Общи условия

Активация на акаунт