Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 704
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Няма да купя бургерите XXL от Лидл. Бяха залепнали едно с друго и после се разпаднаха на парчета.

# 136
А какви ягоди купих от Лидл - отгоре в тарелката чудни, долният ред - развалени. И понеже са опаковани в едни цветни опаковки трудно се вижда какво има вътре.

# 137
Със сигурност няма да повторя да купя кебапчета или карначета от Lidl.И кафе капсули на Bianchi. Както и дрехи за бебе от Pepco.

# 138
Скоро и аз попаднах на много кисело кафе арабика. Купих едно кафе Коста, което за моя вкус е много горчиво и го размесих с киселяка. Стана кафе за чудо и приказ, пак ще купя от киселото при случай.
Здравейте,Аз обичам Кисело кафе.В момента и от 9-10 години пия арабика филтър на Dallmayr-Prodomo.Търсех дълго време кисело кафе.Бихте ли ми казали марката и името на кафето с кисел вкус?

За съжаление изхвърлих опаковката. Предполагам, че е в постоянният асортимент на Кауфланд. Предлага се в пакети по половин килограм вакумирано и марката е Mövenpick. За арабика е относително евтино.

https://www.emag.bg/mljano-kafe-movenpick-der-himmlische-500-gr- … 777/pd/D2MXCBBBM/
Мисля, че това е кафето, само че в  Кауфланд беше мляно.
БЛАГОДАРЯ! Благодаря за линка към кафето и вниманието!

# 139
Със сигурност няма да повторя да купя кебапчета или карначета от Lidl.И кафе капсули на Bianchi. Както и дрехи за бебе от Pepco.

Понеже не знаеш кои да купуваш и обобщаваш Simple Smile Вземи тези от младо телешко. И кебапчетата, и карначетата от този вид са супер.

# 140
  • Plovdiv
Аз иска да се оплача от хартията за ръце на Лидл. Ползвам я от години и бях много доволна, но последната, която взех не става, едвам се къса. Имам още една ролка и се надявам тя да е ок, а тази просто да е дефектна

# 141
Кърначе само от лидл купувам аз.
Пробвала съм от три др.места..не се яде вкъщи. Единствено лидълското яде детето.

# 142
Миналата седмица свекърва ми донесе от Лидл някаква закуска с предполагаем шоколадов пълнеж за детето. Чупна я малко и отказа да я яде. Взех я да я опитам аз и що да видя. Тесто, вътре дупка, явно за пълнеж, обаче липсва пълнеж. Някой е забравил да сложи пълнежа.

# 143
Кърначе само от лидл купувам аз.
Пробвала съм от три др.места..не се яде вкъщи. Единствено лидълското яде детето.
На била преди ми харесваха повече, обаче напоследък всички са ми мнооого солени.
Да не е спам - няма да купя и "дубайска" суха паста. Не ми допадна, но не помня марката, май не беше Галена. И на Милка шоколадите с Орео не са моето нещо, иначе доста ги купуват.

# 144
  • Deutschland
И аз не помня каква марка дубайска паста купувах, но беше отвратителна. Галена ми хареса много, другата не.

# 145
  • Sofia
На Лидл не беше хубав крема от шамфъстък.

# 146
  • оттам, откъдето започва България
На Галена сухите пасти с шамфъстък и кадаиф ни харесват, но тази не:

# 147
  • Deutschland
Да, да точно тази. Мазна и отвратителен вкус на изгорял кадаиф. Имат и други сладки неща, но не посмях да купя.

# 148
Аз нищо дубайско не бих купила....
Малкият ми син по йероглифите ги познава и вика мамо дубайски шоколад

# 149
  • София
Бушени замразени червени чушки ФФ вкус за цена към 4 лв.
Пет броя чушки - две дребни червени, едната цялата на черни петна, три зелени ( едната гнила)с размер на яйце! Потрес Laughing

Общи условия

Активация на акаунт