Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 734
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Аз не се спогодих с чушките в буркан.
Уж без оцет вземам, пък все са кисели.
Есенно време пека и замразявам. Играчка е, но ми е по-вкусно.

# 571
Няма да купя повече парфюм на "Мартинез".
Миризма, която не се задържа въобще на кожата, а на дрехата едва доловимо. Понеже не винаги съм критерии за трайност на парфюми, напръсках и майка ми , която пък задържа много парфюми, дори такива тип "всичко по лев" купени. Абсолютно никакъв аромат за повече от пет минути. Номерът на парфюма беше 444, ако има значение за някой.

# 572
Аз не се спогодих с чушките в буркан.
Уж без оцет вземам, пък все са кисели.
Есенно време пека и замразявам. Играчка е, но ми е по-вкусно.
Така е. Все имат някаква кисела нотка, въпреки че пишат, че няма оцет. Дори не мога да ги ям.

# 573
Няма да купя повече парфюм на "Мартинез".
Миризма, която не се задържа въобще на кожата, а на дрехата едва доловимо. Понеже не винаги съм критерии за трайност на парфюми, напръсках и майка ми , която пък задържа много парфюми, дори такива тип "всичко по лев" купени. Абсолютно никакъв аромат за повече от пет минути. Номерът на парфюма беше 444, ако има значение за някой.

Имам същия аромат на Мартинез и при мен е доста траен. Дори върху дрехите ги усещам 2-3 дена. Беше купен преди няколко години обаче, възможно с времето почнаха да правят некачествени продукти

# 574
Съмняват ме тези. Само съмняват, не мога да се изказвам без доказателства, обаче... Когато пожелах да тествам парфюма вурху ръката си, жената ме напръска веднъж, аромата траеше с часове от ръката и ръкава ми. За това пожелах да отида и да си го купя. От бутилката, която купих, аромата е този, за които споменах в предния пост. За това си мисля, че тези за клиента са разредени, а тези, с които пръскат там са си наситените парфюми. Иначе обяснение нямам. Все тая. За тия пари съм намерила много по-читави.

# 575
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Съмняват ме тези. Само съмняват, не мога да се изказвам без доказателства, обаче... Когато пожелах да тествам парфюма вурху ръката си, жената ме напръска веднъж, аромата траеше с часове от ръката и ръкава ми. За това пожелах да отида и да си го купя. От бутилката, която купих, аромата е този, за които споменах в предния пост. За това си мисля, че тези за клиента са разредени, а тези, с които пръскат там са си наситените парфюми. Иначе обяснение нямам. Все тая. За тия пари съм намерила много по-читави.
Колко струва тоя парфюм всъщност?

# 576
За 23 лв. - толкова. То  парфюмите от по 230 лв. вече изчезват след няколко часа, вие искате чудеса от тези за 23.

# 577
Искам да! Защо да не искам? Като се рекламира като такова, искам да видя това, което обещава. Споделих, че не съм доволна и няма да купя, а не какво да очаквам и какво да не очаквам от дадено нещо.

# 578
За това си мисля, че тези за клиента са разредени, а тези, с които пръскат там са си наситените парфюми. Иначе обяснение нямам. Все тая. За тия пари съм намерила много по-читави.

Така е даже с oригиналните парфюми. Тестерите винаги са повече наситени.

# 579
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За това си мисля, че тези за клиента са разредени, а тези, с които пръскат там са си наситените парфюми. Иначе обяснение нямам. Все тая. За тия пари съм намерила много по-читави.

Така е даже с oригиналните парфюми. Тестерите винаги са повече наситени.
Да, набълбуках се с един за 100 лева преди две години, тестера беше готин, вкъщи като го отворих - мухозол Grinning

# 580
Аз съм забелязала че тестерите винаги са по-трайни, поне в България.За парфюми и червила. Имаше едно червило, не се изтрива. От тестер 2 пъти повече издържаше.

# 581
Мляко Тонус - 2.9% има ужасно гаден вкус, но не мога да го оприлича на нищо познато.

Ароматизатор за тоалетна "La magie". Няма аромат на нищо. Иначе се води лимон.

# 582
Медик за WC. Имат сполучливи аромати, но последния, който купих е толкова разреден. Прекалили и е много очевидно 😡😡😡.

# 583
  • София
Искам да! Защо да не искам? Като се рекламира като такова, искам да видя това, което обещава. Споделих, че не съм доволна и няма да купя, а не какво да очаквам и какво да не очаквам от дадено нещо.
Ехееее, Вие, ако разчитате на реклами, направо сте загубени за света на пазаруването. Какви чудеса се рекламират, че за един парфюм за 23лв. ли да се вярва на реклама. Рекламите са търговски похват, колкото се хванат, все файда.Smiley
Минавате на други марки и готово.

Скрит текст:
Мляко Тонус - 2.9% има ужасно гаден вкус, но не мога да го оприлича на нищо познато.

Ароматизатор за тоалетна "La magie". Няма аромат на нищо. Иначе се води лимон.
И аз съм на същото мнение.

# 584
  • Пловдив
Парфюмите на Парфен, Заг Зодиак и Loris също са аналози, в същия ценови диапазон и са доста трайни.

Общи условия

Активация на акаунт