Как да накарам взаимоотношенията ни да разцъфтят отново

• 4 249
  • 66
  •   1
Отговори
# 60
  • Далечният изток
За да мислиш за кръшкане, значи имаш партньор, на когото евентуално да кръшкаш. Ако нямаш партньор, мислите на всеки 15 минути са просто да правиш секс, но не и да кръшкаш, защото за целта трябва да има на кого. Ако пък имаш партньор и на всеки 15 минути те спохождат мисли за секс с други жени, то това ми се струва като някаква патология, в смисъл доста е ненормално...

# 61
  • София
Revoker видя ли демонстрацията ми Simple Smile AIDA_N клъвна, ако не беше тя щеше да е някоя дружа жена Simple Smile

Аз казах как се чувствам,
Аида ми каза че мойте чувства са ненормални ( с нейни думи )
в смисъл доста е ненормално...

Quod erat demonstrandum

Това е инстинктивната автентична женска реакция, когато не разбират чувствата на мъжете!

# 62
  • Далечният изток
Аида каза, че според нея твоите мисли (не чувства) са някаква патология. Според мен бе човек, аз така мисля. Иначе ти си мисли за кръшкане и на всеки 2 минути, не ме интересува.

# 63
  • Варна
Вие си дискутирате тука на теория ама аз имам такъв колега. Ако щете вярвайте, този мисли само и единствено за секс. Ходи и си намира мацки в разни приложения и изобщо човекът се е отдал на такъв разврат, че ум да ти зайде.

# 64
Луудс, абсолютни простотии пишеш.
Ммда, много точно. След като нямаш връзка, нямаш и най-бегла представа как се поддържа връзка. Да ползвам заглавието - ето как няма да разцъфтят никакви взаимоотношения.

# 65
Вие сте млади, без деца. Би трябвало да хвърчите от щастие, да пътувате, да излизате. Не да се забива да чисти и готвиш, че и да те юрка. И с претенции.
 Представи си с едно, две деца и се връща "принца" от работа и започва да те прави на нищо. Ще има - ти какво правиш по цял ден, тука има троха, там петно, детето реве, ти си виновна, опикано и подобни. Ще има и шамари най-вероятно. Щом сега брзгрижни без деца е такъв, не знам не го виждам. Някоя друга да си троши главата. Мъж ще намериш.
Авторке, точно това те чака с този човек, когато един ден имате дете. Ако това бъдеще ти харесва, остани с него. Ако смяташ, че заслужаваш по-добър живот, бягай далече от този енергиен вампир, преди да си направила грешката да се омъжиш за него и да му родиш дете.
Човекът от спомените ти никога няма да се върне. Не си съсипвай живота с този мъж. Нещата ще стават все по-зле с времето. Бягай далече докато е време!

# 66
Няма да чета цялата сага, тя е поредната. От 3 год връзка,си била щастлива и удовлетворена 8 месеца. Сама си направи изводите.
Да караш мъж да направи каквато искаш крачка във взаимоотношенията насила е кауза пердута. той трябва да настоява да направи тази крачка и то именно със теб.
На променяш възрастен индивид също е загубено време. И тук не говоря дали да спи на отворен прозорец,а за фундаментални неща.

Общи условия

Активация на акаунт