Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 90

• 28 350
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Въпрос относно зърната при бременност - забелязвам, че самите зърна станаха по-"зърнести" и неравни - има някои по-изпъкнали връхчета и сягаш са по-сегментирани, надявам се добре обясних. Като търся инфо ми излиза само такова за жлези на Монтгомъри, но самите топчета не са по ареолата, за които се зачудих дали е нормално?

# 286
Момичета адреса на който живея не е този по личната карта, дори града е друг. Как се процедира с акта за раждане,  градът в който ще раждам е София, и той е различен от настоящия. Дано разбрахте въпросът ми, че се обърках и аз.

Също като мен.
Детето го пишат по желание на родителите на настоящ адрес на майката или на бащата, ако имате декларация за припознаване от бащата.
Носете с вас и копие от настоящ адрес.

# 287
  • Телиш/Плевен
Въпрос относно зърната при бременност - забелязвам, че самите зърна станаха по-"зърнести" и неравни - има някои по-изпъкнали връхчета и сягаш са по-сегментирани, надявам се добре обясних. Като търся инфо ми излиза само такова за жлези на Монтгомъри, но самите топчета не са по ареолата, за които се зачудих дали е нормално?
В коя седмица си? С наближаване на раждането, гърдите се подготвят за кърмене и би трябвало това, което виждаш, да е част от промените, свързани с тази подготовка. Можеш да попиташ гинеколога си за мнение, защото със сигурност той ще е по-запознат от нас.

# 288
Здравейте, спрях циклогеста плавно като последните 10 дена поставят през ден в 18г.с. АГ ми крайно незаинтересовано, не ми пуска никакви изследвания... питах я не е ли време да го спирам и тя каза ами да може. Въпросът ми е може ли да има проблеми с бебето след спирането? И как да разбера дали всичко е ок. От Варна съм и тук повечето АГ са такива ...

# 289
Здравейте ,след няколко дни ми е секциото ,а от вчера съм хремава .Има ли такива ,които са влизали за секцио леко болни или сте сменили датата и как протече?

# 290
Може ли помощ в разчитането, притеснявам се, от резултата,  а нищо не разбирам, до утре ще се побъркам от притеснение.

# 291
  • Телиш/Плевен
Lady12, виж тази тема.

N191, всичко е наред с изследването ти.

# 292
Благодаря ти. Мен много ме притесни тази находка отдолу,  много се притесних. 
Lady12, виж тази тема.

N191, всичко е наред с изследването ти.

# 293
  • Телиш/Плевен
Нямаш друга находка.

# 294
Още веднъж благодаря,  щях да се побъркам до утре.
Нямаш друга находка.

# 295
Здравейте, спрях циклогеста плавно като последните 10 дена поставят през ден в 18г.с. АГ ми крайно незаинтересовано, не ми пуска никакви изследвания... питах я не е ли време да го спирам и тя каза ами да може. Въпросът ми е може ли да има проблеми с бебето след спирането? И как да разбера дали всичко е ок. От Варна съм и тук повечето АГ са такива ...

Обикновено даже го спират от 13-14 гс., защото плацентата вече произвежда достатъчно прогестерон.
 Не е нужно и да е плавно спирането, на мен 2 пъти ми го спираха от веднъж и нямаше никакъв проблем, така че не се притеснявай.

# 296
Аз имам въпрос 23юли коя зодия е
Тук пише че рак е до 22.07,на друго място до 23.07 обърках се

# 297
Зодия Лъв
Аз имам въпрос 23юли коя зодия е
Тук пише че рак е до 22.07,на друго място до 23.07 обърках се

# 298
Искам ако може някой с опит или да разбира по тази тема, лекаря след биохимичния ми каза,че всичко е нормално, само че в 40тата седмица съм можела да вдигна кръвно. Показвам и данни, мнение може ли някой да е имал такива данни и как е минало

# 299
Здравейте
Някой по – компетентен може ли да ми каже ,за коя по -точно  гестационна  седмица се касае на долу указаната снимка.

Общи условия

Активация на акаунт