Сняг

• 4 000
  • 76
  •   1
Отговори
# 60
В София почти се стопи.Disappointed Relieved Искам още.

# 61
Още малко снимки със сняг.
Днес на село.

# 62
  • Между гори и планини
Охо, про вас още държи! Нашият се топи вече .

# 63
Беше много студено. До вчера и максималните температури бяха под нулата. Може би затова се задържа снегът. При нас също започна да се топи.

# 64
Тук в София вече напълно се стопи. Да си пожелаем, където имаше малко сняг тази зима, другата да е с повече:snowflake:Nature SnowflakeNature Snowflake. И дано тази година имаме лято с по-поносими температури и не толкова сухо Nature Partly SunnyNature Sweat Drops

# 65
Какъв хубав, дълбок сняг разчистват от пътя към връх Шипка за празника!!! Порадвайте се на снега от клипчето. Simple Smile
Цитат
https://nova.bg/news/view/2025/02/26/488818/%D0%B4%D0%BD%D0%B8-% … 0%BC%D0%BA%D0%B8/
Дни преди 3 март: Разчистват двуметрови преспи сняг в подножието на Шипка (ВИДЕО+СНИМКИ)

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 19:45 от Diorela

# 66
Малко от априлския сняг в София:

# 67
Много е красив. Дано не попари цъфтящите дръвчета.
При нас почти не се задържа. Вчера падаше на големи парцали, които танцуваха бавно. Сега вали едва едва, на ситни.

Ха ха , точно казах, че са ситнежи на рядко и пак заваля на едри парцали.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 13:48 от Diorela

# 68
  • Между гори и планини
Хич не се радвам на снега сега, отидоха овошките. Чета в различни фб групи за овощарство и градинарство, в цялата страна всичко е в сняг, а преди това заминаха кайсии и праскови. Гответе се за страшни цени на плодовете, ако има нещо на пазара, няма да е българско. В Кюстендил и черешите заминават... В моят двор заминаха и ябълки, круши и сливи ...

# 69
Сняг през април си е валял и предишни години, дори и към 15-20-ти. Просто лошото е, че необичайната топлина през януари и ударното затопляне март прилъга дръвчетата. Иначе в София от години  си купуваме предимно вносни плодове. По пазарите рядко се намират качествени български. Изобщо, климатът съвсем не е това, което беше, но Божа работа.

# 70
  • Между гори и планини
Да и при бас е имало сняг през април, но овошките не бяха цъфнали. Януари беше топло и подлъга първите дръвчета. Февруари скова и замръзнаха кайсии и праскови. Март беше в норма, но то като са тръгнали соковете на дърветата и преди 2 седмици дори в Балкана всички постепенно нацъфтяха, сега всичко замина... Но майката Природа ни слага редовно на място ни и показва, че пред нея сме безсилни.

# 71
  • Somewhere far away
Цялата страна грънци- при мен даже слънце изгря преди малко. Grinning

# 72
  • Между гори и планини
Цялата страна грънци- при мен даже слънце изгря преди малко. Grinning
Къде си ти бре, в коя България 😂

# 73
  • Somewhere far away
Северозападна. По обяд имаше малко снежинки и това беше - така го чаках тоя сняг, а то--... слънце. Чувствам се излъгана, вече на прогнози не вярвам Grinning .

# 74
И тук все едно не е валяло. Всичко изчезна и се появи слънце. Само се моля това лято да не е такъв ад. На мен ми дай 6-7 месеца зима със сняг и хладни пролет и лято. Когато вали дъжд или сняг и е хладно, тогава процъфтявам. С други думи, климатът, който най-би ми паснал е този на Скандинавските страни.

Общи условия

Активация на акаунт