Чувствам се объркана

• 8 730
  • 260
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Има жени, които са сексуални и не могат без секс. Но такива жени са рядкост. Мнозиството от жени могат да живеят без секс или го правят рядко.
Как ти хрумна подобно нещо?

# 181
Скрит текст:
Съгласен съм с Босилека.

Мислих да напиша нещо в този уклон, но няма и я оставям да е "отгоре".
Босилек, язди! Mr. GreenAnimal Racehorse

Aнонимен_7 около 25% според някакви проучвания и статистики, каквото съм чел са асексуалните, спор няма, че има такива.

Нимфоманките/ните са по-малкият %, не може и постоянно само затова да се мисли и прави.

Но има златна среда, нормалност му казвам при здрави индивиди, либидо, психика.

Проблемът е, когато има всичко - привличане, чувства, желание да си легнете, не говорим за обич, тя е за по-натам с времето, любов, и нищо не се случва.

Не говорим за промискуитет също - безразборност, да си лягаш с всеки постоянно.

А именно за избрал си си партньор, и нъцки, дуки.
Еми, не е нормално. Simple Smile

Кой си е избрал партньор? Нали говорим за жени, почти момичета в случая, които нямат партньор.

Еми много малко са младите жени, които без постоянен партньор, с когото да имат и емоционална връзка, ще се разбият от секс, просто заради самия секс. Даже в този случай по-скоро търсим някакъв проблем, а не обратното.

Има жени, които са сексуални и не могат без секс. Но такива жени са рядкост. Мнозиството от жени могат да живеят без секс или го правят рядко.

Точно така си е. Колко са жените, които ще се събудят сутринта и цял ден ще мислят за секс, независимо с кого, независимо как и къде,  само да намерят някого върху когото да освободят напрежението? За младите мъже си е горе-долу норма.

Говорим за жени без партньор в момента.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 15:25 от Iris04

# 182
За нас сексуалните хора, липсата на секс е като липса на въздух. Може известно време без, но не може вечно и рано или късно сексуалните хора си набавят по някакъв начин секса, който им е необходим за да функционират нормално
Е хайде сега, баш като въздуха...
Тялото си има механизми да 'освободи напрежението' когато известно време не правиш секс - изпитваш порив да мастурбираш, а ако и това не правиш, получаваш мокри сънища - и мъжете, и жените.
Робинзон Крузо как е живял няколко години на острова, с Петкан ли е правил секс? И не е умрял. И ти няма да умреш ако не правиш секс дълго време.

# 183
  • Варна
Аз без партньор доста време не съм била, но съм имала назад в младите си години тук-там и  отношения  без много чувства със страхотен секс. Привличане е имало, просто съм знаела че не сме един за друг и си е било приятел за секс. Не е продължавало дълго , 3-4 месеца да кажем. Но да не правя секс месеци, че и години, не се е случвало. Има различни хора обаче,  някои са си асексуални, нямат нужда нито желание.

# 184
Аз имах период, когато дълги години нямах сериозна връзка и секс. Никога нямах секс без чувства и не ме влечеше изобщо. За да имам желание, трябва много добре да познавам човека и да имам нещо сериозно към него. Иначе когато съм във връзка либидото ми е високо. Така че този въпрос е твърдо индивидуален.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 16:05 от unserwahnsin

# 185
Не може да си разочарована от мъжете. Може да си разочарована от конкретен мъж/мъже.
Сексът и за мен е винаги важен, без значение, че съм жена и в кой период.
Хората сме различни. Няма нужда от обобщения.

Може да е разочарована. Особено ако има повече от едно разочарование.
И може да е изморена и вече да я хваща страх да дава шанс.
Познавам такива.

# 186
  • София

Точно така си е. Колко са жените, които ще се събудят сутринта и цял ден ще мислят за секс, независимо с кого, независимо как и къде,  само да намерят някого върху когото да освободят напрежението? За младите мъже си е горе-долу норма.

Говорим за жени без партньор в момента.
Е, защо в крайности. Ясно е, че жените и натопорчените тийнове от мъжки пол се различават, но това не означава, че мнозинството жени са асексуални, нито че всеки мъж е разгонен нерез от сутринта. И младите момичета ги блъска хормона и те мислят за секс непрекъснато, независимо, че искат да се водят романтични и влюбени. И след това има всякакви хора.

# 187
Ако жените не изпитват нужда от секс без да са влюбени защо бизнесът с вибратори е за милиарди?  Все пак трябва да имат нужди за да купуват подобни стоки.

# 188
Много двойки във връзка също ползват вибратори. Но за много жени по-добре вибратор, отколкото мъж, който им е безразличен. Не виждам противоречие.

# 189
Отговарям на тезата, че жените имали либидо само ако са влюбени, а иначе си живеели години без нужди от сексуално удовлетворение.

# 190
  • София
Много двойки във връзка също ползват вибратори. Но за много жени по-добре вибратор, отколкото мъж, който им е безразличен. Не виждам противоречие.
Какво значи безразличен? То и на мъжете не им е ок с жена, която им е безразлична.
Мит е, че жените правят секс само с мъже, в които са дълбоко и безутешно влюбени, и от които биха имали деца, или биха се омъжили за тях. Жените са също толкова способни на напълно повърхностни или изцяло сексуални връзки.

# 191
Ами, в темата няколко жени сме написали, че без романтични чувства ни е все тая за тая част, така че явно сме митологични създания. 🙂

# 192
  • София
Ами, в темата няколко жени сме написали, че без романтични чувства ни е все тая за тая част, така че явно сме митологични създания. 🙂
Има всякакви създания, независимо от пола. Само това казвам.

# 193
Струва ми се, че много жени не са се освободили от "срама", че обичат секса и че секса е толкова хубаво нещо. Само при голямо влюбване, при емоционално сливане и други подобни върховни изживявания. Мдаа, повярвах.
Тук не включвам асексуалните и дамите със здравословни проблеми.

# 194
  • Варна
На моя позната мъжа и пътува и го няма дълго, понякога 6 месеца.Казвала е че има няколко.Като го няма си ги ползва.

Общи условия

Активация на акаунт