Чувствам се объркана

• 8 702
  • 260
  •   1
Отговори
# 240
Личната хигиена е базова.
Той и сексът не е за гнусливи.
Не това имах предвид. Аз откъде да знам той с какви си ляга, на тях каква им е здравната култура и т.н. И не, презервативът не предпазва от всичко.

Но всичко това е въпрос на личен избор и преценка.

# 241
Годзилчо, нито ти си задължен на нея, нито тя на теб, но желанието другият да е удовлетворен има огромно значение, дори когато крайният резултат не се получи. А постоянните опити да се измести вината върху другия звучат доста комплексирано и не са никак привлекателни. Те всъщност показват, че никак не е комфортно с ролята на неудовлетворителя Joy Пък стабилното его знае, че старанието е важно, а понякога наистина причината е в другия, но не изпитва нужда да му го посочи за да си отдъхне.

Блиймшифтингът е от жени върхи мъже, както четем в темата. Мъжете рядко се оплакват сексуалните възможности на жените, а и самите оплаквания по мои наблюдения са много субективни, за да може да се генерализира.
Само казвам, че мъжете полагат екстра старание за жените, които заслужават. Незадоволените жени да помислят по въпроса.

Личната хигиена е базова.
Той и сексът не е за гнусливи.
Не това имах предвид. Аз откъде да знам той с какви си ляга, на тях каква им е здравната култура и т.н. И не, презервативът не предпазва от всичко.

Rebel Rebel, аз те разбирам, но в днешно време е малко трудно да хванеш спатиите на някой, с който нямате отношения и се виждаш 3-4 пъти месечно. Мисля, че от морална хигиена е малко кофти да имаш редовни сексуални отношения с един човек (дори без обвързаност) и да правиш секс с други хора. Такъв човек просто на подсъзнателно ниво няма да получи уважение от мен.

# 242
Тоя досаден трол още ли не е баннат?

# 243
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Скрит текст:
Очевидно не е особено сексуална.
Тогава да си чака принца. Лошо няма.
//
Разбира се, че секс с влюбване/любов е съвсем различен. Там се влагат и инвестират не само тръпка, а и психика.
//
Ревоукър, ексклузивност мога да изисквам единствено от човек, с когото сме в двойка/отношения.
С хора, с които сме се разбрали за секс само, нито той, нито аз имаме право да изискваме кой с кого. Това си е до хората. Ако му харесва да прави само с мен, да. Но да иска това от мен или аз от него при неангажиращи отношения, няма начин.
Скрит текст:
//
Така е при мъжете – когато наистина харесват една жена, тогава им харесва да я докарват до оргазъм. Иначе им е през кукито.
То и сексът без обвързване може да е екслузивен. Не бих си легнала с някой, за който знам, че си ляга и с други жени. И то не защото търся от него сериозни отношения, а по хигиенни причини.
Неекслузивен секс не правя, Базила.
Ако съм искал през всичките тези години, 15+, да съм овършал трицифрена бройка, но това никога не е било моето, и съм си бил в дълги моногамни връзки. С жена от друг тип не мога да бъда. Демек или е само с мен, или аут, т.е. преди "разпънатата звезда" Nature Star , се обсъжда всичко. Ако не се мачваме, като разсъдък, физика, нагласи и приоритети, не си лягаме.
Ти си имала 2 дълги връзки. Да кажем и аз толкова + няколко по-кратки + много "прихождащи", като не с всички сме си лягали.
За оргазмите съм съгласен. Ма то щом сме си легнали, искам и ще има оргазми, просто е.
Да, за добрия любовник удовлетвореността на партньора му е важно, "подгряването" също. Sunglasses

Годзилата е прав за "блокажите", с една дума стрес, който пречи и на двамата да се "разгърнат", въпреки привличането.

Съгласен съм и с на Rebel разсъжденията. Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 16:40 от Revoker

# 244
  • Варна
Мх, авторката сто процента се чувства по-малко объркана вече.
Ааа, тя не е влизала от 23ти.

# 245
  • София
Годзилчо, нито ти си задължен на нея, нито тя на теб, но желанието другият да е удовлетворен има огромно значение, дори когато крайният резултат не се получи. А постоянните опити да се измести вината върху другия звучат доста комплексирано и не са никак привлекателни. Те всъщност показват, че никак не е комфортно с ролята на неудовлетворителя Joy Пък стабилното его знае, че старанието е важно, а понякога наистина причината е в другия, но не изпитва нужда да му го посочи за да си отдъхне.

Блиймшифтингът е от жени върхи мъже, както четем в темата. Мъжете рядко се оплакват сексуалните възможности на жените, а и самите оплаквания по мои наблюдения са много субективни, за да може да се генерализира.
Само казвам, че мъжете полагат екстра старание за жените, които заслужават. Незадоволените жени да помислят по въпроса.

Току що ти блеймшифтна Wink Ако жената не си заслужава старанието, какво правиш с нея? Wink

# 246
Вие с български думички не можете ли да говорите Grinning

Блийм,блейм,шифтинг, кви са тия простотии?

# 247
Да се покажем колко сме модерни, въпреки че дори не можем да напишем думата правилно. (не е към Лъвица това)

# 248
Най-добрите са тези, които се възбуждат от удоволствието на жената Wink
Ама това пак не е гаранция за добри отношения. Бившия беше топ в тая сфера, ама кво от това... Ааа може би затова седях години с широко затворени очи Joy
Значи, извод - ако сте супер любовници, жената ще ви търпи повече тъпотиите, щот ще е замъглена от оргазми. Пък ако не правите тъпотиите и има оргазми... happily ever after
Няма нужда да ми благодарите.

# 249
Лъвице, има си жени, към които не можеш да се привържеш - по-лудички, по-хитрички, по-свободолюбиви - ползват се за временна компания Grin  Все едно пък не знаеш.

imsolost, за тебе има една друга небългарска дума - сталкър.
Спри да ходиш след мен по темите и да ме коментираш и репортваш - не искам да имам нищо общо с теб.

maiathebee, има нещо вярно, но ако една сутрин привличането намалее, стратегията ти пропада. Иначе става за връзки до 1 година.

# 250
Е, то ти по-дълги имал ли си?🤪

# 251
  • София
Чакай сега Годзилчо, привързаността е съвсем друго нещо Wink Досега говорехме за вълнение.

# 252
Ще те репортвам, колкото си искам, съжалявам много. Иди да плачеш някъде другаде.

# 253
А кой се оплаква,че го репортват. Това е твоя номер обикновено Годзилчо. И на нас ни писна като теоретик да спамиш всяка тема.

# 254
Ако не е по правилата, модераторите изтриват поста. На нормален пост няма какво да му трият. Wink Отделна е темата, че този толкова глупости и омраза и нападки бълва, че банът му е в кърпа вързан... Ние можем само да ускорим процеса. 🥴

Днес гледах китайски секс роботи. Много е напреднала технологията. За 2500 долара взимаш топ мадама. Идея е, за който му е трудно с човешките жени. Wink

Общи условия

Активация на акаунт