Февруарчета 2025 г. -Темa 6

• 31 836
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
За Токуда - ако си в единична стая, таткото може да си седи при теб колкото искаш (срещу заплащане естествено…..)

Иначе часовете за свиждания са 16-18ч, но предполагам можеш да си излизаш, когато искаш, и да се виждаш с роднини извън родилното. Не съм стигнала до там, че да кажа от личен опит 😅

Честито бебче Heart И на мама бързо възстановяване!

Тъкмо щях да питам за Токуда и свиждания. Но то реално нали пациентите имат няколко свободни прозореца, през които по принцип май може да се излиза от отделението. Аз, честно казано предпочитам тогава да ме виждат и да ходим в кафенето, не да идват в стаята и да носят бактерии Grin
Бебето само баща му ще го вижда, май не искам посетители при него, докато е в болницата. Най-много бабите и двете ни сестри и то от вратата с маска.
Момичета, на мен ми падна тапата, дано е скоро Laughing

# 631
Здравейте мамчета,
Днес със спешно секцио, в 36+4 се роди ТЯ!
Моята дълго чакана мечта Пресияна! ❤️
2650г./46см.
Бебка е добре, мама я боли много матката.. 😃
Не ме хвана спинална та както трябва, че се наложи пълна упойка.

# 632
Здравейте мамчета,
Моята дълго чакана мечта Пресияна! ❤️
2650г./46см.
Ох, миличките 🥰
Да е здравичка малката Преси 🥰
Мама по-бързо да минават болките и да се радва пълноценно на щастието си

# 633
Честита да е! И на мама бързо възстановяване Heart

Момичета, сред вас има ли такива, склонни към прескачания на сърцето или склонни към по-висок пулс? Направо не се търпи при мен от 3 дни. Днес ходих на кардиолог, каза че е от окситоцина и че съм спряла магнезия, но общо взето няма нищо опасно, плюс и по време на раждането нищо няма да ми стане. Обаче иска след това веднага да започна с магнезий и един месец след това да сложим холтер.

# 634
Да е жива и здрава Пресияна!🍀 Бързо възстановяване 🩷

# 635
Честити да са Ивайла и Пресияна и много да ви радват! Heartpulse Heartpulse И бързо възстановяване на вас, момичета.

# 636
Здравейте мамчета,
Моята дълго чакана мечта Пресияна! ❤
2650г./46см.

Честита радост!  Бъдете здрави. 💕

Защо се е получило така със спиналната упойка, казаха ли ти? И как разбираш, че не е хванала както трябва, всичко се усеща или?

# 637
Аз съм сега в Надежда и няма проблем със свижданията. Те са от 16-17 в столовата, или ако искате може да слезете долу в кафето. С бебетата не знам как стой въпроса.

За коя болница в София  става въпрос , аз четвъртък съм за прием , но вчера на прегледа не са ни казвали за такива ограничения (Надежда)

# 638
Благодаря ви на всички за пожеланията! ❤️
Относно спиналната, която не ме хвана добре... Имах изтръпване и тежест на долната част на тялото, но щом ми казаха да опитам да си вдигна краката и да ги сгъна, еми правя го без проблем. Изчакаха още 3 мин.почнаха да ме щипят по корема и аз им казвам, че ме боли да спрат да го правят 🙆😄 Та така, анестезиоложката каза, няма да стане да чакаме още и ми сложиха маска да си подишам и заспах.
Обачеее болката си е брутална сега....😵‍💫 Биха ми обезболяващи, сложих свещичка, но особено когато ми сложиха тежестта на корема веднага след секциото и ми пуснаха окситоцин, ей тогава "дишането ми спираше" от болка.

# 639
Още веднъж честита да е Пресияна! 🩷
Съжалявам, че си преминала през цялото това нещо. Бъди силна! 🍀
Благодаря ви на всички за пожеланията! ❤
Относно спиналната, която не ме хвана добре... Имах изтръпване и тежест на долната част на тялото, но щом ми казаха да опитам да си вдигна краката и да ги сгъна, еми правя го без проблем. Изчакаха още 3 мин.почнаха да ме щипят по корема и аз им казвам, че ме боли да спрат да го правят 🙆😄 Та така, анестезиоложката каза, няма да стане да чакаме още и ми сложиха маска да си подишам и заспах.
Обачеее болката си е брутална сега....😵💫 Биха ми обезболяващи, сложих свещичка, но особено когато ми сложиха тежестта на корема веднага след секциото и ми пуснаха окситоцин, ей тогава "дишането ми спираше" от болка.

# 640
Момичета, при мен не знам какво стана, но нещо сърцето ми сдаде багажа. Страшна аритмия, имам по 7 прескачания в минута, кръвно вдигнах 130/90, а съм с ниско. Не съм спала цяла вечер. Вчера бях на кардиолог, обаче по време на прегледа нямах никакви прескачания. Сега от часове сърцето ми е извън ритъм, уж каза кардиологът, че и да имам много прескачания, нищо няма да ми стане, но не мога така. Чудя се какво да правя...
Аз ще раждам всеки момент, тепърва да търся кардиолози и да правя изследвания, дали да отида при същия пак днес не знам. Уж е точно такава специалност - електрокардиология. Нищо не мога и да пия, направо положението е плачевно Disappointed Relieved
Дали случайно някоя от вас има сходен опит...?

# 641
КРРЗадължително отиди на лекар. Според мен даже по-добре консултация с друг. При положение, че си се настроила за нормално раждане, не мисля че е ок това със сърцето.
п.с. Аз също съм с ниско кръвно преди и по време на бременността винаги ми е било 110/70. 3-4 дена преди да родя и аз вдигнах 130/90 и ми беше много зле.
Момичета, при мен не знам какво стана, но нещо сърцето ми сдаде багажа. Страшна аритмия, имам по 7 прескачания в минута, кръвно вдигнах 130/90, а съм с ниско. Не съм спала цяла вечер. Вчера бях на кардиолог, обаче по време на прегледа нямах никакви прескачания. Сега от часове сърцето ми е извън ритъм, уж каза кардиологът, че и да имам много прескачания, нищо няма да ми стане, но не мога така. Чудя се какво да правя...
Аз ще раждам всеки момент, тепърва да търся кардиолози и да правя изследвания, дали да отида при същия пак днес не знам. Уж е точно такава специалност - електрокардиология. Нищо не мога и да пия, направо положението е плачевно Disappointed Relieved

# 642
Отивай на лекар и сподели с Аг за проблема.Може да е от стреса високото кръвно и ускорения пулс. Просто трябва да си спокойна .

# 643
КРР преди да забременея бях със страшни аритмии. При мен се оказа, че са от дефицит на витамин б12. Проверявала ли си го скоро? Дори паник атаките са свързани с нисък Б12. При теб най-вероятно са паник атаки, заради предстоящото раждане.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 08:36 от Bibi85

# 644
Според мен сподели с АГ. Те не случайно следят кръвното на всеки преглед. Както си и в последните дни на раждане, може и да те приемат при тях да те следят.

Общи условия

Активация на акаунт