Всичко за дамските чанти – 4

• 67 912
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Честито, Ния.
От години съм голяма фенка на втория модел. ❤❤❤

# 211
Благодаря! Джиджи Биджи, стиснала съм устенца, та да не се развикам в бутика, че не съм за там и са се объркали нещо с първата чанта. Цветът е тъп, но модела исках диво.
ТиЛи, аз също и реално от всички модели на бранда, са най-удобни и практични за ежедневие. Следващата ми и последна чанта ще е нещо за летни сватби и слагам край на тази мания, иначе ще живея под мост. Но ще ви следя и радвам на вашите открития.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 21:26 от NiaV

# 212
Честити красоти, ТиЛи и NiaV! Heart Eyes

Разбира се, очите ми останаха в Shoulder Birkin-а… Толкова много ми харесват east-west чантите, но върху някой друг, не мога да се възприема с такъв стил чанта.

# 213
Уха! Биркин!
Фенове има, пари н3ма Simple Smile

# 214
Честити чанти момичета!

# 215
Не съм фен на Evelyne, но Birkin е прекрасен. Цветът също е супер! Да ти е честита NiaV Simple Smile  Ще се радвам да споделиш и какъв беше опитът ти в магазина, с консултанта, за 29ка чака ли се да те  “поканят”?

# 216
Момиета, търся мнения за Coach Brooklyn 39. Ако я имате, как изглежда на живо, удобна ли е, доволни ли сте от кожата и изработката…. Въобще ще съм благодарна за всеки отзив. Колебая се между два цвята кафяво, май клоня към тъмното.

# 217
Bonjour Paris, опитът ми в магазина в Рим е страхотен. Имам акаунти и в Париж, и в Лондон, но Рим е много, много по-забавен магазин. В Италия има уишлист система- може абсолютно нищо друго да нямаш купено, но да си дочакаш чантата след година-две. Pre-spend не гарантира чанта, не работи като в Щатите, но помага за по-интересни покупки. След като изградих някакъв рапорт с шопинг асистента си, направих няколко по-сериозни покупки и започнах да питам има ли чанти, които не влизат в квотата, но мога да купя (Констанс, Кели пошет, малък Herbag в кафяво, който дебна отдавна). На последното ми посещение в магазина, след като платих другите си покупки, се сетих да питам за Herbag. S.A. изнесе него и Shoulder Бъркин-а и каза да си избера. Естествено, като отвори и ми даде Бъркина хлъцнах, така че изборът беше направен. Иначе може да сложиш него в уишлист, но са много редки и без изградени отношения с магазина- надали.

# 218
  • Sofia
Превърнали са бизнеса с чанти в ексклузивитет като да си поръчаш лимитирана серия кола и да чакаш по списък да ти я произведат.

# 219
Благодаря за споделния опит,  NiaV Simple Smile Не знаех, че Kelly Pochette не е в квотата. Мислех, всичко що е Бъркин и Кели е там. Само за wishlist трябваше ли да си резервираш посещение?

# 220
Зависи от фържавата, в Щатите вече що е Бъркин, Кели и Констанс е уишлист/квота, но в Италия не е. Само за уишлист не е необходима резервация.

# 221
За непросветени, като мен, които до онзи ден не знаеха какво е Биркин, може ли да споделите в какви ценови граници се котират чантите? Гледах в сайта, имаше и по над $160к, което ме накара да хлъцна.

# 222
Има и за х16 хил евро.

# 223
Ния, разкажи моля, по-подробно как точно стават покупките на тези чанти в Рим. Много е интересно и любопитно. Твоя опит и чувство за хумор и самоирония са страхотни и е готино да се четат такива разкази.
Пишеш, че примерно една седмица дебнеш определена чанта в Париж, какво точно правиш?

# 224
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ния, честити придобивки. Да, интересен е достъпът до някои чанти. Ще е интересно да разкажеш история на най-трудно придобитите ти чанти.

Общи условия

Активация на акаунт