Всичко за дамските чанти – 4

• 67 801
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Откакто намерих Liebeskind, не ми се носи нищо друго!
(моите са от remix.bg)

# 106
  • Бургас
Видя ми се изгодно. Дали са оригинални

https://www.aboutyou.bg/p/furla/chanta-s-prezramki-goccia-20642950

# 107
Ще мина да си измрънкам - съпорта на Cromia  са тотално безполезни. Бях си поръчала чанта от тях средата на декември. Има дефект (който щото съм заплес чак тоя месец видях ) - на дъното кожата се е цепнала от дупката на шева.
Писах им -мииииии таковата не може да я оправим.
Втори мейл - "добре, какво правим, какви са опциите?" - мииии не може да я оправим и не може да я сменим, ама ако искаш може да ти дадем ваучер за 30 ойро да си купиш пак....
За двата мейла им отне седмица и кусур. 
На теория трябва да са 2 години гаранция. Та ще продължа да ги тормозя,  но определено ги слагам в графа "само в случай на второ пришествие, евентуално"
Край на мрънкането
И нещо пролетно: Couch  и серията им с черешки:

# 108
Серията с череши е възхитителна 🍒🍒🍒

Кога махнаха каляската?

# 109
  • София
Серията с череши е възхитителна 🍒🍒🍒

Кога махнаха каляската?

От минимум 5 години и на мен със “С” ми харесват повече чантите.

# 110
най-вероятно са оригинални, в аутлет магазина на Фурла ( аз бях във физически) има много чанти по 100-сто и нещо евро
Не съм запозната с техните модели и коя година излизат,  и кога се смята аутлет, но тези който видях бяха страхотни Simple Smile

# 111
Здравейте, момичета! Благодаря за страхотната тема!

Имам един въпрос и ще се радвам на всякакви съвети. Наскоро одрасках любимата си чанта и много ме е яд… Не знам дали има начин да поправя щетата или поне да я направя по-малко видима. Купих някакъв продукт от дм, но нямаше никакъв ефект от него.
С какво поддържате чантите си, за да изглеждат добре по-дълго? Някой има ли опит с поправяне на драскотини?

Благодаря предварително! ❤

# 112
За съжаление няма как да се оправи драскотина.

# 113
За по-гладките и нежни видове кожа на някои чанти, ползвам боя за кожа и след като изсъхне- крем, подобен на показания от Вас. Но аз наистина си смазвам чантите от носене и не им бая особено, та ‘поправям’ само по-сериозни драскотини. Грижа се да са съхранявани правилно, но докато ги нося- жална им майка. На тази покрай полети ѝ взех здравето за отрицателно време. На Вашата наистина не се забелязва на снимката, изглежда чудесно.

# 114
Здравейте! Много харесвам чантите на Зарена и се чудя на два модела Iris mini и Paula. Може ли ако имате такава чанта да споделите мнение и какво побира? Благодаря предварително.

# 115
Аз имам бежова iris mini на зарена. Много е сладка и кокетна, събира телефон, малко портмоне и ключове, но проблема е, че ако се понатовари леко увисва дъното и не стои добре. Затова аз я нося само с телефон, карта и 1-2 ключа макс, като цяло си я пазя и не я нося много. Иначе имам и малка чанта Sara в черно, от която съм много доволна. Какво ли не видя тази чанта, мачкала съм я в куфари, пълнила съм я на макс, но не е мръднала. При нея го няма този проблем като при другата.

# 116
Аз имам бежова iris mini на зарена. Много е сладка и кокетна, събира телефон, малко портмоне и ключове, но проблема е, че ако се понатовари леко увисва дъното и не стои добре. Затова аз я нося само с телефон, карта и 1-2 ключа макс, като цяло си я пазя и не я нося много. Иначе имам и малка чанта Sara в черно, от която съм много доволна. Какво ли не видя тази чанта, мачкала съм я в куфари, пълнила съм я на макс, но не е мръднала. При нея го няма този проблем като при другата.

Благодаря Ви за бързия отговор. И аз имам модел Сара (даже в 3 цвята) и е много удобна, събира доста неща. Явно Iris mini ще ми е доста малка, понеже търся да събира портмоне, носни кърпи, телефон и малък калъф за очила... ☺️

# 117
ice_beauty Може и да ги съберете, но ще се понатовари и според мен няма да стои добре, но има други алтернативи и при тях ...

# 118
Имам Iris Mini и при мен не е увиснала. Побирам мини портфейл, ключове от кола и от дома, носни кърпи, мокри кърпи, калъф с документи на колата, гланц и молив за устни.

Относно поддържката на чантите, ползвам Leather Wet Wipes на Casablanca, доволна съм. Не поправя щети, но поддържа кожата в добър вид.

# 119
И аз имам черна Ирис мини, събира доста неща и формата не е мръднала. Блъскам я яко - телефон, цигари, запалки, портфейл, ключове за работа и за дома, гланцове, мокри и сухи кърпи, че и малка четка за коса побира. Единствения минус за мен е, че ми се изтърка катарамата за по-малко от половин година.

Общи условия

Активация на акаунт