Всичко за дамските чанти – 4

• 67 893
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Момичета, залсужава ли си промоцията ? Някоя мацка има ли чанти на бранда? Доволни ли сте?
Заслужават си!

# 136
Liebeskind имат страхотно изгодни намаления към момента (на сайта им), но уви не важат за всички модели.
Продължавам да си чакам.

# 137
  • Бургас

Чантата пристигна, на опаковката пише, че е произведена в Камбоджа. На самата чанта отвътре не пише къде е произведена, само на бабълс опаковката. Имат ли Фурла производство там . Знам, че в БГ имат.

# 138
Две Фурли съм имала и на двете вътре има етикетче къде е произведена (едната в Румъния, другата в България)

Liebeskind намалението приключва утре, има допълнителни 20% върху намалените с код WINTER20.

ТиЛи, стана ми любопитно какво си си харесала 🙂

# 139

ТиЛи, стана ми любопитно какво си си харесала 🙂

Тази, Al.

# 140
Благодаря за информацията за промоцията на Liebeskind. Поръчах си едно hobo, което заглеждам от известно време. С допълнителните 20 процента цената става много добра. Чудех се между М и L размер, но взех М-ката. Дано да съм улучила, защото на Фурла си взех една Opportunity и ми стои, защото е страшно голяма.

# 141

А аз тази 🙂
цветово сме заедно

TheReader, M размера е достатъчен. Дъщерята има Нobo M, с него ходи на лекции, събира доста, дръжката е удобна.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 18:52 от Al Georgieva

# 142
Вчера поръчах една лилава чанта, но ако не ми хареса ще я върна.

B́ERRIES x RESERVED

# 143
Изглежда много добре лилавата красота.

# 144
Да, дано е велур и ярък лилав цвят. Вътре има червено портмоне с връзка и червен джоб. Шопър с магнит. Да видим качеството. Успях и намаление да и сложа.

# 145
  • София
Дами, polene пращат ли код за отстъпка при регистрация и/или първа поръчка?

# 146
TheReader, M размера е достатъчен. Дъщерята има Нobo M, с него ходи на лекции, събира доста, дръжката е удобна.
Мерси за информацията! Да бях попитала преди да поръчам, а не да се чудя толкова. Това е Hobo-то

Скрит текст:

# 147
Мерси за информацията! Да бях попитала преди да поръчам, а не да се чудя толкова. Това е Hobo-то

Скрит текст:

Ако имах нужда от черна чанта към момента, това е моделът, който щях да поръчам. 🥰

# 148
Черната Liebeskind е супер за ежедневна чанта ❤️ Много хубав модел.

Денси, много добре изглежда, аз на мига влезнах в сайта, но е изчерпана. Чантата с този цвят е радост за окото.
Но пък се е появила една кожена пола, поръчах я, дано ми стане 🙂

Не пращат нищо Polene.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 19:43 от Al Georgieva

# 149
Много се радвам, че моделът ви харесва. Heart Сега я чакам с още по- голямо желание.
Аз все към черно посягам. Доста консервативно, но ми е трудно да се разчупя. Винаги ли съчетавате чанта с обувки?

Общи условия

Активация на акаунт