Всичко за дамските чанти – 4

• 67 920
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Oх, много е хубава!

# 166
Дойде ми портмонето и чантата от Radley London
Into the Woods Editions Crossbody

Много приятен размер и на чантата и на дългата дръжка, мека кожа и предпазната торба е плътна и памучна (поне на пипане е предоминантно памук)
Портмонето е от серията за лунарната нова година, има си предпазна торбичка и то:

Шарката по змията е металик, както и рисуваните цвета зад апликациите,  което определено не си личи много на снимките

# 167
Аз имам две чанти на  Charles & Keith и мога да кажа, че качеството им е доста добро, изработката също. Моите са малки чантички, които си купих за да ги нося на почивки и да не ми пука ако стане нещо с тях. За издръжливост може да очаквате една идея по-дълъг живот от повечето чанти от този клас. Поне моите се представят супер до момента.

Тези са моите
https://www.charleskeith.eu/bg/CK2-20840464-10_BLACK.html
https://www.charleskeith.eu/bg/CK2-70160131_PINK.html

# 168
Имала съм  раница Charles & Keith.
Факт е, че три месеца близо я ползвах почти нон- стоп, но в края на третия вече доста се беше амортизирала и я изхвърлих.

# 169
хвърлих тези дни око на чанта на Charles & Keith - https://www.charleskeith.eu/bg/CK2-30781483_COGNAC.html. Виждала съм ги в инстаграм и по разни what's in my bag видеа в тубата. някой ползвал ли е чанта на тази марка? искам да знам до колко издържат.

Аз! Имам такава. Нося я от поне 4 години. Черна е и е малка - кожа и велур. Не е мръднала, а не съм от най-пазещите.

# 170
  • София
Прекрасна тема... повечето чанти не са ми по джоба, но с удоволствие се наслаждавам на споделените от вас.

Аз много искам да си купя нова чанта и след много ровене имам списък с три. Вие на коя бихте заложили?
Последната ме притеснява, че няма доставка до България. Нито един бранд от тези не съм виждала на живо.
Някой в началото на темата спомена, че си е взел Sogmont. Това е друг бранд, който в инстаграм изглежда супер, но ме притеснява, че е китайски.
Обърках се. Посъветвайте ме, моля!

# 171
  • Отвъд алеята зад шкафа
Първите две - да, последната от велур - не от мен. На Polene е много вайръл този модел, събира много, носят го за пазар, лекции, пътуване, типичен shopper, има доставка до БГ.  Избери кой от двата модела повече ще отговаря на нуждите.

# 172
И аз съм за първите две.
Да не говорим и че са доста по- практични.
Може би малко повече клоня към втората.
Светлият велур е нещо красиво, но изключително капризно.

# 173
Дойде моята лилава велурена чанта. Добро изпълнение с мека кожа и ярък цвят. Дръжките обаче са ми малко къси за носене на рамо и се чудя дали да я задържа, защото в ръце не нося чанти.
Опитах се да направя снимка, но форумът я прави на нищо и не е реален цвят.

# 174
Ако трябва да избера от трите показани – втората.

Иначе ето и една идея за модел, който е по-голям като размер и малко по-строг силует, но също заслужава внимание. Съвсем нов:

# 175
Аз бих си взела първата или третата.

И моят новогодишен подарък от ММ дойде. Много си я харесвам:heart_eyes:

# 176
  • София
...носят го за пазар, лекции, пътуване, типичен shopper, има доставка до БГ. 
Това е моето описание за pliage. А аз си имам. Даже две. Не го бях погледнала от тази страна. Благодаря.

Аня, страхотна е чантата. Обаче аз се нося с кецове, а тази е по-елегантна.

Благодаря на всички. Ще се похваля като дойде избраната. Тук ще ме разберете. Вкъщи ми се смеят.

Г-жа Рамацоти, може ли снимка?

Мисля, че това ще стане една от най-любимите ми теми. Отивам да търся такава за очила.

# 177
etomira, щом се смеят вкъщи – разплачи ги и си купи 2! 🦊
DiscoBiscuit, много ми харесаха твоите чанти.

# 178
Чантите на Charles & Keith са много хубави като модел, но са PU leather. Поне повечето, които съм проверявала и това ме спира да поръчам.

# 179
etomira, аз също съм за първите две (каква изненада Grinning). Ще чакам ревю, която и да си избрала! Simple Smile

Дами, в една от Фейсбук групите, в която членувам, ми излезе следният пост:

Разбира се, че чантата е менте (видимо е и без да пише цената). За първи път виждам ментак на DeMellier.. плаша се какви неща има в интернет.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 21:06 от dreamy123

Общи условия

Активация на акаунт