Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 47 287
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, какво мислите за ботокс при мъж с дълбоки бръчки в трите зони, макар и под 50г.?

# 106
Какво да мислим да слага:) ако са много дълбоки няма са се запълнят напълно, но ще има подобрение всякак, няма да е по- зле. Без снимка не можем да се изкажем:)

# 107
Не иска разликата да е фрапираща, а и около него май никой не слага. Да не ми се сърди после... Не съм се заглеждала мъжете употребяват ли Wink , сещам се за двама-трима. Но му качват много години.

# 108
  • Там където
О, клинките и салоните са пълни вече с мъже на всякаква възраст. Слагат всичко Simple Smile Аз лично одобрявам- мъж или жена, кожата си старее и си трябва грижа и помощ.
Някой тук пишеше и питаше за Alma Q lift. Аз досега направих 2 процедури през 2 седмици и ми остават още 2. Сега лифтинг няма Simple Smile, макар докторката да се кълне, че ще има след 4те процедури значимо подобрение. Цялостният ефект върху кожата е добър - няма пори, няма петънца, равен хубав тен и много добро качество на кожата.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 19:28 от Qaki

# 109
  • София
Не иска разликата да е фрапираща, а и около него май никой не слага. Да не ми се сърди после... Не съм се заглеждала мъжете употребяват ли Wink , сещам се за двама-трима. Но му качват много години.
Слагат, слагат ама се крият, с изненада разбрах за няколко мои приятели, които ама грам не дават вайб на суетни, обаче като ги подкачиш се цупят:)
Аз май и преди съм писала - от хайфу ефекта при мен беше кръгла 0.
Опитвала съм всякакви апаратни процедури, за да повлияя на назото, но без успех,  а лицето ми си е бузесто и кръгло и ме е страх да слагам филъри...

# 110
  • Варна
Да слага мъжът ботокса, чак фрапираща няма да е разликата от един ботокс, да не го бетонират съвсем и толкова.

# 111
Момичета, какво мислите за ботокс при мъж с дълбоки бръчки в трите зони, макар и под 50г.?
Ако са много изразени нвма да има голяма промяна.

# 112
Момичета, някой да има опит с face tite? Може ли да сподели в коя клиника и приблизително колко време е възстановяването?

# 113
Момичета, попядна ми инфо за Exion - Лили от Биг Брадър беше качила стори. Порових малко и пише, че дава резултати даже по-добри от Морфеус, обаче няма болка при него. Лили беше в някакво студио в Пловдив, но виждам и че при Денкова го предлагат и даже в момента и Денкова е качила стори с него. Разбира се, в Пловдив процедура на цяло лице е 250 лв, при Денкова е 400 лв. Grin

Дали някоя от вас го е пробвала или е по-запозната. Лили казва, че има много добър лифтинг ефект, цялостен

# 114
И аз попаднах на сторито на Лили и се впечатлих от този Exion, особено като каза, че има страхотен ефект на горния клепач, много се повдигал. Има ли някой да е правил и да сподели мнение!

# 115
Коя е клиниката, момичета? Може ли в слънчево време, ко нещо, като си дойда април ще се жертвам за вас да опитам 😅🤫🤫🤫

# 116
Мисля че е Лазерен център Вега.

# 117
И аз попаднах на сторито на Лили и се впечатлих от този Exion, особено като каза, че има страхотен ефект на горния клепач, много се повдигал. Има ли някой да е правил и да сподели мнение!
Наваксах точно с тази информация. Първо се зарадвах на възможността. Без болка ми звучи чудесно, а ефекта на горен клепач е супер търсен ефект за мен .Но не знам защо не вярвам на една дума на Лилито, с нейната"перфектно поддържана кожа", която нон стоп изтъква...Прави си процедури безплатно навсякъде, срещу реклама. Защо трябва да и вярваме, като лицето и е цялото във филъри.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 10:54 от Joana85

# 118
Платен клип ли беше? Аз хич не им вярвам на тези инфлуенсъри, освен ако не са продукти, купени с техни средства.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 11:37 от ДХ3

# 119
  • при Arctic Monkeys
Не бих дала пари за нещо, рекламирано от тази жена.
Търсих инфо в руските форуми, нищо не ми излиза, също и в риълселф, което е странно...

Общи условия

Активация на акаунт