Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 707
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Ако имате бръчки няма да имате никакво подобрение. Казвам го от собствен опит, лекарите трябва да приберат парите няма начин.
Коментирането на съфорумци по темите е кофти практика.
Никъде не съм коментирала съфорумци тук! Моля да не ми се вменяват такива думи.
Коментара за който стана въпрос, че съм споделила в друга тема, беше относно мое търсене на специалист за гр. пловдив, в групата във Фб (умишлено не съм споменала коя е), където бях качила снимка на челото и наличните бръчки и ми казаха, че съм закъсняла, точно както и вашия коментар, сега.
Иначе, да вероятно е така, в крайна сметка те трябва да си продадат продукта.
Все пак ще направя и друга консултация в Дерма акт да видя какво ще ми предложат там.
Скрит текст:
В другата тема каза, че едва ли не тук сме пресирали, нападали и сме налагали някакви догми за процедурите с наставнически тон..(цитирам по памет)Дори да не си имала това предвид, то така прозвуча.Мен лично това ме учуди, да не кажа подразни.
Всеки е свободен да прави избор, но не виждам как другите да са му виновни.Ако някой се чувства пресиран от темата за разкрасяването, то е хубаво да работи със себе си, не да обвинява околните.Аз също остарявам и правя каквото мога за това, но се опитвам да свикна с мисълта, че  няма да съм същата, макар и да имам добри гени.Естествен процес.
За ботокса- сподели какво ти е казал лекарят след поставянето, как и защо го избра, но дотогава не виждам какво още може да се каже по темата, защото всичко е строго индивидуално.
Мисля, че вече тази тема се изчерпа и последните страници си дъвчем едно и също.

Споделих в по-горния коментар : не става дума за форума тук, а за мой въпрос за за форум във Фб група (за Пловдив), която повечето тук знаем, но не съм конкретизирала коя е. Тези дни се коментираше страшно много там.
Не знам каква връзка намерихте тук, като специално тук, винаги съм имала полезно мнение и съвети, за които съм благодарна.
Да, разбира се ще споделя какво е станало, защото както аз сега ровя да търся впечатления и съвети, така съм сигурна че има и много други дами, които имат подобни притеснения.
Извинявам се, ако тези думи са обидили някой от вас, тук.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 11:54 от Joana85

# 331
Ако имате бръчки няма да имате никакво подобрение.
Ще преглътна бръчките, искам да си омекотя мимиките.
Like_Smoke, според теб от количеството ли си получила реакциите при Георгиевски, или от техниката му?
aDream, приемаше ли медикаменти за страничните ефекти, консултира ли се с дерматолога?

# 332
Тогава грешката е моя и се извинявам, не видях да пише ФБ, затова реших,  че коментираш нашата тук, защото
пишеш активно точно за ботокс.
Но все пак- хората казват каквото смятат за правилно и пак не разбирам защо това е проблем.Всеки извлича полза и се информира.Така направих и аз, отивайки на консултация за птозата на клепачите.
На 40+, с образувани бръчки- да, закъснял си, това е истината. В групите всеки дава мнение.
Много ми е странно когато някой напише: “… на 40+ съм, не съм се грижила досега за кожата си, но вече виждам промени.Кажете някой крем против бръчки и отпускане на кожата”
Какво да напишеш на този човек, освен че е закъснял с каквото и да е и до трябва тежка артилерия с неясни резултати.За съжаление няма вълшебни кремове.
И аз не искам да правя браулифт, но само това е решение на моя проблем.Дали ще го направя не знам.Ще събирам инфо.
Толкова по темата, че разводнихме последните страници.

# 333
Имам мимически, тогава се скриха. Подмладих се с поне 5 години, младо, изпънато, свежо лице. Бях при Михайлов тогава. Не отидох на ретуш заради страничните. Обадих му се, каза да взимам по 2 на ден противоалергични. Единия ден даже отидох со ИСУЛ, защото на гърлото лимфите много ми се няха подули и се притеснявах да не е тип алергична реакция. Но да, някаква непоносимост беше. Така се бях уплашила, че исках бързо да минава действието му, макар че изглеждах перфектно!

След дълги колебания и минаване през няколко лекаря, включително и Георгиевски, който тотално каза, че най-добрият вариант за мен е да забравя за ботокс, реших, че няма да го мисля повече и ще залагам на вътрешната си красота Yum и на качествена козметика.

# 334
Ох,.... Ще ми стискате палци, нали? Да ми беше за пореден път, нямаше да го мисля толкова. Но покрай последните събития и разговорите за ботокс разбрах и за страничните ефекти. До тогава не се бях замислила. Единствено ме беше страх от паднал клепач.

# 335
Мари, лекарите сега ще са много внимателни, не че
иначе не са, ако си разбират от работата.Падналият клепач и главоболие минават, не е доживот.Ще си доволна, няма нищо страшно.Успех и да се похвалиш.( при кого, какво ти сложиха, колко единици, цена)

# 336
aDream, съжалявам че си минала през тези неприятни странични ефекти.. и благодаря, че споделяш опита си! Георгиевски в случая е подходил много професионално, което още повече го издигна в очите ми. Наистина е супер индивидуално при всеки.

# 337
Имам час за Георгиевски за края на февруари. 500 лв., три зони. Същия ден имам и годишна контрола при трихолог за косопада.

# 338
И аз имам час при д-р Георгиевски за края на февруари. Дано последният ми обрив не е нещо сериозно и да ми забранят и на мен ботокса. От почти 5 години слагам никога досега не ми се беше случвало. Предполагам, че ако беше някаква непоносимост щеше да се случи още първия път. Четох в нета, че се случват такива леки обриви на мястото на поставяне, но били по скоро от самият дезифектант, който лекарят ползва за почистване на кожата... Дано!

# 339
Сестра ми прави устни мин. година, но нещо лекарката не ги направи като хората и има миграция.Направи сега проба за алергия към хиалуронидазата, но лекарката ѝ ( друга) е казала, че
ще сложи урбазон и ще
пие и малко след това медикаменти.
Явно има варианти разни за решаване на проблеми.

# 340
Аз слагах ботокс при покойната д-р Лекова, но мина много време от последното поставяне. Наистина доста ми се задълбочиха бръчките, при Георгиевски ходих, внимателен ми се стори, противно на очакванията ми ме намаза с обезболяващ крем. Каза ми да не очаквам чудеса, което аз си го знаех. Работи с размах, хареса ми, харесвам и как се получи.  Ще отида и на ретуш.

# 341
Ако имате бръчки няма да имате никакво подобрение.
Ще преглътна бръчките, искам да си омекотя мимиките.
Like_Smoke, според теб от количеството ли си получила реакциите при Георгиевски, или от техниката му?
aDream, приемаше ли медикаменти за страничните ефекти, консултира ли се с дерматолога?
Не знам. Два пъти съм слагала при него ботокс, както и устнии. И след двете процедури си бях казала, че повече не.  Ботоксът заради супер гадното главоболие, тежест и оток, устните заради обезболяването, което липсваше.
Аз сигурно правя лошо впечатление, защото наистина съм от малкото, които се изказват негативно за Георгиевски, но друга причина да го сменя е постоянното маркетиране на други процедури, изписване на антибиотик за незначителен кожен проблем и т.н. Точно заради последния посетих друг лекар и останах при него и за дерматология, и за естетични процедури. От 1 година пак съм при нов лекар, пак съм слагала ботокс и отново не съм имала проблем като при Георгиевски. За мен той си игражда личен бранд, което е супер, но не мисля, че е толкова супер колкото го хвалят повечето.

# 342
  • София
Сестра ми прави устни мин. година, но нещо лекарката не ги направи като хората и има миграция.Направи сега проба за алергия към хиалуронидазата, но лекарката ѝ ( друга) е казала, че
ще сложи урбазон и ще
пие и малко след това медикаменти.
Явно има варианти разни за решаване на проблеми.

При кого е избрала да направи разграждането?
Вчера бях на ретуш на устни и никак, ама никак не харесвам резултата. Горко съжалявам, че въобще отидох.
Ще трябвя да избера лекар за разграждането. Ако можете да препоръчате, ще бъда благодарна.

# 343
Д-р Чилингирова в Дерма акт, тя прави и моето след подобна лекарска грешка на други колеги.

# 344
  • София
Много ти благодаря, ДХЗ! Heartpulse

При разграждането има ли големи рискове?
Четох за алергични реакции, но ме интересува има ли риск да не се разгради равномерно?
Може ли да не се разгражда цялото количество, а на етапи?

Като за начало ще изчакам да спадне напълно отока и тогава да решавам.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 10:41 от O. Basilicum

Общи условия

Активация на акаунт