Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 795
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Липофилинга не е нещо ново.

Знам, че не е ново, затова и написах "уж" пред ново поколение естетични процедури.
Определено е платена статия, но ми стана и интересно дали има някаква полза от всичко това и изобщо някой правил ли е въпросните процедури.

# 526
Здравейте, преди седмица ми поставиха rrs long lasting и към днешна дата на места по кожата ми се виждат едни синкави петна бледи на определена светлина. Нормално ли е това и ще изчезнат ли

# 527
Да нормално е ,ако са там къдете е влизала иглата,моята лекарка специално ме предупреди за това да не се притеснявам.

# 528
  • Бургас
Да нормално е ,ако са там къдете е влизала иглата,моята лекарка специално ме предупреди за това да не се притеснявам.

rrs long lasting бустер ли се води? Създава ли обем? На кой ден може да се покажем без да има следи от процедурата? При Хашимото противокозна ли е?

# 529
Нещо между бустер и филър е. Всичко, което съдържа хиалуронова киселина, дава обем, макар и лек, а и колко ще се задържи ефектът е друг въпрос. Още на следващия ден не е проблем да се показвате пред хора, даже и в същия ден едва ли е проблем. Не е процедура с някакъв дълъг възстановителен период.

# 530

rrs long lasting бустер ли се води? Създава ли обем? На кой ден може да се покажем без да има следи от процедурата? При Хашимото противокозна ли е?

Чак обем не бих казала, по-скоро е хидратиращо и забелязвам лееко запълване в назолабиалните линии, но казаха след месец да повторя поне още веднъж за пълен резултат. Аз го правих заедно с микронидлинг и ми отне няколко дена възстановяването, само от бустери може да посинеете на места и да има леки отоци

# 531
Запълни ми назолабиалните  и леко лифтира контура ,но нямах никакъв обем видим.Ще повторя след 4 месеца.Аз съм доволна без да е нещо УАУ

# 532
За лифтиране на кожата при долна челюст ми препоръчаха Хармоника. Не давало обем уж. Друг лекар, при който ходих преди пък каза Скулптра. Тук също се обсъждаше разликата между двете и мисля, че повечето бяха на мнение, че Скулптра е за предпочитане. Иначе разбрах, че следващия месец ще има хубави промоции на пакети в Дерма акт.

# 533
Попаднах на водещата “ Говори сега” по тв Мая Костадинова - ами тази жена изглежда много добре без да се е направила на киборг, а със сигурност има намеси. Има движение в челото , там ботокс май няма😃😃

# 534
Може и да има ботокс, като ме отпусне леко и аз имам движение на челото.

# 535
Здравейте, някой ходил ли е при доктор Чилингарова в Дерма акт и какви са ви впечатленията от нея? Търся добър лекар, който да ми изготви адекватен план за възстановяване на лицето.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 13:04 от siniolyato

# 536
  • София
Чилингирова е супер! Специално за ботокс при мен резултатът ми харесва повече от Георгиевски.  Не е класически дерматолог, т.к е лицево-челюстен /май?!/ хирург в Пирогов,  и мен лично е избягвала да ме съветва за чисто дерматологични неща /петна, червенини/. Познава много добре мускулите на лицето, и много прецизно действа. Слагала съм и бустери при нея.

# 537
За Чилингирова сме писали адски много.Тя ми е лекар.С търсачката потърсете.

# 538
  • Sofia
И аз съм при нея от години и съм страшно доволна! Никой не ми дава годините (42), а не изглежда да ми е правено нещо въобще. Слагам ботокс, Радиес, понякога бустери. Устни съм правила веднъж (всъщност 2 пъти по 0.5 рестилейн кис) преди 5 г и още си стоят просто леко пухкави, без да е видимо, че имам нещо.
Здравейте, някой ходил ли е при доктор Чилингарова в Дерма акт и какви са ви впечатленията от нея? Търся добър лекар, който да ми изготви адекватен план за възстановяване на лицето.

# 539
С 2 ръце за ХайФу, само че препоръчвам да се вземе уред (алиекспрес примерно) и да се правят през ден процедури със серум с колаген.
Подарих такъв на майка ми. Тя имаше жестоко свличане на лицето с мазнина подкожна + дебела кожа. Някъде публикувах снимки назад в темите преди и след- подмлади се с 15 г поне! Лицето и е чудесно, събра се кожата, стопи се подкожната мазнина. Изглежда много добре.

Здравейте, какви процедури бихте ми препоръчали, правила съм доста лазерни процедури, ботокс, филър в устни и преди 5-6години Радиес и теосиал ултра Дийп под скули. Не съм пълна в тялото(172 см, 58-9кг) но в лицето…., тежка увиснала кожа, много се колебая за хайфу, но и много се притеснявам, дали няма да стане по зле. Обмислям последните дни да пробвам само на зона челюст, въпреки че няколко дерматоза ми казват, че съм за цяло лице(но от опита си виждам, колко са комерсиализирани всички и … искам повече да се информирам сама и от запознати дами). На 39г. съм

Общи условия

Активация на акаунт