Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 47 287
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
Някоя тук третирала ли е белег от секцио с СО2 лазер и имало ли е ефект?

# 721
Някой правил ли е скин бустер Juvederm Volite? Препоръчаха ми го за подобряване цялостния вид на кожата, стимулиране на колаген и лек лифтинг? Казаха ми, че се прави 1 процедура, а не като повечето няколко една след друга.
Прави се по една процедура на шест месеца, но по протокол се слагат 2 ml.
А като ефект как е? Доволна ли сте?

По-голям ефект виждам от Restylane Vital, още повече, че при него не е задължително да се пие много вода като при Volite. Като цяло кожата ми много добре се уплътни, и това всички дерматолози го отбелязват, но трябва редовно да се слага.

# 722
Здравейте!
Моля да ми препоръчате процедура за почистване на лице, на 31 съм, смесена кожа. Акне нямам, но пори в т-зоната си имам.
Насочила съм се към делукс терапията на hydrafacial в SkinLine, ще помоля за отзиви за самата процедура и салона.
Благодаря предварително!

# 723
  • София
Относно процедурите за тазово дъно- днес ис направих първата- беше интересно и честно казано, не че жената ще каже друго, но сподели,че има много клиентки за тази услуга и били изключително доволни. Мисля да продължа и да направя поне 6.

# 724
През колко време се правят, колко сесии са по протокол и каква е единичната цена? Къде избра?
Вчера сложих ботокс при Георгиевски. Без да си поискам каза, че ще ме обезболи.

# 725
Относно процедурите за тазово дъно- днес ис направих първата- беше интересно и честно казано, не че жената ще каже друго, но сподели,че има много клиентки за тази услуга и били изключително доволни. Мисля да продължа и да направя поне 6.

Тъй като не чета често темата се очудих, че се говори и за процедури за тазово дъно.

Благодаря!

Уж не ми трябват за сега, ама трябва да се мисли за бъдещето.

Това съм запазила:

# 726
Проверих, разбира се-  две козметички са, не са медицински лица. Но, понякога само, си ползвам уменията на стар дипломиран психолог за лични нужди и…😉 абсолютно мога да се доверя на знанията и способностите. Направих го в разгара на “оня”  скандал🙂

Само да внеса яснота - това е цена в месец на промоция на този тип процедури за лице. В момента видях е 150 една.
 Сега е месец за промоция на Ембоди и други процедури за тяло.

Аз ходя там на Ембоди. Взех си още един пакет, надявам се другата седмица да го започна. Доволна съм и от Хидрафейшъла там.

# 727
Момичета, какви са ви впечатленията от доктор Шаркова, посещавали ли сте я, обмислям процедура с полинуклеотиди при нея и евентуално филър в брадичка, но не знам дали си заслужава при нея или да се насоча към Дерма акт?

# 728
  • София
През колко време се правят, колко сесии са по протокол и каква е единичната цена? Къде избра?
Вчера сложих ботокс при Георгиевски. Без да си поискам каза, че ще ме обезболи.
В един салон в Банишора, тъй като при мен не е някакъв краен случай, не избрах да отида при лекар най-напред. 30 мин. е процедурата, може по 2 в седмица в зависимост от тежестта, поне 6-10 трябва да бъдат. Минимумът е 6.

# 729
Здравейте,на 50 г съм със суха кожа,отпуснат вече контур и бръчици,нямам разщирени пори,чиста ми е кожата.Поставяла съм в три зони ботокс септември месец н Дерма акт,сега искам още  нещо да направя в март месец,имам и рожден ден.Харесала съм  пакет  радиочестотен лифтинг с 2 процедури  TempSure на цена 499   да направя в  март и последния ден на март ботокс в три зони/нали имало промоции за рожденници/ или направо да взема пакет ботокс  в три зони +скинбустер Juvederm volite 1ml за 899лв. Препоръчайте,кое ще е по добре съобразно цената.Много се чудя.

# 730
2 ри вариант ботокс и скинбуствр, поне ще има някакъв ефект.

# 731
  • София
Някой дали е пробвал процедури за лакти?
Моите са много зле, срам ме е да се съблека през лятото.

Скрит текст:

# 732
И какво им е? Лакти като лакти. Аз не виждам нищо грозно или нехубаво, честно.
Моите изглеждат по същия начин, но са по-тъмни.
То да стигна до там, че и от лактите си да се срамувам.. Я, стига Simple Smile

# 733
  • София
Аз още съм само от четящите, нищо не съм посмяла да направя още (освен 2 лазера за розацея, доволна съм, но това го броя здравословен проблем).
Сега въпросът за лактите ме провокира да се замисля колко е важно да имаме и външен поглед понякога, защото иначе се вторачваме в някакви неща дето само на нас ни пречат. И аз мисля, че нищо им няма на лактите. Аз винаги съм имала комплекс, че са ми дебели ръцете и никога не съм смеела да нося потничета, презрамки и т.н. Обаче веднъж ми се наложи операция, съблечен си щеш не щеш. И там имаше едно младо момиче (явно стажантка) до анестезиоложката, която докато ми слагаха системите ми опипа предмишницата каза "оле, какви тънки ръчички имаш". В първия момент помислих, че ми се подиграва. По -късно осъзнах, че всъщност моята представа за мен нещо е била бъгната. Та толкова години от живота съм ги пропиляла да се съобразявам какво да обличам с подобна глупост.
Мисълта ми е, че няма лошо да се полагат грижи и на мен ще ми е интересно да чуя съвети за тази зона, но горните лакти изобщо не са в графата "не трябва да ги показвам лятото".

# 734
Правила съм Во лайт и Рестилейн Витал,и двете са гола вОда за дами около 50 . За някоя млада кожа бива. Макар че на дъщеря ми (27г)  д-р Манолова й пробута Во лайт ,въобще не виждам смисъл,нито някаква разлика.
Най-доволна и с видим ефект съм от Сунекос, но също е нетраен,а с дълготраен-от Хармоника.

Общи условия

Активация на акаунт