Преследвачът.

• 4 180
  • 103
  •   1
Отговори
# 75
Няма какво да разказва на родителите си, нито да тича при жена му.
Тя на колко години е, че се държи толкова инфантилно?
Приятелките й го отсвирили, тя не.
Какво говори това?
Мекушавост, нужда да си жертва, неумение да казва не и да поставя граници.
Ами, време е да порасне.

# 76
Не твоя работа да мислиш/да се грижеш да улови нещо, че да се разкара. Що за разсъждение?

Разкараваш го от раз, веднага, без да се обясняваш или срещаш с него, а като разкажеш още днес на родителите си всичко. После с тях ще решите кое първо да направите - възможно е като говорят с него, да престане. Те да спрат да публикуват всичко в социалните мрежи, че акули има и сред семейните приятели.
Може би ще се наложи да пораснете заедно с родителитве си.

Е, чак всичко. Нормално е да публикуват снимки от почивки - за това са социалните мрежи все пак. Профилите им са заключени само за приятели.
Сега, по отношение на последния коментар на БасилА - мекушава не съм, но колко пъти да поставя граница и да кажа не? Мен ми се изтърка устата да му повтарям не, не, не, не, не.
Това за улавянето го казах на шега. Айде не бъдете такива буквслисти. Факт е, че ще се радвам, ако си намери нов обект.

Елизабет17, слушаш, но само избирателно. Едва ли ще ме чуеш, но ще пробвам.
Да, била си наивна. Една от най-стандартните свалки е "Ох, колко съм нещастен, другите не ме разбират, бла, бла". Много жени обичат да го играят спасителки.
Това че си се опитвала да решиш проблема сама е грешка. Вече са ти го обяснили - като държиш тайната, стимулираш нахалника.
Важно е да кажеш на родителите си, преди да пуснеш жалби. Това са най-близките ти хора. Дължиш им го. Имай им доверие. След жалбата така или иначе ще научат. И те имат право да знаят каква змия са държали близо до себе си. Не на последно място родителите могат да ти помогнат много повече със съвети и действия от непознати хора във форум.
Готви се за война. Преследвачите са страхливци. След жалбите, тази твар ще отрече всичко и ще се опита да те изкара виновна, а той пак ще е жертвата. Явно го умее.
Говори с адвокат. Събери доказателства. Питай и приятелката си, дали ще свидетелства, че я е свалял.
И последно, не се занимавай с жена му. Тя не те е сваляла, няма вина за действията на мъжа си. След жалбата ще научи, но не от теб.
Успех!

Да! Първо ще говоря с родителите си, тъй като те дго познават и мнението им е най-релевантно. Определено ще взема мерки, мотивирах се от изказаното тук. Вече говорих с приятелката си и й разказах всичко.

Не знам дали съм инфантил, но чичкото е безкрайно прост.

# 77
Ако си нямаш гадже, хвани си някой по як, батка или някой достатъчно респектиращ, обикновено след един два шамара на такива рязко им се охлажда ентусиазма

# 78
Ако си нямаш гадже, хвани си някой по як, батка или някой достатъчно респектиращ, обикновено след един два шамара на такива рязко им се охлажда ентусиазма

После проблемът ще е да търси друг, още по-як или по-батка, да разкара батката. Остави, не си е работа..

# 79
Добре де, да не е батка или някакъв дегенерат, просто нормален мъж който може да я защити. Да не е от тия тротинеткаджиите или другите модерни изповядващи най новите ценности и ревът за мама от един шамар.

# 80
Добре де, да не е батка или някакъв дегенерат, просто нормален мъж който може да я защити. Да не е от тия тротинеткаджиите или другите модерни изповядващи най новите ценности и ревът за мама от един шамар.

Нормалните са дефицитни. А и както виждаш, в семейството й не са й обяснявали много неща по отношение на мъжете, и момичето плува в реката на живота и сама иска да се справи, но сам не става в живота.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 10:47 от Valerie R

# 81
  • Варна
Ми, случаят е много подходящ като претекст, че да покани оня от предната тема на помощ. Ясно, че професорите не вършат работа в такива случаи (от по-предната).
Абе, как все на едни и същи им се случват такива случки.

# 82
Ако може да е крайно тъпичък, защото нормален мъж няма да иска да виси по арести и съдилища заради драмите на Бети-спагети.

# 83
  • София
Казваш на вашите, това не е твой срам.
Нито трябва да му пазиш реномето, нито трябва да му пазиш семейството, нито трябва да имаш притеснения да се защитиш.
Ако не разбере от първия път - жалби до откат.

Истината е, че много жени не индикират кое е тормоз, някак ги е срам, обвиняват себе си, че са се поддали по някакъв начин в комуникацията, че не са били достатъчно категорични, неприятно им е, дразнещо, но не на етап крути мерки. Разговаряла съм неведнъж с такива и чак когато аз им кажа, че това е тормоз, тогава някак им се изяснява в главата.
С такива бързо и крайно!

# 84
АЗ не мога да разбера едно нещо.Защо не искаш да си потърсиш правата.Мисля че е редно да кажеш на баща си .Също така можеш следващия път като те причака или ти звънне да направиш запис какви ти ги говори (естествено ако съвестта ти е чиста),но ако съвестта ти е чиста ще го поставиш на мястото.

# 85
Пич, един удар с юмрук в лицето без счупени зъби или нос се води дребно хулиганство и ако има чисто съдебно минало глобата беше 300 лв. Тва в случай, че оня се осмели да занимава полиция, щото там пък предвид изпълненията му някой добър адвокат на момичето може доста да развие случая. С две думи най спокойно може да си го ошамари, но дори и до там е малко вероятно да се стигне, щото моята практика показва, че вълшебното думички " я ела сега тука да ти е.... м....та " вършат същата работа доста ефективно.

# 86
  • София
Тия са мишки. И бой не им трябва, да почне да крещи и пищи момата всеки път щом го зърне и ще се разкара завинаги.

# 87
Някои хора се бутат да са инструменти и да ги използват, а после се чудят защо животът им търпи катаклизми.

rf22, заради драмата на Бети-Спагети има шанс да отнесеш един куршум или ножка в корема. Преди време някъде в Пловдивско един военен точно така довърши с нож полицай, който мислеше като теб. И докато тебе те зариват с пръст, тя вече ще спи с друг. Това го правиш за близък човек, а не за някоя случайна, което е с теб от няколко седмици, за да й оправиш кашите.

# 88
Някои хора се бутат да са инструменти и да ги използват, а после се чудят защо животът им търпи катаклизми.

rf22, заради драмата на Бети-Спагети има шанс да отнесеш един куршум или ножка в корема. Преди време някъде в Пловдивско един военен точно така довърши с нож полицай, който мислеше като теб. И докато тебе те зариват с пръст, тя вече ще спи с друг. Това го правиш за близък човек, а не за някоя случайна, което е с теб от няколко седмици, за да й оправиш кашите.

Годзи, преувеличаваш нещата, спри Нетфликса и екшъните. Агата Кристи ли четеш, какво не ти е наред? Какви ножки, какви убийства, какви трупове, какви гробове. Ний намерихме батка, че батката отиде да се саморазправя, че саморазправата ескалира, че после аз спах с батката, после преследвачът (както съм го кръстила) го стреля с пистолет, та аз си намерих друг... Страшен сюжет...

# 89
Всъщност точно за този случай се сетих, само че затрития беше преследвача в този случай. Военния, от 68-а бригада беше леко прекалил ( меко казано) , ама онзи беше отишъл пред тях и тръгнал да го бие до колкото си спомням.
Никой не говори за ножове и пистолети, тоя от историята е малко вероятно да извади такъв, тези са мишки както вече ти казаха и действа така щото я вижда беззащитна и няма кой да му бутне зъбките

Общи условия

Активация на акаунт