Не желая приятелят ми да припознае бебето

• 3 555
  • 52
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,включвам се с някои въпроси и се надявам да ми помогнете.
С приятелят ми ,който вече мога да нарека бивш чакаме дете. Нямаме брак .
Той ме е гониш не един път от тях ,но се връщах всеки път с надежда да се променят нещата . Върнах се при родителите ми още в 3ти месец .
Той си е женкар ,мамино синче, използва наркотици , проблеми с психиката , нарцист. Не работи
Въпросът ми е ,мога ли да откажа припознаване на детето и ДНК тест ,защото не искам занапред главоболия и има ли някоя мама сблъсквала се с нещо подобно ?
Добре е, че сте се осъзнала навреме! Никое дете не заслужава да расте с токсичен баща. По-добре семейство с един родител, но детето да расте с мир и любов! Според мен имате право да откажете. И не се унижавайте никога повече да се връщате при такъв човек.
Не е навреме. Аида обясни защо.

# 16
Оф това да не е авторката на темата от онзи ден с аборта?
"Той си е женкар ,мамино синче, използва наркотици , проблеми с психиката , нарцист. Не работи" .....
И защо бе скъпо момиче реши да му раждаш дете? Не стига,че ще страдаш ти,ами детето ти......
Станал е такъв като са се разделили. Преди това е бил добро и надеждно момче.
От мъка.

# 17
Здравейте,включвам се с някои въпроси и се надявам да ми помогнете.
С приятелят ми ,който вече мога да нарека бивш чакаме дете. Нямаме брак .
Той ме е гониш не един път от тях ,но се връщах всеки път с надежда да се променят нещата . Върнах се при родителите ми още в 3ти месец .
Той си е женкар ,мамино синче, използва наркотици , проблеми с психиката , нарцист. Не работи
Въпросът ми е ,мога ли да откажа припознаване на детето и ДНК тест ,защото не искам занапред главоболия и има ли някоя мама сблъсквала се с нещо подобно ?
Добре е, че сте се осъзнала навреме! Никое дете не заслужава да расте с токсичен баща. По-добре семейство с един родител, но детето да расте с мир и любов! Според мен имате право да откажете. И не се унижавайте никога повече да се връщате при такъв човек.
Не е навреме. Аида обясни защо.

# 18
  • София
Той въобще има ли заявка да става баща, че като гледам ти показва вратата често?
Ако е точно такъв, какъвто го описваш - не мисля, че имаш място за притеснения.

# 19
Оф това да не е авторката на темата от онзи ден с аборта?
"Той си е женкар ,мамино синче, използва наркотици , проблеми с психиката , нарцист. Не работи" .....
И защо бе скъпо момиче реши да му раждаш дете? Не стига,че ще страдаш ти,ами детето ти......
Станал е такъв като са се разделили. Преди това е бил добро и надеждно момче.

Хм, те всички са били такива.
И сякаш превключват Joy

Обаче ника е як. Кикирики Joy

Абе хубаво викате да му се подхвърли ,че не е от него, ама представете си ако реши да я пречука за изневяра.

Подчертаното изглежда много странно казано от теб, в светлината на последните ти теми.

Нали. Ех, защо често хората не си спазват собствените съвети Grinning

# 20
По описанието ми прилича по-скоро на волна пеперуда, отколкото на човек, който би водил дела, за да докаже бащинство и зорлем да се натиска в живота на детето. Пиши го с неизвестен баща като родиш, той дотогава вероятно ще е лапнал по следващата мацка, ще е изгубил интерес и няма да прави проблеми.

# 21
Просто пишете баща неизвестен и готово. Не се обяснявайте, не го търсете, не комуникирайте.
Нека вместо за наркотици да дава пари за дела, да го видим.
Аз много повече бих се притеснявала за здравето на бъдещето си дете, след като е създадено от баща с такива вредни  навици.
Да речем, че в моментно умопомрачение забременея от наркоман и през ум няма да ми мине да допусна контакт.

# 22
Добре де, перфектни съфорумки, за какво си губите времето да набивате канчето на една бременна жена? Предполагам във вашите перфектни животи, осеяни само с добри решения и перфектни татковци, имате и по-полезни занимания от това да пишете в тази тема.

По темата- най-добре се месниш в друг град, никакъв контакт с него или общи познати. Разждаш, баща неизвестен и след това се надяваш да не тръгне по съдилища да си търси детето. Ако сте млади, малко е вероятно да го направи, освен ако не е обсебен от теб. Почваш нов живот, гледай напред, няма да е лесно, но ще се справиш.

# 23
  • Пловдив
Добре де, перфектни съфорумки, за какво си губите времето да набивате канчето на една бременна жена? Предполагам във вашите перфектни животи, осеяни само с добри решения и перфектни татковци, имате и по-полезни занимания от това да пишете в тази тема.
Защото това, което иска да направи е на практика невъзможно, ако бащата не иска. А тя грам си няма идея.

# 24
Не е невъзможно, зависи от това колко желание и средстства има бащата да се бори. Само ако не опита е невъзможно.

Може и грам да си няма идея, затова пита жената, а бг мама само чака да обясни на някой колко е зле. Не съдете другите, не знаете в каква ситуация са. На всеки може да се случи.

# 25
Другия вариант първо да не го пише баща, а този като пита какво става с бебето да му каже, че е умряло при раждане.

# 26
  • Пловдив
Може и грам да си няма идея, затова пита жената, а бг мама само чака да обясни на някой колко е зле. Не съдете другите, не знаете в каква ситуация са. На всеки може да се случи.
Абсолютно невъзможно е да ми се случи. Лично на мен просто няма как.

# 27
Просто пишете баща неизвестен и готово. Не се обяснявайте, не го търсете, не комуникирайте.
Да бе, неизвестен баща - та държавата (ние, данъкоплатците) да му плащаме издръжка 18 години като на дете сирак.
Има си известен баща детето, според мен е редно да се запише на него и да се осъди да си плаща издръжка - като е правил деца, трябва да си поеме отговорността. Пари за наркотици има, а за детето си няма да има ли?

То и без това нали ще пита като порасне малко - колко години ще го лъжете, че не знаете кой е баща му?

# 28
  • На изток от Ада
Другия вариант първо да не го пише баща, а този като пита какво става с бебето да му каже, че е умряло при раждане.
А ако са в един град и той я види с количка?

# 29
А ако са в един град и той я види с количка?

Ще каже, че след това е забременяла.
Ох, влизаме вече във филми Joy

Ибсена, има ситуации не се случват на всеки.
И баш тази на всеки няма как да се случи. Няма как, повторям. Има жени мислят. И имат елементарно себеуважение.

Общи условия

Активация на акаунт