Не желая приятелят ми да припознае бебето

• 3 552
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
Просто пишете баща неизвестен и готово. Не се обяснявайте, не го търсете, не комуникирайте.
Да бе, неизвестен баща - та държавата (ние, данъкоплатците) да му плащаме издръжка 18 години като на дете сирак.
Има си известен баща детето, според мен е редно да се запише на него и да се осъди да си плаща издръжка - като е правил деца, трябва да си поеме отговорността. Пари за наркотици има, а за детето си няма да има ли?

Къде пише, че издръжката на дете с неизвестен баща се плаща от държавата? Доколкото знам, прехвърля се към следващите по-далечни роднини.

Ако му запише онзи като баща, после за всичко свързано с детето трябва да му иска разрешение и това широко отваря вратата за още тормоз, който обяснимо жената иска да си спести.

# 31
Трябваше да не желаете, да правите необезопасен кекс.
Сега зависите от много фактори и не всичко опира до това, Вие какво искате.

# 32
Случват се тези неща и в най-добрите семейства, не предизвиквайте съдбата.
Да не говорим, че жената преди раждането е разбрала що за стока е таткото, много жени остават с такива мъже години наред.
Авторката най-добре да потърси неутрален съвет при адвокат.

# 33
Къде пише, че издръжката на дете с неизвестен баща се плаща от държавата? Доколкото знам, прехвърля се към следващите по-далечни роднини.
Не знам какво и къде точно пише, защото не съм юрист. Но знам, че например ромите редовно се пишат самотни майки, защото така вземат по-големи помощи от държавата, отколкото ако детето има известен баща, който отговаря по закон за издръжката му.
Също така не е ли деклариране на невярна информация пред държавен орган, ако бащата е известен на майката, а попълни "неизвестен"?

# 34
Да не говорим, че жената преди раждането е разбрала що за стока е таткото, много жени остават с такива мъже години наред.
Авторката най-добре да потърси неутрален съвет при адвокат.

Адвокат съм и ясно и отговорих.

Не е по желание. Зависи от активността на бащата. Механизми, той да защити правата си и да бъде вписан като баща, законодателството му предоставя.
Дали ще реализира той възможностите си - не можем, да гадаем.

# 35
  • Пловдив
Хайде пак. Не, НЯМА как да ми се случи. Аз съм на 43, знам с кого си лягам - съпруг ми е, децата от него се получават добре. Не искам повече деца, но ако стане грешка ще и си го отгледаме с радост. Как точно предизвиквам съдбата да ми се случи? Да спя с някой случаен няма да стане.

# 36
Оххх , сигурно ще ми излезе през носът това което ще напиша ,но си нямате на представа ,колко жени лежат на ларвите че ,ако забременее въпреки че вижда червените лампички че няма да е читав баща той ще се промени с магическа пръчица и мъжът ще стане послушно кученце ,и ще е до нея цял живот.Винаги съм твърдяла че жените ще трябва да си избият това клише от ума че детето обвързва мъж към жена цял живот.Поне според мен (не казвам всички),но половината от самотните майки си чукат главата в стената именно с тези мисли че детето ще направи един наркоман, алкохолик и комарджия принц на бял кон.Както и да е ,станалото станало,но ме съм съгласна с повечето от съветите тук . Защо един мъж да не участва в живота на детето, дори и да е само финансово????Бащата винаги е само един и майката е само една !!!!

# 37
ЛаРвите са си сериозна работа.
Въпросът е, че и половината обвързани си седят на тези лаРви цял живот.

# 38
един наркоман, алкохолик и комарджия
Щом има толкова оплаквания от тези хора и са произвели толкова самотни майки, очевидно жената е привлечена от качествата на такъв тип мъже. Да, станалото-станало, но все пак би било да се анализира първопричината, отколкото последствията.

# 39

Няма как да предизвикам.
На мен чайка не ми е изпила мозъка.
Няма как да си лягам, камо ли да правя бебе с наркоман, нарцисист, хазартно зависим и алкохолик.
Няма начин Wink
Но тия глупости със съдбата ги умеят хората, които не са способни да понесат отговорност за собствените си грешки и избори.
И като осерат пейзажа - ама такъв мъж ми се е паднал, ама тя съдбата, ма тя вселената, ма той Бог.
Абе не на мен тия простотии.

# 40
един наркоман, алкохолик и комарджия
Щом има толкова оплаквания от тези хора и са произвели толкова самотни майки, очевидно жената е привлечена от качествата на такъв тип мъже. Да, станалото-станало, но все пак би било да се анализира първопричината, отколкото последствията.

Именно,тя е привлечена.
Не е изнасилена.

Мога да обвинявам съдба, Господ и Вселена ако съм на тротоара и кола се забие в мен.
Ама за това, много ми идва.
Не мога да съчувствам грам на жени,  които си лягат с алкохолици, наркомани, покерджии и всякаква друга паплач.

# 41
  • Пловдив
Абе не на мен тия простотии.
Ама точно простотии.

# 42
Не мога да съчувствам грам на жени,  които си лягат с алкохолици, наркомани, покерджии и всякаква друга паплач.
Как ги пишете такива неща, мен ме трият за мизогиния, ако такава истина дойде от мен Laughing
Ще взема да туря един женски пол в профила накрая... Blush

# 43
  • Пловдив
Не мога да съчувствам грам на жени,  които си лягат с алкохолици, наркомани, покерджии и всякаква друга паплач.
Как ги пишете такива неща, мен ме трият за мизогиния, ако такава истина дойде от мен Laughing
Ще взема да туря един женски пол в профила накрая... Blush
Защото си мъж. Други глупави коментари имаш ли?

# 44
Има.
//
Иначе, възмущенията са излишни. Деца се раждат от всякаква паплач.

Общи условия

Активация на акаунт