👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 474
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Това е единственото сигурно - както и да направят, винаги ще има сърдити и/или неразбрали. Дори и да бяха си обмислили много по-обстойно нещата и да бяха изнесни кратка и ясна информация от самото начало, което хич не им се получи. Угодия няма. И то не само защото сме предимно жени Grinning

# 316
  • Другата България
Сериозно ли? На всички са от началото на януари. Срока е дълъг, за да не опищят после някои хора за това пък.
Въпреки че.. май няма опция в която някой за нещо да не пищи.
Аз наистина се надявам организаторите да са си взели урок и просто да прекратят тази лоялна програма.
И в най-смелите си представи надали са предполагали, че ще се сблъскат с такова нещо.

И пак ще кажа, че информацията си я имаше, дори не кратка и ясна, а доста обстойна.
Това, че има хора, които не четат и не се интересуват, е отделен въпрос.
За питанките по хиляди пъти едно и също пък съвсем.
Но разбира се, най-лесно е да виним някой друг, че не може да ни налее автоматично /само с един клик/ всичкото инфо, без никакви усилия от наша страна. Че и кинти да ни даде после, за някакви “мизерни“ точки....

# 317
Като цяло сме си мрънкаща нация, няма какво да се лъжем.
Просто не осребрявате точките и си ползвате форума, както по начало. Никой нищо не ви кара насила да правите. Ако искате си вземете точките, изхарчете си ги и пак не подавайте ГДД. Това си е за вас. Голям трън ви дойде тая програма.

# 318
  • Berlin
Наясно съм доста добре какво стои зад идеята на тази програма. Просто казвам, че едно ЛС е достатъчно за уведомяване, а не да следим срокове някакви. Това са моите три лева по темата.

# 319
Има теми за лоялната програма, банери и пак някои се оправдават, че не знаели.

mlv, имаш съобщение, защото не си ги прехвърлила. Аз нямам и не питам защо нямам. А защо си наградена също е ясно, имала си някакво участие през периода на предизвикателството.

# 320
  • София
От прочетеното останах с впечатление, че само определен брой потребители ще бъдат "наградени". Та каква точно е тази награда след като точките ги имам още от началото на  тази фаза на лоялната програма?

# 321
Да, 1000 човека са наградени.
Ако имаш точки отпреди Коледа, те са изгорели. Значи са от новото предизвикателство.

# 322
  • Другата България
Дева, за потребителката точки и награда са различни неща.
Тя е очаквала, че щом има точки, ще получи И награда.
Някъде напред във времето.
Тъй де, точките са ОЩЕ от януари, а награда няма.
Така поне аз тълкувам постовете.

# 323
О, благодаря ти, Мери! През ум нямаше да ми мине, че и друга награда чака. Blush

# 324
  • Другата България
Така поне аз го разбирам, защото много ясно беше обяснено, че наградата на въпросните 1000 потребители е/са въпросните точки, и имаше като “класиране“ колко потребители по колко точки получават, сумарно 1000.
Няма друга награда.
Не и за това предизвикателство, което вече отмина.
За следващите може да изменят регламента, ако изобщо ги има.
Ето нагледно:
Цитат
ІІ. Получаване на Награда
2.1. Печелившите, определени съгласно правилата на т. 1.7 от раздел I на настоящите Общи условия, класирани низходящо по брой спечелени звезди по време на Играта, в срок до 5 дни, след приключване на Играта, ще получат “Награда”, както следва:
1 бр. Печеливш:   5000 BGM точки, равняващи се на 50 лева;
1 бр. Печеливш:   4500 BGM точки, равняващи се на 45 лева;
1 бр. Печеливш:   4000 BGM точки, равняващи се на 40  лева;
47 бр. Печеливши:   1926 BGM точки, равняващи се на 19,26 лева;
150 бр. Печеливши:   700 BGM точки, равняващи се на 7 лева;
200 бр. Печеливши:   500 BGM точки, равняващи се на 5 лева;
600 бр. Печеливши:   318 BGM точки, равняващи се на 3,18 лева;

# 325
  • София
Не, не чакам друга награда освен точките. Но очаквах тези точки да бъдат получени в края на етапа, а не в началото.

# 326
Ами етапа е свършил през януари. И то не в края.

# 327
Той първи етап на предизвикателството приключи за това точките са раздадени. Предполага се, че предстоят още предизвикателства.

# 328
Колко още? Колко ще има за годината? Просто да си направя една приблизителна сметка... Ако са през 2 месеца, да речем 6 за годината, средно по 5 лв, са 30 лв. Заслужава ли си да се декларират? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 329
Ами питайте ги. Не знам колко още предизвикателства ще има и нямам идея колко пари ще “спечелите”. Ако питате мен, нищо не заслужаваме. Аман от недоволства!

Общи условия

Активация на акаунт