👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 478
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Berlin
Срокът за събиране е бил до януари и после им отнема около месец да разпределят печелившите.

# 301
Печелившите са били разпределени отдавна, какъв месец, всичко става с програма.
Прехвърлила съм моите още на 25.01 като престояха известно време в профила ми тук.

# 302
Аз чак вчера получих лично съобщение за прехвърляне на точки от първото предизивикателство.

# 303
  • оттам, откъдето започва България
Усилията на много съфорумки са да се обясни, че като осребриш точките, получени през тази година, трябва да посочиш и лични данни, за да се плати данък от BG-mamma и през 2026 г. да се декларират от лицето, което ги е получило.

Честно казано, аз бях забравила за тези точки, но BG-mamma ми напомни (за което благодаря). Simple Smile

# 304
Аз чак вчера получих лично съобщение за прехвърляне на точки от първото предизивикателство.
Те на всички вчера разпратиха, не са ни подканяли през ден. Но толкова пъти се променяха срокове за какво ли не, че ако не следи човек постоянно какво става (което вече не знам останаха ли много да го правят), иди разбери...

# 305
  • Berlin
Ами аз заради съобщението разбрах, че изобщо се класирам за нещо. Не виждам къде може да се провери кой спечелил, кой не. Ако не беше съобщението, нямаше да си погледна профила сигурно до лятото. Защо трябва постоянно да следим за това нещо, би трябвало да е автоматично - участваш (то май не може да не участваш), печелиш, уведомяват те и това е.

# 306
В профила - цъкаш си на снимката горе вдясно и избираш Портфейл.

# 307
  • Berlin
Там е ясно, друго имам предвид.

# 308
Предполагам че щеше да стане още по-голяма драма ако бяха изнесли списък с класирането, те и сега що приказки се изприказваха понеже според някого не е оценен справедливо и как кой знае какви спамъри са спечелили повечето точки и разни къде по-некрасиви неща се казаха също... Ако имаше конкретни имена, със сигурност щеше и повече оплаквания да има - има достатъчно хора дето щяха да се въобразят на детективи, да ровят из публикации, да сравняват, да търсят сметка кой колко и защо и да тропат с крак... Човещинка, ама не са хубави тия работи.
Те и не са казвали че ще изнесат списък някъде, де, явно така са го били намислили, вероятно по тези причини.
А че все ще има някой дето не е разбрал - със сигурност има и още които не са и разбрали че съществува тая лоялна програма, камо ли че може и нещо да са спечелили евентуално. Можеше да разпратят на всички класирани по едно съобщение, но са решили да не го правят. И аз моите ги видях по-късно, знаех за програмата но честно казано не очаквах да имам точки от предизвикателството и не бях и поглеждала.

# 309
Според мен е по-добре периодично да пускат кой какви точки/ звезди има присъдени без да се обявяват предизвикателства. Може би по някакъв начин да светва точка на профила в лоялната програма, която да ни извести за погледнем или по друг начин. Нещо от типа:
"За първите три/ шест месеца на годината, смятаме, че най-полезни за развитието на форума са били:
...
...
...,
за което получават Х, У, Z броя точки/ звезди..."

# 310
При положение че изрично се дистанцират от тия преценки и отказват да пояснят каквото и да било, защото нямало човек намесен ами ИИ оценявал постовете...
Аз ги разбирам, те на един да се вържат и да почнат да се обясняват, считай че здрав пръст са си превързали и все ще им се пречка Grinning Шансът да се угоди на всички е не нулев ами и под нулата, това е положението.

# 311
Значи, казвам ви честно. В никакво предизвикателство по моя воля не съм участвала, за да получа 500 точки, даже напротив - още като ги рекламираха заявих публично, че хич нямам намерение да следя и да участвам в такива, че аз само звезди ще трупам - демек ще си пиша по темите както до сега. Не съм и влизала по привилегированите раздели да пускам теми... Но с ИИ явно сме авери. Simple Smile

# 312
  • Далечният изток
Ами така както си ги получила, така и вдругиден ще изчезнат и няма драма...

# 313
  • София
Моите 318 точки си седяха сигурно от началото на януари. Онзи ден получавам съобщение, че съм била от наградените?! Да съм си ги прехвърлила, че ще ги занулят. Та не ми стана ясно с какво са ме наградили, като точките си ги имаше тъй или иначе.

# 314
Сериозно ли? На всички са от началото на януари. Срока е дълъг, за да не опищят после някои хора за това пък.
Въпреки че.. май няма опция в която някой за нещо да не пищи.

Общи условия

Активация на акаунт