👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 461
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Тази работа с #BGMлоялнапрограма не ми харесва и не я разбирам. Откъде им хрумват тези идеи,да им се чуди човек..
Да напомним на вписващите,че има предизвикателство..така аз си го обяснявам.Смятам,че има достатъчно информация по въпроса.

# 391
  • Сливен
И аз да сложа тага #BGMлоялнапрограма и да попитам - 5000лв, тоест пак по 5 лв?

# 392
Здравейте. В края на миналия месец получих лично съобщение, че трябва да прехвърля начислените нови точки към лоялната програма, иначе ще изгорят. До тогава дори и не бях разбрала, че имам отпуснати нови такива. Очаквах някакъв пост от модератор, с който всички да бъдем информирани. Вие как и кога разбрахте, че имате начислени точки?
 #BGMлоялнапрограма

Аз си влязох случайно в профила, за да видя дали съм стигнала бронза и си видях точките. Иначе честно казано това с рейтинг нивото ми изглежда по-забавно от събирането на точки, то точки е трудно да събереш повече от три лв., но пък ще се включа в тренда и ще сложа един #BGMлоялнапрограма

# 393
  • Далечният изток
И аз да сложа тага #BGMлоялнапрограма и да попитам - 5000лв, тоест пак по 5 лв?
5000 точки са за първия. Това са 50 лв.

# 394
Споделям #BGMлоялнапрограма в темата, че да съм по правилата и аз.

# 395
  • София
Чак пък да е правило...
Аз, както и миналият път нищо по-различно няма да правя. Попълних анкетата, но тагове няма да слагам никъде.

# 396
  • Далечният изток
Изобщо не съм сигурна, че е по правилата...
Ето ги правилата за хаштага:
Публикувайте мнение в съществуваща тема във форума, чрез което да запознаете останалите потребители с наличието на лоялната програма на BG-Mamma. Tо трябва да бъде смислено, грамотно написано и с добронамерен тон. В текста на мнението добавете хаштаг #BGMлоялнапрограма

# 397
То всички тук грам не сте по правилата с тоя хаштаг, ама… да има там…

# 398
Аз го сложих вече в няколко теми, но не знам дали мненията ми са с добронамерен тон. Simple Smile

# 399
Аз мразя хаштагове, така или иначе, а спамът още повече. И пиша в 2-3 теми май, а може и толкова да не са.

# 400
  • Бургас
Не съм използвала до сега Хаштаг-ове, нямам и намерение да го правя.
Пиша си по темите, които си следя и ме вълнуват и това е.
Напълно излишно ми се вижда това .

# 401
Здравейте. В края на миналия месец получих лично съобщение, че трябва да прехвърля начислените нови точки към лоялната програма, иначе ще изгорят. До тогава дори и не бях разбрала, че имам отпуснати нови такива. Очаквах някакъв пост от модератор, с който всички да бъдем информирани. Вие как и кога разбрахте, че имате начислени точки?
 #BGMлоялнапрограма
Няколко дни след края на предизвикателството, бяха започнали усилени дебати в тази тема и имаше още една за това кой колко точки получил. Знаех за предизвикателството, но не очаквах че съм се класирала да получа нещо, та не е като да съм проверила веднага след края му, мислех че няма да има какво да видя. Почнаха едни приказки тук, по някое време - Чакай пък да погледна. А, то имало Grinning
Но не съм ги видяла по-рано защото аз не съм сметнала за нужно да проверя, а не че не се е знаело, беше си обявено кое кога и що. И срокът за прехвърляне беше доста дълъг също, май повече от месец имаше след края на предизвикателството, пращаха съобщения да напомнят като вече оставаха 1-2 дни до края му.

# 402
Изобщо не съм сигурна, че е по правилата...
Ето ги правилата за хаштага:
Публикувайте мнение в съществуваща тема във форума, чрез което да запознаете останалите потребители с наличието на лоялната програма на BG-Mamma. Tо трябва да бъде смислено, грамотно написано и с добронамерен тон. В текста на мнението добавете хаштаг #BGMлоялнапрограма

Tова го разбирам като самото мнение да обяснява за програмата и да му добавя и хаштаг за по-согурно. Примерно влизам в някоя спортна тема и ни в клин, ни в ръкав изпслесквам, че има лоялна програма в бгмама. Което пък за всички, които следят дадената тема и се интересуват, ще бъде много дразнещо според мен.

# 403
И аз така го разбирам и наистина е тъпо. Който им мисли маркетинговите стратегии на бг-мама, явно не е активен потребител и не е много наясно, че това по-скоро ще отблъсне, отколкото ще привлече.
Аз още недоумявам за какво им е целият този спам. Темите се размиват, стават неприятни за следене, форумът се пълни с абсурдни теми от по 1 или 2 мнения. Преди триеха мнения за щяло и нещяло, сега поощряват спаменето.

# 404
Защо #BGMлоялнапрограма препраща към търсачката на форума вместо към самата лоялна програма и нейните правила / условия?
Как незнаещите ще разберат за какво става въпрос с този хаштаг?

Общи условия

Активация на акаунт