👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 455
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Единственото ми обяснение, че вечно има някой неразбрал какво се случва и може би се опитват така да направят, че информацията да достигне до повече хора. Обаче гарантирам, че пак ще има неразбрали накрая, че имат и защо имат точки.

# 406
  • на последния етаж
И аз да споделя #BGMлоялнапрограма в темата, въпреки че не разбирам смисъла какъв е.

# 407
  • Другата България
Благодаря на всички за разясненията за хаштага.
Ще си мина и без него явно.

# 408
Честно казано съм доста активна в определени теми и някак ще ми е неудобно този #BGMлоялнапрограма да го изтипосам там....просто не върви.

# 409
А къде точно в профила мога да видя наличните си точки от #BGMлоялнапрограма

# 410
В момента и аз мога да ти кажа колко точки имаш - 0 Grinning
От предходното предизвикателство няма как да имаш защото бяха валидни до определена дата. А от текущото още не е приключило че да са дали на някого.
Иначе в профила си като го отвориш е трудно да не забележиш къде пише Лоялна програма, дори има надпис "Ново" точно там...

# 411
  • Телиш/Плевен
А къде точно в профила мога да видя наличните си точки от #BGMлоялнапрограма
Профил - Портфейл:

# 412
В момента никой няма точки.

# 413
  • оттам, откъдето започва България
Аз пък имам точки от #BGMлоялнапрограма,
но не помня до кога може да се ползват.

# 414
Имаш, ако си ги прехвърлила.

# 415
Тези раздели не са моите и не смятам да се подвизавам там. Нека и други да имат точки. Анкета ще попълня.

# 416
  • Berlin
На мен не ми допада това с тези хаштагове. Пльоскат се на всякакви мнения. Да, авторът може да си мисли, че мнението му е полезно, но на мен не ми носи никаква “полезна” стойност, защото просто съм на различно мнение (да речем).
В предното “предизвикателство” не участвах, т.е. активността ми във форума не се промени и не смених темите, в които пиша (но пък започнаха да ми излизат някакви нови теми като предложения, някои от които интересни), накрая се оказа, че се класирам и съм от спечелилите.

# 417
  • Пловдив
Масово се среща хаштага, без никаква връзка под нечие мнение 🤦🏽‍♀️

# 418
Това е защото всеки си го тълкува както иска. Според вас трябва да се обяснява за лоялната програма.
Според мен, трябва да се напише релевантно за дадената тема мнение и да се добави хаштаг. Така го разбрах и не ме интересува какво мислят другите, докато не бъде изрично написано от модератор.

# 419
Всяко мнение във форума е част от предизвикателството, има връзка.

Общи условия

Активация на акаунт