👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 467
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Близо съм до злато още от началото на лоялната програма, но чертичката не помръдва. Не че ми трябва.

# 376
Всичко си е описано в условията на програмата, ето подробно описание

# 377
Неполезно мнение, ама се сетих за един стар виц:

"Днес една 26 годишна жена ми предложи секс, в замяна на това трябвало да рекламирам някакъв препарат за баня във форумите.
Разбира се, аз отказах защото имам висок морал и силна воля, почти толкова силна колкото е и новият ХХХ, закупен с точки от  #BGMлоялнапрограма , супер силният препарат за баня, сега с мирис на лимон и ванилия!!!"

# 378
  • София
Според ОУ на програмата трябваше да съм получила звезди и да съм минала на ниво бронз, защото преди попълването на първата анкета ми оставаше около 1/3.
Сега все още ми остава толкова до заветния бронз, въпреки попълнената първа анкета.

ОУ на Лоялна програма
Цитат
5.3. Отличителни баджове, с оглед достигнат праг:
бронз - при достигане на праг от минимум 1 000 звезди;

ОУ на предизвикателствата
Цитат
4. Попълване на анкета
Получател: Потребител, попълнил докрай анкетата и посочил имейл адреса си
Звезди: 500

# 379
Да, имам предвид, че помня на какво положение беше чертата, преди да попълня първата анкета - след като кампанията приключи нямаше промяна - т.е. не съм получила звезди, въпреки че съм попълнила анкетата.

# 380
AeroJ, точно така си звучи наистина Grinning

mibobo, благодаря, не че ми върши някаква работа тая информация заради което съм я и забравила след първото прочитане но си права че всъщност това си го пише. Пак е малко все тая де, щом не си виждаш текущите. Но може би е по-добре така, че иначе ще е още едно нещо което да си "мерят" потребителите Grinning

# 381
Ами моята "скала"/ черта е от злато към платина, която отговаря по дължина на 75 000 звезди, така че не мисля, че 500 или 1000 звезди ще успеят да я мръднат много чисто визуално...

# 382
  • София
Ами моята "скала"/ черта е от злато към платина, която отговаря по дължина на 75 000 звезди, така че не мисля, че 500 или 1000 звезди ще успеят да я мръднат много чисто визуално...

Няма, но от старт до бронз са две анкети. И когато не си тръгнал от 0 би трябвало да е видимо, а няма промяна.

# 383
  • София
Хм, май не сте прочели или разбрали правилата Wink
Хаштага се използва само веднъж/еднократно и само за този пост носи определен брой звезди.
И идеята е да се постави в друга секция и тема като реклама един вид. Едва ли ще върши работа в тази тема...

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 18:49 от Diavolo

# 384
И аз така го разбрах - един вид информираш другите четящи темата за това че има предизвикателство. Като се замисля, не е крайно лоша тактика, при положение че предишното толкова пъти се оплакваха потребители че не били разбрали че нещо става и какво става Grinning

# 385
Не пише , че е еднократно, а и няма гаранция за точки, както и за всяко мнение / нова тема.

# 386
  • София
Напротив, пише си го черно на бяло

# 387
Е, пише за звезди, точки не е ясно кой и колко ще получи докато не приключи предизвикатевството и не се направи класирането.

# 388
  • София
Всъщност не е точно така, объркал съм се и аз.
Важи еднократно за една тема/публикация. А не изобщо за всички публикации в периода.

Ето цитирам:

3. Добавяне на хаштаг #BGMлоялнапрограма в отговор*;
Получател: Авторът на отговора
Звезди: 0-100
* Наличието на хаштага в отговор се отчита еднократно за една публикация.

# 389
Здравейте. В края на миналия месец получих лично съобщение, че трябва да прехвърля начислените нови точки към лоялната програма, иначе ще изгорят. До тогава дори и не бях разбрала, че имам отпуснати нови такива. Очаквах някакъв пост от модератор, с който всички да бъдем информирани. Вие как и кога разбрахте, че имате начислени точки?
 #BGMлоялнапрограма

Общи условия

Активация на акаунт