Приятелят ми не ме обича

• 7 439
  • 237
  •   1
Отговори
# 75
Ето това е. Той, вместо да води като мъж, държи едно такова никакво положение.
Нито е връзка, нито е обвързване, ами една такава "висяща ситуация". И "ох, не знам".

Паля, защото и аз преживях нещо подобно. Обаче по едно време запалих и аз скъсах.
От кога пък мъжете водят? Жената води и винаги е било така. Ако мъжът “не иска да се води” това вече е друга бира.

# 76
Имам приятелки, които с години влачат подобни отношения тип ‘иде ми, дойде ми’. Уж мъжа не иска сериозни отношения, но пък изисква ексклузивност в секса. Уж жената се води свободна, но емоционално е обвързана с някой, който не я цени достатъчно, за да заяви отношенията си с  нея.
За мен това е жив мазохизъм.
Веднъж само пробвах подобна връзка започваща със заявлението ‘аз не искам сериозни отношения’, за период от половин година и се чувствах като изпита от енергиен вампир. След като почнах да давам това, което получавам бях обвинена, че го използвам за вибратор. Интересното е, че след като прекратих отношенията, господина взе да ми опява колко ме обича, и че това било любов, видиш ли. 😂
Сбъркани мъже са това за мен. Да ги ‘лекува’ някой друг.

# 77
  • София
Ми да. Тя е повела и е провела нужния разговор. След като той не е отговорил, за съжаление е ясно.

Моята стратегия е - след като съм провела разговора, аз съм на чисто. Аз съм казала каквото съм имала да кажа. След това се отдалечавам все повече и повече и си тръгвам по моя път.

# 78
  • Обран бостан ;)
А, мъжете са днешните жени – не знаят какво искат.
Скрит текст:
Искали връзка – ама няма да излизаш без мен, искам да сме постоянно и всеки ден заедно. Иначе, не се брои за връзка.
Предлагаш им само секс – ааа, не, ти ме използваш.
Предлагаш им добро изкарване 2-3 пъти в седмицата с евентуален бенефит – аааа, не намери си приятелки за разговори.
Последно?

Еманципираме се.
В скоро време жените ще ни водят по почивки и ще клякат с пръстени Wink

# 79
Ами, да Роки, вероятно е това, което трябва да направя и аз, но се привързах и ми е трудно да се откъсна. Ама вървя в тая посока, след като на директно зададен от мен въпрос, пак получих "не знам", а аз отговорих на неговите... Просто няма смисъл.

И към какво точно се превърза, че ти е трудно да се откъснеш, след като явно такова отношение не ти допада?

# 80
  • Обран бостан ;)
Ами, да Роки, вероятно е това, което трябва да направя и аз, но се привързах и ми е трудно да се откъсна. Ама вървя в тая посока, след като на директно зададен от мен въпрос, пак получих "не знам", а аз отговорих на неговите... Просто няма смисъл.

И към какво точно се превърза, че ти е трудно да скъсаш, след като явно такова отношение не ти допада?

Към кредитната му карта Trollface

Гледай сега как ще НИ каже, че парите не я интересуват Wink

# 81
Ама много сте интересни и вие мъжете, защо пък да съм се привързала към кредитната му карта? Представете си има жени, които това не ги вълнува. Аз спонсор не си търся и никога няма и да търся.

Привързах се към човека, защото е добър човек, защото общуваме много добре. Можем с часове да си говорим. Прекарахме и хубаво споделено време заедно. Отношението не беше такова през цялото време, тръгна си добре, в един момент се отдръпна, само той си знае защо. Ама, какво да ви обяснявам, щом мислите, че всичко е пари...

# 82
Много е смешно как едни и същи тролове проектират собствените си неудачи във всяка тема... Да не вземе да се припознае някой обаче Wink

Meredith, не се връзвайте, давайте игнор на малоумни коментари.

# 83
Еманципираме се.
В скоро време жените ще ни водят по почивки и ще клякат с пръстени Wink
Нема те огрее значи. Grin
Аз по почивки не обичам да ходя и не водя.
Пръстени тоже, само ако са на баба ми/ти.

# 84
Ама много сте интересни и вие мъжете, защо пък да съм се привързала към кредитната му карта? Представете си има жени, които това не ги вълнува. Аз спонсор не си търся и никога няма и да търся.

Привързах се към човека, защото е добър човек, защото общуваме много добре. Можем с часове да си говорим. Прекарахме и хубаво споделено време заедно. Отношението не беше такова през цялото време, тръгна си добре, в един момент се отдръпна, само той си знае защо. Ама, какво да ви обяснявам, щом мислите, че всичко е пари...

Ами късай на секундата тогава, щом се е променил и то не в положителна насока. Ти себеуважение нямаш ли?

# 85
Моята тема изчезна:)

# 86
То и при двете ви е едно и също. Хем ви казват, хем ви показват, че ни ви щат, а вие им се натискате.

# 87

Извинявай, просто ситуацията ти е подобна. Просто в моя и в твоя случай, мъжете трябва да вземат някакво решение, в крайна сметка или ние да го вземем вместо тях и колкото да не ни се иска, да прекратим тези неясни отношения и всеки по пътя си отново. Аз усещам, че той хем иска, хем не му стиска (може пък и да бъркам), обаче не си заслужава ей тия размисли и страсти, дето имаме с теб. Само себе си тормозим по тоя начин с много мислене кое, как и защо е, а всъщност, вероятно не си заслужава.

То и при двете ви е едно и също. Хем ви казват, хем ви показват, че ни ви щат, а вие им се натискате.

Не съм съгласна. Нито казват, нито показват, нито ние се натискаме. Пробваме да изясним едни неясни отношения, но няма кой да е достатъчно мъж и да заяви ясно и направо, какво иска в крайна сметка.

# 88
  • София
Мередит направи много хубаво включване, авторке.
На нея също ѝ е трудно, но не се заблуждава относно господина с кашата в главата.

# 89
Драмата на авторката на темата я разбрах. Драмата на Meredith обаче ми изглежда псевдо драма. Доколкото описваш в коментарите и двамата искате едно и също и отношенията ви са именно в този коловоз. Той, за да се отдръпне или е идентифицирал друго желание в отрещната страна, или си е намерил друга. При всички положения има конкретна причина - нещо в тези отношения вече не го устройва и не работи за неговия наратив.  
Просто в моя и в твоя случай, мъжете трябва да вземат някакво решение, в крайна сметка или ние да го вземем вместо тях и колкото да не ни се иска, да прекратим тези неясни отношения и всеки по пътя си отново.
Всеки решава сам за себе си. Липсата (или по-скоро несподелянето) на решение у другата страна сама по себе си е решение. Успоредно с това Вие трябва да решите сами за себе си, а не да сте реактивна страна, която се води по нечии прищевки, които Ви правят нещастни. Ако не можете или не искате да вземете решение какво ще търпите и какво няма да търпите, то господата ще (вече) го взимат вместо Вас.

И няма такова нещо като страх от обвързване. Има нежелание да се обвържеш с даден човек и желание да продължиш да си стоиш необвързан докато не се появи друг човек, с когото да поискаш да се обвържеш.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 16:03 от Rebel Rebel

Общи условия

Активация на акаунт