Ноемврийски бебета 2024 - тема 2

• 13 916
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
H&M - 20% намаление. Дали не накупих 1000 неща? 🙄 нямам търпение да дойдат 😆

# 496
За мен подобни сайтове, като този с гризалката, са си чисти кожодери. Поръчах преди време същата, пак силиконова и перфектно качество от Шейн за 6 лв.някъде. Много съм доволна.

# 497
H&M - 20% намаление. Дали не накупих 1000 неща? 🙄 нямам търпение да дойдат 😆

Ще спра да влизам в темата 😂

# 498
  • София
Нарочно не смея да се регистрирам в Шейн и Тему и не влизам в Алито 🫣. Сега поръчах удължители за бодита от Емаг, че 68 размер не се закопчават, а 74 са му по-големи от горните дрешки и се нервя.

Имате ли диастаза? При мен положението е зле.

# 499
Ох и аз имам проблем с пазаруването. Мъжът ми от време на време ми прави забележки да се спра, ама аз как, "то е за децата..." 😇😅

Ето сега се чудя с какво да запълня кошницата на Амазон до 50 евро, за да си закупя тази сладка гризалка пиле 😂 А сега бива ли с тази информация за HM, и там ще надникна, добре че там поне не трябва да стигам оборот за доставка Grinning

# 500
Аз съм като развързана с Шейн. Спиди са пред нас през ден, вече се знаем на малко име. Ама какви хубави играчки и дрешки съм взела на малката! И продължавам да взимам. И не спирам. Имам чувството, че скоро ще ядем хляб и сол и ще живеем под някой мост, и Спиди ще ми доставят пратки там Joy

# 501
Ох, момичета, много ме разсмяхте с тази гризалка-пиле и покупките и ще взема да се разпиша за първи път по темата (иначе ви следя още от появата на двете чертички миналата година).

Накратко, в една от поредните безсънни нощи и аз се натъкнах на реклама на гризалката и макар да знаех много добре, че не струва тия пари,  пак я поръчах. ММ вече втори месец се шегува, че ми е излязла почти на цената на жирафчето Софи, а в Тему я има същата за 5.90 лв. 😄 Фууд грейд-мууд грейд, те от Тему ги купуват. Нооо, бебка си играе с нея, дъвче я там, не съм съвсем капо!

В този ред на мисли, ако някой има жирафчето Софи, може ли да сподели наистина ли е толкова магическо и харесвано от бебетата?

# 502
Аз лично не бих купила нищо, което влиза в устата на бебето, от Тему или Шейн, понеже кой знае дали нямат някакви опасни химикали - има доста такива случаи и просто не бих рискувала.

# 503
  • София
Не бих казала че проявява интерес засега към Софи, един път му я бутнах вместо ръцете и я задържа в устата. Днес го пробвах пак, не стана. Може да е малък. Но и племеникът ми не й обръщаше внимание. Като всичко, явно си е до бебе и гаранция дали ще хареса няма.

За гризалката ми е ясно че я има в Тему, Шейн и Алито. Но прежалих 20 лева оттук, че поне се разминах само тях. В Шейн и Тему кой знае още колко неща щях да купя.

Ох, момичета, много ме разсмяхте с тази гризалка-пиле и покупките и ще взема да се разпиша за първи път по темата (иначе ви следя още от появата на двете чертички миналата година).

Накратко, в една от поредните безсънни нощи и аз се натъкнах на реклама на гризалката и макар да знаех много добре, че не струва тия пари,  пак я поръчах. ММ вече втори месец се шегува, че ми е излязла почти на цената на жирафчето Софи, а в Тему я има същата за 5.90 лв. 😄 Фууд грейд-мууд грейд, те от Тему ги купуват. Нооо, бебка си играе с нея, дъвче я там, не съм съвсем капо!

В този ред на мисли, ако някой има жирафчето Софи, може ли да сподели наистина ли е толкова магическо и харесвано от бебетата?

# 504
Ние имаме жирафчето и плюшена дрънкалка Софи също. Много се радва като види дрънкалката, но не я гушка или нещо подобно.. жирафчето го дъвче, ноо не е любимо като цяло.  Май по-натам се кефят.

# 505
Моето не проявява кой знае какъв интерес към Софи все още, прасна се веднъж по лицето, та имахме сълзички 😃. Повече се кефи на плюшените дръкналки от комплектите.
Ще видим като почне да никнат зъбките.

# 506
Аз лично не бих купила нищо, което влиза в устата на бебето, от Тему или Шейн, понеже кой знае дали нямат някакви опасни химикали - има доста такива случаи и просто не бих рискувала.

Точно това се опитах неуспешно да обясня и аз - ти си мислиш, че го купуваш от някакъв сайт за играчки, но то е прекупено от Тему, Шейн и т.н. Не само изглежда така, от там е купено, хората са си направили сайт и реклама, надуват цената и хоп - ние си мислим, че купуваме нещо безопасно. Само че съвсем не е така. За това имам нова тактика - играчки купувам само като са произведени от конкретен бранд. Само така ми е струва, че си гарантирам, не са дропшипнати от китайските сайтове.

Благодаря за отзивите за жирафчето! При нас най-голям хит в момента (началото на 4-и месец) категорично е O-ball. Доооста време си играе с нея прехвърля я между ръцете, макар и все още неосъзнато. Много съм доволна.

# 507
По препоръка и аз взех Oball. Опитва се цялата да я налапа и е много смешен 🤣🤣🤣 иначе установихме и че като се търкаля по земята също е супер интересна, защото поради формата си се движи самостоятелно за известно време. Чак на мен ми беше забавно 😁 много добра покупка!

# 508

И аз изобщо не обичам да пазарувам от въпросните магазини, с малки изключения. Има го и проблемът с препродаването, да… но просто чета повече от къде идва, от какво е направено. Освен ако нещо китайско не ми хареса много, тогава понякога не се сдържам.

Аз си бях набелязала тези ръчно рисувани каучукови гризалки и вчера му взех репичката, мнооого са красиви и се подготвяме за захранването с тях.

https://sgusheni.com/produkt-kategoriya/aksesoari-bebenosene/grizalki/

Но цената също е друга, няма как да се сравнява с shein. Обаче като се замислиш, поръчките от temu с какъв обем са, май даже излиза по-евтино да вземеш само едно качествено нещо от физически магазин или от български търговец. Никой не поръчва само една гризалка от Temu и край.

# 509
Ако е установена марка, която просто има производство в Китай, не е проблем - те си регулират производството. Ама ако е някоя измислена марка, която е само в Тему или Шейн, изобщо им нямам вяра, че са спазвали добрите производствени практики. Има толкова репортажи, че са откривали какво ли не в тях. Да не говорим, че може и да са произвеждани с робски труд, което за мен също е нещо, което не искам да подкрепям.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 09:47 от Zimk02

Общи условия

Активация на акаунт