Имаме си втора тема-ние португалките !

• 18 224
  • 292
  •   1
Отговори
# 150

Зой4е,страхотна снимка,много сте хубави и двамата!!!! smile3501  love001

# 151

Зой4е,страхотна снимка,много сте хубави и двамата!!!! smile3501  love001
Мерси мила Hug Hug
Къде се губите вси4ки newsm78
Времето тук е страхотно и ние след малко ще излезем да се поразходим.Ако се задържи така и през уикенда сигурно ще стигнем до плажа  Party

# 152
  • Стара Загора
Снимките още не съм ги вкарала във форума, ама имам чувството, че май само на мен не ми остава време за всичко.
Днес трябва да чистя, в петък чакам една приятелка да идва на гости и ...имам чувството, че тези 24часа са ми все недостатъчни Tired .Ужас!
Знаете ли някакъв сайт освен Венка?Стоян иска да разглежда за обувки, настроил се е на тази тема, а аз се сетих само за Венка, а там общо взето нямаше нищо.
Меди, свързахме се с фирмата, сега чакаме отговор.
Още не мога да повярвам, че края на юни си тръгваме.Не можах да усетя тези 2 години тук.Така бързо минаха ooooh! .Даже снощи се чудих как лети времето.И като казах на Стоян, че сме от 5 години заедно, а не съм разбрала направо кога са минали Laughing .Взех да се чувствам малко като все изостанала за нещата.На моята възраст хората завършват висше, а аз съм само първи курс.Имат и хубави работа, а аз едва юни ще си търся и като се сетя какво е положението и все каква "работа" се предлага Cry  doh, направо не ми се мисли.

Целувки за всички! Hug
(да добавя само, че борачето беше мое)

# 153
  • В голямото море...Живот
Хей,Дани,така се бях затъжила за теб.Радвам се,4е нещата се понагласят.Друг сайт,може би на ЛаРедут,но пък на мен там не ми харесват много.Вси4ко е въпрос на вкус де.
Зой4е,и тук е много топло.И ако знаеш как ме мъ4и..като трагна по огледи и до 19 4аса сам като прасе....така се 4увствам а навярно и така смардя....А как ще е лятото не ми се мисли.Хубавото е,4е сам в отпуск от 25.07 до 13.08...може и до БГ да преско4им...Да не говоря много,да не ни мине нещо път.А ти прихващаш болестите на Дани...да си вземеш апарата и да не цъкнеш поне 1 снимка:)
Целувки моми4ета и дайте по активно....

# 154

Доре,ка4их снимки от 4те рожденни дни и малко от Блгрд.
Адресът е www.picvalley.net,za da gi vidite kliknete na Subs.to
Дано стане ина4е се ка4иха бързо и много лесно.

# 155
Не става,нещо пропуснах ще го оправя. Sick

# 156
  • Стара Загора
Точно се наточих да гледам снимки Mr. Green
Говорихме с фирмата за колата, или по-точно говориха със Стоян.Говориха за контейнери, размери и т.н., но нямали право да карат коли.Ако сме били съгласни и сме имали желание, си било наш риск, но нямало как да се оформят легални документи и евентуално сме можели да имаме проблеми при внасянето и в България.

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 00:49 от DSS (Danimira)

# 157
  • Стара Загора
Ей, много замряла темата Sad Защо така?

Аз да се оплача, че както не исках да чувам за Биг Брадъри и т.н. сега се запалих, че чак беснея.
Гледа ли го някой друг (или да е в течение малко)?Май ще съм единствената ooooh!

Мислим към средата на май да спрем дом.телефон и интернета Cry (какво ще правя без интернет Shocked направо ще откача-и без това спряхме кабелната, а нямаме обикновенна антена) ooooh!

Дайте малко да живне темата.Напоследък седим все на втора страница.
За всички Hug

П.П.Меди, снимките още не се отварят.

# 158
Вярно е,никакви ни няма Thinking
Или много работа или .....
При мен определено е липса на време.Откакто ме преместиха в нов офис нямам право да отварям 4ужди страници,да си проверявам ли4ната поща,да си инсталирам Скайп и други подобни.Проверяват компа всеки ден #Cussing outА ве4ер като се прибера той ве4е е окупиран #2gunfire.При мен нещата някак си вървят.Определено не ми се работи в тая фирма пове4е,но 4акам нещата с бизнеса да по4нат та да видим какво ще стане и какво ще правим.Само не знам как ще стане...ние в къщи за нормални неща не можем да се разберем камо ли за нещо голямо.Ама каквото е рекъл Господ,това ще е.Пък ако нищо не тръгне се връщам в БГ,поне да съм си близо до детенце.Мога да по4на в коя да е агенция там.Запо4вам ве4е да се от4айвам,времето си минава........

# 159
  • Стара Загора
Доре, тези във фирмата като някакви полицаи бе #Crazy .Голяма работа, ако влезнеш в чужд сайт, или си провериш пощата.Много издребняват Rolling Eyes .
Не се отчайвай за нищо.Всеки има проблеми, всеки!Ама се опитваме да ги решим.С отчаяние нищо не се постига.  love001
Къде сте всичкииии?

# 160
Дани,не съм се от4аяла,само ми е писнало да дърпам,бутам,да правя вси4ко да вървят нещата и после да ми казват,4е нищо не съм направила,4е ме вла4ат на гръб и други подобни.....А времето си минава и съм на по4ти 37г ве4е.Все още не знам къде то4но искам да живея.Май е крайно време да го реша,за да по4на да си нареждам нещата според мястото.
Хайде,4е стана много тъжно Grinning

# 161
охх тук съм но влизам за малко и само 4ета.... Embarassed
на бързо...
Ина4е  едно и съ6то при нас...малко проблеми си имаме с финансите(институцията) и се мъ4а да ги разре6авам...но не е лесно без помо6т....и как оби4ам да се моля  #Cussing out а трябва... и съм малко еm baixo
Доре това е най гадното да прави6 вси4ко и накрая да няма признание.... и на мен ми се слу4ва......но мъже #2gunfire #2gunfire #2gunfire хвани единия удари другия.....Но ти поне не си обвързана...така 4е ти е по лесно......но трябва да го ре6и6....
Пожелавам ти кураж Hug

Гледахте ли или 4етохте ли за Слави....много гадно ми стана.....На никой не го пожелавам....
Меди какво стана с снимките?
Зой4е севтосахте ли плажа?
Хайде пи6ете когато имате възможност......До скоро

# 162
И аз гледах за Слави:(Мъж ми разправя,4е дрогата не прощава на никой и вси4ко е рекламен трик,но на мен не ми се вярва.Тъжно е 4овек на неговите години да изпадне в такова положение,но пък е борбен.Дано се оправи.....
Светле,не съм обвързана по документи,но ми е писнало от срещи раздели.За това се опитвам да се боря и да си подобря отношенията.Лесно е да си тръгнеш,но гаранция няма,4е следващия ще е по добър.По трудното е да изградиш нещо.А знаеш какви сме Девите,нали.........

# 163
Здравейте и от мен Hug
Аз не се обаждам,щото никой не пише и да не е всеки втори пост мой,ама сега ще наваксам Mr. Green
Светле ние ве4е ведъж ходихме до плажа,ама не сме се събли4али,малкия обожава да си играе на пясъка.Днес ни домързя да отидем Embarassed,но за сметка на това купихме един басейн,топка и пояс изгодно за 6 евро и днес Дани го сефтоса.И снимки имам,ама нещо снимка.бг много ме бави и като успея да ги ка4а ще пратя,ама сигурно утре.Я кажи моля те какво е станало със Слави,4е не съм разбрала.
Меди и Дани нали щяхте да пускате снимки newsm78
Новаа къде се губиш?Кога ще идвате към Португалия?
Дани вие нямате ли да идвате към този район да се видим?Нали щяхте да идвате към Порто newsm78
Доре искренно ти пожелавам нещата при теб да се наредят PraynigНезнам защо,ама и преди съм си мислела по твои изказвания,4е този мъж не е за теб,но ти най добре си знаеш.
Линда из4исти си малко пощата,4е не мога да ти пратя ли4но съобщение.

# 164
Зой4е про4ети това и 6те разбере6.....
http://www.focus-news.net/?id=s1432 Peace

Общи условия

Активация на акаунт