Пък иначе като започнахме бяхме много чил
Даже ентусиаст - бях си взела ранен тест още като започнахме опитите
Първия и последен ранен тест, който си направих
Отидохме на екскурзия, еуфория, а-у. Ходих на лекар, на когото вярвах, да огледа - нямам проблеми, тая киста, дето не я запомних как се казва не е проблем, този полип, дето един път се вижда, един път не се също не е проблем. Оказа се, че спокойствието не ми е изчистило уреяплазмата, не ми е отпушило тръбите, не ми е махнало 4те полипа и не трогна ендометриозата
За щастие толкова от мен
Че спокойствието има много работа при двойки със списък троен на моя. Ей го - преди две седмици се роди детенце в семейството на познати, чакано 10 години. Не знам с каква самонадеяност някой казва в очите на човек, който се бори с години "Само се успокой и ще стане."
Но за съжаление не е правило в природата
Може да ги редуцирам после като ми размине, защото много ме палят такива неща. Още не съм си простила, че се оставих да ме баламосват в началото и не си обърнах внимание. Още не съм си простила, че тъпо и упорито вярвах на "то всички жени имат цикъл и ги боли". Но тези неща ми помагат да продължавам, да си напомням колко път съм минала
Погледнете се в огледалото и се похвалете, че още сте тук, още се борите, правите крачки, въпреки всичко, което носите на гръб. Ако сами не можете - аз ви поздравявам! "Човек не знае колко е силен докато да е силен не е единственото, което му остава." Пожелавам ви да не ви се налага да сте толкова силни 
4 дни до тест
Инферия, много подкрепям разсъжденията. Не пускам палците!
А от "успокой се и ще стане" бих забогатяла ако получавах пари като го чуя. Че даже съм се насилвала да се успокоя, за да стане. И като не стане се чувствам сякаш съм се провалила в успокояването, все едно са малко нещата, за които са се чувствам провалена.. няма да коментирам повече. За мен измиването на ръцете със стреса е просто неоткрит проблем. 

що за глупост, мхм то само заплатата определя кой мъж и кой жена.

Тия въпроси и техни разновидности идват от хора със спонтанно зачеване, роднини, както и тотално непознати. При нас от... Хм... 9 дойки има само 3 естествено, 2 от първия път, другата с много опити и загуби. Другите са още по трасето - кои пак с много опити и загуби, кои с неуспешни инвитрота и инсеминации
Ние си даваме кураж и съвети
Препоръчани теми