2x2 ще премам 

В края на февруари минах през ендокринолог и репродуктивен специалист. Припомням, че при мен потресаващо завишени бяха андрогенните хормони. Ендокринолога нищо не спомена за надбъбречната, само поликистоза. Но репрото като видя изследванията и тактично каза да потърся и второ мнение /още не ми е останало време/. Защото според него проблемът може да е от надбъбречната жлеза. За съжаление, време не ми е останало да отида при друг ендокрилог, но пък този месец имам положителен тест за бременност 9 DPO. Пуснах кръвен през 48ч и стойността от 20.10 е 71.70.
След 48ч ще пусна отново, но искам да благодаря за съветите за всички добавки, които пиех - Myo Inositol, L Arginine, NAC, вит. С, Д, Ubiquinol, Omega 3...
❤️ Не знам дали приемът им е спомогнал за такива стойности на прогестерона, но такива не бях виждала при себе си - 87.70nmol/L . /на изследването в четвъртък беше 84/. Сега продължавам само с фолиевата и омегата, нали така?
След 48ч ще пусна отново, но искам да благодаря за съветите за всички добавки, които пиех - Myo Inositol, L Arginine, NAC, вит. С, Д, Ubiquinol, Omega 3...
❤️ Не знам дали приемът им е спомогнал за такива стойности на прогестерона, но такива не бях виждала при себе си - 87.70nmol/L . /на изследването в четвъртък беше 84/. Сега продължавам само с фолиевата и омегата, нали така? 

Препоръчани теми