Как да постъпя правилно

• 7 985
  • 122
  •   1
Отговори
# 45
Този определено НЕ става за съпруг и баща. Не си губете времето повече.

# 46
Щом пие в дните, в коишто си в овулация, дали толкова иска дете ? Спирай с опитите за дете. Кажи му, че докато не видиш някаква промяна в него дете няма да правите и стой и наблюдавай. Веднага ще си проличи дали иска дете и колко е готов да се промени.

# 47
Едно е да излиза и да пие по 1-2 питиета веднъж седмично, друго е да излиза и да пие през вечер. Това сега ли е или по принцип си е така от отдавна? Ако е моментно залитане, вероятно не е фатално, но ако си е начин на живот, това вече е друго. Системното пиене има неприятната тенденция да се влошава, а успоредно с това и проблемите да се задълбочават. Има ли алкохолици в рода? Доколкото знам има някаква генетична предразположеност при алкохолизма.

Как така пропуска момента за забременяване? По три дни е в запой и не се вясва ли? Проведете сериозен разговор и за бебето, и за пиенето и вижте как ще продължите напред. Ако не сте на една вълна, сега е моментът да търсите друг човек. Да си загубите още няколко години да го чакате ще е за Ваша сметка.

# 48
  • София
Системното пиене има ефект не само през дните на овулация...

# 49
  • София
Чета тази тема и другата и си мисля, как млади жени стоят в някакви неясни отношения по 5-6-7 години и защо си го причиняват.
Не може да е само липса на опит, не са на по 17 все пак..

С Манди Бо коментирахме за вътрешния компас на решенията и дедлайна за тяхното прилагане. Това тук е емоционално самоубийство.

# 50
Чета тази тема и другата и си мисля, как млади жени стоят в някакви неясни отношения по 5-6-7 години и защо си го причиняват.
Не може да е само липса на опит, не са на по 17 все пак..

С Манди Бо коментирахме за вътрешния компас на решенията и дедлайна за тяхното прилагане. Това тук е емоционално самоубийство.

И то става дума за жени около 25-30 години. А не 18...

# 51
Ако знаеш съдилищата с колко срещнали се в този разговор развеждащи се двойки са пълни Grinning

Авторката трябва да отговори първо на себе си иска ли наистина дете от този мъж, ако знае че той няма да стане занапред по-прекрасен, а ще си е сегашната версия, че и с малко нови бъгове с годините. Ако отговора е да, си струва да го убеждава за дете, ако тя се колебае...

Аз смятам че ще се промени с годините , тъй като се е променил към добро от началото на връзката ни . Разговори има между нас казва че ще спре с излизанията като имаме дете и ще се промени , но се замислям че наистина може подсъзнателно да не иска дете все още .

Интересно.. Какво беше в началото на връзката ви, което се е променило? (в случай че искаш да споделиш)

А кой ти гарантира, че ще го направи?
И защо не отсега, а някога си?

# 52
Ms.Gorgeous, и аз чета четвърта поредна тема точно след онази с приятеля и се чудя как да дам по-оптимистично мнение или някакъв приложим съвет. Да не казвам "давай срок от 30 дни и баста", защото ще ме разпънат на кръст.

# 53
  • София
А, точно така трябва в тази ситуация.
Крути мерки, че с обяснения сме в изходна позиция. Просто малко смелост, но смятам, че нямат сила да си понесат последствията на решенията. Като да гледат от страни собствения си живот и чакат някой да го подреди.

# 54
Не мога да се стърпя просто защото това ми бърка в душата.Ще ви кажа в други страни как постъпват жените.Заживяват с някой или се женят.Отиват на гинеколог и обсъждат метод за контрацепция (дано да е написано правилно),и жените се пазят ,една две години.В ,този период преценяват ,дали виждат този мъж като баща  ,като забележат червени лампички бягат с мръсна газ .
Как , виждам съдбата на авторката?Ако не и дойде ума ще забременее и още от раждането ще си бие главата в стената.След време ще четем тук,че е самотна майка и той вече по остарял и му е дошло ума в главата,ама с друга.....
.......................,
П.с Детето няма да го направи принцът на бял кон !!!!!Има мъже които приятелите винаги ще са на първо място.Това е по лошо от това да се бориш в ревнива свекърва........!!!!!!!!
Дано събереш ум!!!!!

# 55
  • Бургас
Има голяма вероятност да се промени, ама не както ти се иска, а да стане още по-зле положението. Като му ревне бебето на главата, ти уморена, недоспала, крива. Другарските му сбирки може да зачестят и още по-рядко да му виждаш очите.
Не очаквай едно бебе да ви оправи отношенията. Децата са голямо изпитание - разбутват колибата, ако не са ѝ здрави основите.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 16:58 от Мария

# 56
Това, което ми прави впечатление от последните теми по тази тематика, е че всички пишем разсъждения и след n-тото разсъждение вече всички сме на мнение, че тази връзка трябва да приключи. ХОРА СТИГА ПУСКАХТЕ НОВИ ТЕМИ ПО ТАКЪВ ТИП ВЪПРОСИ, ЗАЩОТО РЕШЕНИЕТО ВИНАГИ Е РАЗДЯЛА!!!! Не се шегувам щом пускате такива теми и вие го усещате😉

# 57
  • Melmak
Е, те като са били на по 25 и 30 може да са си казвали, ще имаме деца след няколко години. И той да е бил ок с това “след няколко години”, а тя да си е живеела с мисълта, че си имат сериозна връзка, напредват в кариерата още малко, постепенно нещата около тях се нареждат и действат със сериозните неща като сватба, бебе, апартамент.

Така че може и той да я е заблуждавал, волно или неволно. Понеже той може да е смятал, че след 3-4 години вече ще е ок да имат бебе. А сега да не му се занимава, да не е в цветущо финансово състояние и подобни неща.

Понякога и жените ги тресва малко хормона и почват “искам бебчи”, което няма лошо, ама е важно къде живееш, каква ти е заплатата, колко ти е ипотеката ако имаш такава и подобни неща. Което не означава да нямаш деца, ама да помислиш малко преди това.

# 58
Там е работата, че не са действали - доколкото разбирам няма ни сватба, ни бебе. За общ апартамент на двамата на името също силно ме съмнява. За мен 7 години са адски много време за гаджелък на фона, че активните ни години от 20 до 65 са 40. Това е 1/6 от времето. От фертилните години да не говорим. И ипотеката, заплатата и кариерата на 30-35-годишни хора са важни, но не са на дневен ред, ако въобще искат деца. Колко още ще чакат да се "развиват"...

# 59
  • Сф
Какво разбрах аз.
От 7 години заедно,  от няколко месеца говорите за бебе. Само по време на овулацята правите секс?? Той излиза и пие повече през два дни. Вие го играете някакъв спасител? Налага се да променя намина си на живот , за да прави бебе?
Да сте чували, че системната употреба може да е проблем? Нищо, че според вас не било злоупотреба. И го карате насила едва ли не..ее пича е един път. На вас не знам какво ви има ,историята също е един път!

Общи условия

Активация на акаунт