Как да постъпя правилно

• 8 004
  • 122
  •   1
Отговори
# 60
Не, точно по време на овулацията не правят секс. Не е казала, че правят секс само тогава, по-скоро обратното. Точно тогава приятелят е с компания и се напива. Той си излиза и през останалото време, но дори в дните на овулация не ще да си остане вкъщи. Това е проблемът. Клинчи.

# 61
Офффф  ще кажеш всички деца се правят в стерилна среда, след кръвни изследвания за годност и взет генетичен материал.
Пиел, но не се напивал, авторката излизала с него повечето пъти, ама не искала да прави секс.
Само аз ли виждам проблемът в нея?

# 62
  • София
Да? Жените имаме подсъзнателен инстинкт за съхранение на бъдещо поколение и по принцип избягват да се чифтосват с пиянки, че утре детето може да е с 2 глави.

# 63
Всъщност авторката я разбирам, защото ако досега не са се пазили (седем години) и не се е получило на късмет, тя е решила бебеправенето да бъде по-целенасочено и умишлено, като правят секс в датите на овулация. Минават месеци, не става, а мъжът в най-важния ден в месеца е с приятели. Предполагам и какво й минава през главата. Ако не стане лесната и се наложат допълнителни изследвания, прегледи, процедури, мъжът не е особено благонадежден.

# 64
Понякога и жените ги тресва малко хормона и почват “искам бебчи”, което няма лошо, ама е важно къде живееш, каква ти е заплатата, колко ти е ипотеката ако имаш такава и подобни неща. Което не означава да нямаш деца, ама да помислиш малко преди това.
7 години връзка е много. И темата е " а сега накъде?"
Той казал, че с бебето ще се промени - сигурно, но в 95% от случаите мъжете се променят към по-лошо.
На твое място ще  обмисля 2 варинта:
1. Ако имам дом и добра заплата; ако съм ОК с гените на този мъж - правя бебчИ, но имам едно много голямо наум, че най-вероятно ще го гледам сама.
2. Ако няма да се справиш сама с дете, бягай. Вече си загубила 7 години, за нова връзка до бебе ще ти трябват още 2-3 г, но поне има шанс да не го гледаш сама.

# 65
  • София
Толкова ли е сложно да правите секс преди мъжа да излезе с приятели и да се напие ? Едва ли пият от сутринта тези негови дружки ..

# 66
Да стоиш и да му броиш чашите, да му подсказваш да го кара по-полека с алкохола, той да ти казва, че не виждал проблем?!
Ти се държиш като с дете с него. Той пък се държи незряло и безотговорно, като тийн. Отсега сте със сбъркани роли в отношенията.
Подкрепям съветите за срок с ултиматум. Купи му една кукла-бебе и да си представи, че вече си родила.
Да го видиш какво точно ще промени.
Едва ли ще ти стиска да го направиш, но всичко друго граничи с безотговорност, и от двамата.

# 67
  • София
Този е некачествен материал. Както искаш го разбирай.

# 68
Интересна е за мен нишката на подобрението при него, ако ни е дадено да разберем.
В каква сфера е това подобрение? В началото си е оставял, например, чорапите разхвърляни на пода, а сега вече ги слага в коша за пране и може дори да пуска пералня?
Или пък не е можел и 2 яйца да изпържи, а сега може и омлет да направи, и палачинки, а дори и пиле с картофи?

Или пък в началото се е напивал безпаметно и често, а сега - само с повод: на празник, събота и неделя, след работа и когато приятелите го извикват?
Ако е последното, няма подобрение. Има паравана на приятелите, зад който се крие.

# 69
Ще ти задам два въпроса. Ти си отговори за себе си.
Колко ти е важно да имаш дете?
Можеш ли да го гледаш сама?

# 70
  • София
Опасявам се, че бебето няма да стане.
Този пуши ли?

# 71
Интересна е за мен нишката на подобрението при него, ако ни е дадено да разберем.
В каква сфера е това подобрение? В началото си е оставял, например, чорапите разхвърляни на пода, а сега вече ги слага в коша за пране и може дори да пуска пералня?
Или пък не е можел и 2 яйца да изпържи, а сега може и омлет да направи, и палачинки, а дори и пиле с картофи?

Или пък в началото се е напивал безпаметно и често, а сега - само с повод: на празник, събота и неделя, след работа и когато приятелите го извикват?
Ако е последното, няма подобрение. Има паравана на приятелите, зад който се крие.

Подозирам и аз, че въпросното подобрение е, че преди е излизал и се е напивал всяка вечер, а сега през ден.
И явно не става въпрос за една бира, от една бира не можеш да се докараш до „състояние“.
А и обикновено след 1-2-3 питиета мъжете стават много любвеобилни, дори спират да правят разлика между грозни и красиви жени, между собствени и чужди. Камо ли пък да се сетят, че половинката иска бебе и да се въздържат от секса.
Нещо в картинката кънти на кухо.

# 72
Да? Жените имаме подсъзнателен инстинкт за съхранение на бъдещо поколение и по принцип избягват да се чифтосват с пиянки, че утре детето може да е с 2 глави.
Разсмях се искрено. Ако беше вярно, в Люлин, Надежда и Студентски град нямаше да има никаква раждаемост.
Може да е имало такъв подбор през соца, но днес почти никой не обръща внимание дали пиеш, пушиш или друсаш. Дори някои индивиди имат предпочитания към такъв тип.

# 73
Да ви кажа без да съм мъж, ако жена ми ме “стисне за топките”, определи ми срок да се променя, наложи ми дни, в които да правим секс, изисква да го правим преди да изляза  с приятели … ми честно нищо от това няма да направя.
Да го кажа така: този човек не живее по този начин от вчера. До вчера не е било проблем, днес вече е. Не ме разбирайте погрешно, нито го защитавам, нито го оправдавам. Питам се защо се събираме с хора, с надеждата да се променят, а не се събираме с такива, за които се молим да не се променят. За мен няма драма в цялата им връзка. Драмата идва от фиксидеята и графика.

# 74
  • София
Не е нужно никой никого да стиска, това трябва да е взаимна цел.
Стискането за топките е да се убеди авторката, дали ще има развитие или не, че ще си откара още толкова в чудене

Общи условия

Активация на акаунт