Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 479
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ако беше написал - ще се радвам, имаш ли предвид да отидем някъде?
И хоп, секса почнал.

# 226
Да бе ама явно не се радва. Това ми напомня в училище един съученик разказва, как се зарибява с някакво момиче. Тя обаче много красива на снимката, явно я е откраднала отнякъде.
Отива той на срещата - наистина страшно красиво момиче. Скрил се зад колите и се изнизал, без да го види...
И този така - абе много искам, ама нямам желание...

# 227
"Ако искаш" е на нивото на "ко пр". Липса на акъл показва, не на друго.

# 228
Тук ще се съглася с Годзо.
Роки, ти не надушваш ли кой те харесва наистина, а чакаш да ти го покажат явно.
Този не те е харесвал достатъчно при такъв мижав ентусиазъм.
Преди да стигне до този отговор съм сигурна, че е дал доста повече сигнали.

# 229
  • София
Типичния, който чака някой да му направи живота. Проявил интерес и си мисли, че това е достатъчно да му ходят по петите и да го гледат в очите.

# 230
  • Out of the Mix
Ако беше написал - ще се радвам, имаш ли предвид да отидем някъде?
И хоп, секса почнал.
Естествено.
Даже уговорки не се правят сега, в този момент, същия ден, а предният, по-предният, даже от предходната седмица, и се знае кога, какво.
Почти винаги така отговарям. Mr. Green
В смисъл, ако нямам нещо предвид, конкретно, и държа да изненадам, или да заведа, разнообразя, ми е все едно къде ще се ходи, важното на нея да й е комфортно и добре, удобно.

Отговорът на оня е дебилен и малоумен, но явно все на такива попада, като според мен и в нея си има "причини" за "мискомюникейшъна". Не само това, а аз не съм я видял Роксана да се спре, да хареса някой и да го "кътка", да общува, все някакви хаотични срещи.

С една дума - не всяко русо е русо. Mr. Green Sunglasses
Убеден съм, че прекрасно разбираш какво имам предвид. Wink

# 231
  • София
Ако се спра на някого, няма да го раздувам тук.

По принцип имаше желание и уговорка от негова страна още от началото на седмицата уж. Просто го пускам като пример какво да не се прави. То даже и среща няма, тъй че не се брои.

# 232
  • София
Ами ето, днес сутринта се прежалих да напиша:
Ще се видим ли днес?
Човекът беше проявил желание.
Той отговори:
Ако искаш.
Аз му чукнах едно:
ОК.
Щом няма топки да ме покани при такава явна подкана, нямам сили да му се слагам повече.
Ами не е трябвало изобщо да му пишеш първото. Един познат обича такива номера - хайде да се видим, хайде, хайде, никой не го бие през устата и после чака ти да потвърдиш в съответния ден.
Ние нямаме романтични отношения, веднъж потвърдих като теб и се уговорихме де, не е офлянквал. Аз обичам да си правя план за деня. Веднъж го изчаках и искаше от 4-5 за 8 да се виждаме. Трети път нямаше.
Щом се пробват да смучат енергия и валидация дори от жени, които не са им гаджета, смятай колко зле са станали.

# 233
  • София
Знам де. Ама викам ей така, за темата и за социалния експеримент, да се пробвам да проявя инициатива. Те го те.

# 234
Да бе ама явно не се радва. Това ми напомня в училище един съученик разказва, как се зарибява с някакво момиче. Тя обаче много красива на снимката, явно я е откраднала отнякъде.
Отива той на срещата - наистина страшно красиво момиче. Скрил се зад колите и се изнизал, без да го види...
Това и аз съм го правил, като бях на 13. Истински случай Simple Smile

Иначе в случая явно и двамата имат мижав интерес и други приоритети. Най-вероятно и той има достатъчно други занимавки. Попадате в спиралата на многобройните опции и когато не сте си първи интерес, установеният контакт става посредствен - проблемът на днешния дейтинг, който внучката или внукът на Дорис трябва да я пообразова, за да е в крак с времето. Това обаче не значи, че хората не могат да се отнасят уважително и като възрастни един с друг. И без това си пишете някакви неща, дай му малко отзив на този човек, може да му станеш интерсена, вместо да отговаряш с пасивна агресия или там каквото е това ОК.
Рокстар ми е много симпатична и искам тя да намери начин да се подобри.

# 235
Тази реакция със сигурност показва,че тоя има непоправими проблеми и по-добре далеч от него...

# 236
Едни и същи хора обясняват как да се покаже интерес, но те самите се изнизват, ако интересът не отговаря на техните (липси на) планове. Това е шизофренично. Иначе си говорим за комплекси и прочее ламерска психология, а в същото време някои са по-кухи от бутер тесто. И по-вредни.

# 237
Сега наваксвам с темата и се потресох от някои коментари на по-предните страници... Няма значение дали двама души се обичат и подкрепят, щом не става дума за мис България и финансово красив, значи са се примирили и се търпят... wtf? В този раздел твърде много се проектира собственото нещастие върху другите Simple Smile

# 238
Аз съм старомодна в това отношение.
Добре е и жената да покаже интерес, да звънне, да предложи виждане, но до там. После мъжът трябва да се постарае.
Това всъщност не е малко. Да звънне и да предложи виждане - не е ли всъщност това инициативата, Фивър. Grinning
Даже е доста активна позиция според мен (не че намирам нещо лошо в активността).

# 239
Сега наваксвам с темата и се потресох от някои коментари на по-предните страници... Няма значение дали двама души се обичат и подкрепят, щом не става дума за мис България и финансово красив, значи са се примирили и се търпят... wtf? В този раздел твърде много се проектира собственото нещастие върху другите Simple Smile

То да беше само в тая тема - то във всички теми е така.

Общи условия

Активация на акаунт